FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 10 maj 2014, 21:28

joksimovic je napisao/la:Sve čestitke momcima na značajnoj pobjedi.Nisam nešto zadovoljan igrom.Sad bih želio da kažem naše nedostatke,ali poslije Branitelja ću iznijeti neke stvari.Posebno bih pohvalio Halila koji je pokazao da može biti od veelike pomoći,kao i Efendiću kojem možemo zahvaliti na onoj asistenciji ,Mujkiću.Oma i Jaha tandem Premijer lige abd.
Pršešu se treba davati veća minutaža ,jer za ono malo provedenog vremena ,vidi se da je momak prošao našu školu fudbala.Vraćanjem Redžepija ,Moranjkića i ponajboljeg Mehidića, mi se nemamo šta plašiti Branitelja.

P.S. Jedna molba za sve naše vjerne navijače,da više ne govore ;"Ćiro .**** "jer ja mislim da je čovjeku dojadilo to slušati.Ovo samo kažem iz velikog poštovanja prema njemu.Ipak je on veeliki gospodin, i ne zaslužuje te pogrdne riječi.
+1
P.S. Također apelujem da se prestane sa tim tim ružnim skandiranjem, čovjek iz kurtoazije odgovarao na ta skandiranja, treba neko reci tim momcima iz Fukara, jednom , dvaput bio fol, al prošao fazon, nije uredu, ne mora to onaj sa megafonom ponavljat ko papagaj vise tu frazu.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 maj 2014, 21:37

Tuzlak04 je napisao/la:@Ultrahell
Samo ti podjeb*avaj momak. Vaš stadion koji vi koristite plaćate kiriju i izgrađen je parama svih građana a ne samo Sarajeva. Sve ste na gotovo dobili a ovdje podjeba*vaš gdje ćeš sjediti na Tušnju. Mi barem ne dobivamo milostinju kao vi i Tušanj će bit izgrađen od grada Tuzle za razliku od vas gdje za sve molite i tražite pare.

Ako si pichka, nemoj ni dolaziti.Ha ya
pasa ja kad sam dolazio na gostovanja dole nisi vjerovatno ni isao na tekme,kad se sjetim poslije rata one tekme dole kad smo se vratili svi razbijenih glava,kad ste nas svim i svacim gadjali,al to nije tema! Niko te ne podje ava vec pitan normalno posto vidim da vam se gradi stadion gdje ce gosti biti smjesteni jer idem na gostovanja,jer smo znali da budemo na onoj livadi,pa na parkingu,pa na onom sektoru gdje smo se gadjali 90 minuta,kad je bio onaj belaj sa murijom itd a nemoj se ti brinuti za nas nama mislostinja netreba imamo i previse nemoj se brinuti

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 maj 2014, 21:39

Samo ti podjeb*avaj momak. Vaš stadion koji vi koristite plaćate kiriju i izgrađen je parama svih građana a ne samo Sarajeva. Sve ste na gotovo dobili a ovdje podjeba*vaš gdje ćeš sjediti na Tušnju. Mi barem ne dobivamo milostinju kao vi i Tušanj će bit izgrađen od grada Tuzle za razliku od vas gdje za sve molite i tražite pare.

mi dobijamo milostinju i imamo sve na gotovo a sam kazes placamo kiriju :lol: ajde malo odvadi bolje ce ti biti! I nas je izgradjen od nasih para,i nikome netrazimo milostinju,jer do juce smo bili pred bankrotom iz kojeg smo se izvukli zbog nasih navijaca i bordo prijatelja koji su izmjenili statut i doveli milijardera tako da nikakve milostinje necemo traziti,vec od svojih para graimo najsavremeniji trening centar
Zadnja izmjena: ultrahell24, dana/u 10 maj 2014, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 10 maj 2014, 21:40

ultrahell24 je napisao/la:

pasa ja kad sam dolazio na gostovanja dole nisi vjerovatno ni isao na tekme,kad se sjetim poslije rata one tekme dole kad smo se vratili svi razbijenih glava,kad ste nas svim i svacim gadjali,al to nije tema! Niko te ne podje ava vec pitan normalno posto vidim da vam se gradi stadion gdje ce gosti biti smjesteni jer idem na gostovanja,jer smo znali da budemo na onoj livadi,pa na parkingu,pa na onom sektoru gdje smo se gadjali 90 minuta,kad je bio onaj belaj sa murijom itd a nemoj se ti brinuti za nas nama mislostinja netreba imamo i previse nemoj se brinuti
Ko ide na gostovanja ne provodi vrijeme pisajući po forumu kako je bio ovdje i ondje :tralala:

