Moderator/ica: GracanicaAA
Tako je ŠampinJone veličanstveni!TravnikBoy je napisao/la:Gdje ste misevi sada?
Sljedece sezone sa Travnikom nema zajebancije,bit' cemo ekipa koje ce se svi bojati,zapamtite ove rijeci.
A sad velicanstveno docekat igrace,svi na plato ispred Konzuma!
Nemojte dočekati igrače oni to nisu zaslužili jer vidi u kakav su vas položaj doveli. Dočekajte Selimovića i bacajte ga u zrak svi zajedno, a iz njegovih džepava neće ništa imati da ispadne jer je sve ostalo u Banjaluci.TravnikBoy je napisao/la:Gdje ste misevi sada?
Sljedece sezone sa Travnikom nema zajebancije,bit' cemo ekipa koje ce se svi bojati,zapamtite ove rijeci.
A sad velicanstveno docekat igrace,svi na plato ispred Konzuma!
kladionicar30 je napisao/la:333333333333333333 hahaahahahahahaah....ajde misevi izadjiteeeeee izadjiteeeeee....e cekamo vas sve dogodine na piroti miseviiiiiii!!!!!!
malo je to za opstanakRajaSaCiglana je napisao/la:Jel istina da su Borcu dali 10 000 na ruke i 5000KM koje ce isplatiti nakon sto se uvjere da ce Borac pustiti Travnik?
mentalitet87 je napisao/la:kladionicar30 je napisao/la:333333333333333333 hahaahahahahahaah....ajde misevi izadjiteeeeee izadjiteeeeee....e cekamo vas sve dogodine na piroti miseviiiiiii!!!!!!![]()
![]()
koji si ti pacijent
kladionicar30 je napisao/la:ajde sarajlije i ostali sad nagadjajte sta smo i koliko smo dali ....ostali smo ! to je bitno i neka neko predje moje postove davno sam svima nudio opkladu da travnik ostaje!!!! sad vi nagadjajte sta i koliko i sta smo dali a doci ce ti svi na pirotu iduce godine levati hahaahahaha!!!!!!
Tolikoforza_juve je napisao/la:Po cemu ce ispasti... isti broj bodova Rudar leti, a znamo raspored ko s kim igra, Rudar ako osvoji 6 bodova i Travnik ce, Rudar ako osvoji 4 boda i Travnik ce tako da Rudar leti :*
Hvala drug i vi isto da se sto prije vratite. Mislim da ne trebate za ispadanje krivit ni Borca ni Travnika ni Zelju nego samo sebe. Prvenstvo se igralo 30 kola a vi ste sakupili uz Leotar najmanje bodova. Istog bi misljenja bio i da je Tavnik ispo. U svakom slucaju iskreno vam zelim bolju upravu, stabilizaciju u klubu i da se sto prije vratite.K0MT je napisao/la:Čestitke na opstanku. Pozdraaaav iz Prijedora
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.