+1joksimovic je napisao/la:Sve čestitke momcima na značajnoj pobjedi.Nisam nešto zadovoljan igrom.Sad bih želio da kažem naše nedostatke,ali poslije Branitelja ću iznijeti neke stvari.Posebno bih pohvalio Halila koji je pokazao da može biti od veelike pomoći,kao i Efendiću kojem možemo zahvaliti na onoj asistenciji ,Mujkiću.Oma i Jaha tandem Premijer lige abd.
Pršešu se treba davati veća minutaža ,jer za ono malo provedenog vremena ,vidi se da je momak prošao našu školu fudbala.Vraćanjem Redžepija ,Moranjkića i ponajboljeg Mehidića, mi se nemamo šta plašiti Branitelja.
P.S. Jedna molba za sve naše vjerne navijače,da više ne govore ;"Ćiro .**** "jer ja mislim da je čovjeku dojadilo to slušati.Ovo samo kažem iz velikog poštovanja prema njemu.Ipak je on veeliki gospodin, i ne zaslužuje te pogrdne riječi.
P.S. Također apelujem da se prestane sa tim tim ružnim skandiranjem, čovjek iz kurtoazije odgovarao na ta skandiranja, treba neko reci tim momcima iz Fukara, jednom , dvaput bio fol, al prošao fazon, nije uredu, ne mora to onaj sa megafonom ponavljat ko papagaj vise tu frazu.