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 maj 2014, 21:46

ne idem na gostovanja,pojma nemam sta je to ako ti je lakse,inace neko ko ide na gostovanja ne koristi forum i nema dva zuba u glavi vjerovatno tom logikom ides

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 10 maj 2014, 21:51

ultrahell24 je napisao/la:ne idem na gostovanja,pojma nemam sta je to ako ti je lakse,inace neko ko ide na gostovanja ne koristi forum i nema dva zuba u glavi vjerovatno tom logikom ides
Nisi svjestan koliko mi je sada lakše :)

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 10 maj 2014, 21:56

Skver je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Sve čestitke momcima na značajnoj pobjedi.Nisam nešto zadovoljan igrom.Sad bih želio da kažem naše nedostatke,ali poslije Branitelja ću iznijeti neke stvari.Posebno bih pohvalio Halila koji je pokazao da može biti od veelike pomoći,kao i Efendiću kojem možemo zahvaliti na onoj asistenciji ,Mujkiću.Oma i Jaha tandem Premijer lige abd.
Pršešu se treba davati veća minutaža ,jer za ono malo provedenog vremena ,vidi se da je momak prošao našu školu fudbala.Vraćanjem Redžepija ,Moranjkića i ponajboljeg Mehidića, mi se nemamo šta plašiti Branitelja.

P.S. Jedna molba za sve naše vjerne navijače,da više ne govore ;"Ćiro .**** "jer ja mislim da je čovjeku dojadilo to slušati.Ovo samo kažem iz velikog poštovanja prema njemu.Ipak je on veeliki gospodin, i ne zaslužuje te pogrdne riječi.
+1
P.S. Također apelujem da se prestane sa tim tim ružnim skandiranjem, čovjek iz kurtoazije odgovarao na ta skandiranja, treba neko reci tim momcima iz Fukara, jednom , dvaput bio fol, al prošao fazon, nije uredu, ne mora to onaj sa megafonom ponavljat ko papagaj vise tu frazu.
I ja potpisujem. takođe neka neko javi onom vođi da malo smanji ton. Dočepo se mikrofona ko pjevaljka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 maj 2014, 21:59

Pršešu treba dati veću minutažu, al' na klupi :D kakav Jaha i PL, za PL i neke ambicije nama treba maltene kompletna nova ekipa, 80% ovih igrača nema šta tražiti u PL, u ekipi koja ima evropske ambicije

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 10 maj 2014, 22:11

ultrahell24 je napisao/la:

mi dobijamo milostinju i imamo sve na gotovo a sam kazes placamo kiriju :lol: ajde malo odvadi bolje ce ti biti! I nas je izgradjen od nasih para,i nikome netrazimo milostinju,jer do juce smo bili pred bankrotom iz kojeg smo se izvukli zbog nasih navijaca i bordo prijatelja koji su izmjenili statut i doveli milijardera tako da nikakve milostinje necemo traziti,vec od svojih para graimo najsavremeniji trening centar
Pravi ste Sadakistan,

Za sve tražite milostinju (Vijećnica vam je za sad zadnja u nizu :lol: ), pa i za sport.Znaš ti dobro na šta ja mislim jer vaš stadion nije od jučer.Jest, jest, izgrađen je od vaših para :lol: .
Ajd mali razguli, pojma ti nemaš!!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 maj 2014, 22:14

nije nas stadion,da imamo milostinju dzaba bi ga koristili,al to je tebi tesko skontati! Da nam daju sadaku nebi imali nikakvih problema kao prije sa finansijama,sve smo nasim radom ostvarili,od izmjene statuta pa nadalje,sta ce nama sadaka kad imamo vise para nego cijela liga zajedno? Cujem ovaj trening centar nam gradi grad Sarajevo :lol: Ko vas gura drugi nego grad,i daje vam sadaku,nas grad nase timove moze pogurati jedino nogom u guzicu,zato jer politicari nemaju vremena od gradnje vikendica i trznih centara i bijesnih auta za institucije u tom gradu Sarajevo i Zelju,koji su veliki timovi bili i ostali al sirocad u svom gradu

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 maj 2014, 22:18

Dobar je Pršeš, iznudio faul onaj glupi kod kornera :lol: A šta ono Mićo pokazuje na poluvremenu, gestikulira kao džojstikom nešto, nije koncentrisan na Slobodu nikako izgleda, samo nek je sokera i binga, i ne čudi što ga Ćiro zapostavlja... :?
Tačno skroz slabije bez Redžepija, falio je jedan kreativac dobar, pa i Sulje Killera, da je bio on dao bi barem jedan gol..Njih 2, Mehidić, Hadžić, Mehanović možda, na tim pozicijama smo mirni, barem po meni, akobogda i kad uđemo u PL (da ne ureknem).
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 maj 2014, 22:25

djulba je napisao/la:
Skver je napisao/la:

+1
I ja potpisujem. takođe neka neko javi onom vođi da malo smanji ton. Dočepo se mikrofona ko pjevaljka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Licno i meni je to vec fazon koji je otrcan. Razglas bi vjerovatno trebalo manje da se cuje od navijaca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 10 maj 2014, 22:54

E tek sad nakon ove utakmice se mozemo okrenuti branitelju i jos jednoj kljucnoj utakmic ove sezone .... Dns rutinska pobjeda onaj maladi golman orasija fantastican lik je skino 2 lopte sa linije ....

Hoce li se utakmica igrati u rodocu ili mostaru ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 10 maj 2014, 22:58

Mene je odusevio Lukacevic sa br.3 u Orasju,lijevi bocni izuzetne brzine i iskustva,ja bi ga uz Mujica iz Banovica volio vidjeti u Slobodi na ljeto!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 maj 2014, 23:00

HerLutwoII je napisao/la:Mene je odusevio Lukacevic sa br.3 u Orasju,lijevi bocni izuzetne brzine i iskustva,ja bi ga uz Mujica iz Banovica volio vidjeti u Slobodi na ljeto!
star je lukacevic nema on vise sta traziti u premijer ligi.i ja sam ga gledao skoro.po meni potrosen igrac koji moze jos jednu dvije sezone odigrati u prvoj ligi i kapak
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 10 maj 2014, 23:02

Ubi frajer,brz strasno u prvom pol 3,4 puta imao odlicne prodore u II je bio malo bolje cuvan ali vidi se da je opasan ,dobar za kontre .

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 10 maj 2014, 23:06

astra1922 je napisao/la:
HerLutwoII je napisao/la:Mene je odusevio Lukacevic sa br.3 u Orasju,lijevi bocni izuzetne brzine i iskustva,ja bi ga uz Mujica iz Banovica volio vidjeti u Slobodi na ljeto!
star je lukacevic nema on vise sta traziti u premijer ligi.i ja sam ga gledao skoro.po meni potrosen igrac koji moze jos jednu dvije sezone odigrati u prvoj ligi i kapak
Mladji je od N.Vidica koji je dobar Interu,a nama bi iskusan i trebao. Danas da je imao raspolozenog suigraca moglo je svasta biti.Za PL bez 5 iskusnih nema se sta traziti.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 maj 2014, 23:11

u kakvom je stanju teren u Tuzli,na slikama ok izgleda?

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 10 maj 2014, 23:14

De ba ljudi okanite se ovakvih polovnjaka, ako već uđemo u PL onda će doći kvalitetniji momci a ne Lukačević iz Orašja novajlije u prvoj federalnoj. Nije da vrijeđam i Lukačevića i Orašje, ali moramo i hoćemo kvalitetnije.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 maj 2014, 23:20

Pobjedom u srijedu je sve gotovo bez obzira na rezultat Jedinstva.Gradina u najmanju ruku neće zapinjat,a u stanju smo dobit sve kod kuće,pa tako i drugi i treći tim odzada.
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.