Malo skuplje karte, i to nafurane raje sto bude nece moci biti vise od 8 milja. Vidjet ces, jer nam je sport otisao u neki klinac.mma_hz je napisao/la:Danas lose ..oko 2 500 do 3 maximalno...SandorClegane je napisao/la:Koliko je danas bilo gledalaca ? Ja mislim da ce vas plafon biti 8 milja!hilmo je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/uscuplic ... aca/130842
Što kaže Dženo, svi smo primjetili da ekipi fali malo sviježine, ali dobro.
I ja sam očekivao više raje, ali eto čudan je naš mantalitet. Kad klubu ne ide, raja ne dolazi zbog loših rezultata, a kada ide nađe neki drugi izgovor. Gledajući cijene karata za Kup moja očekivanja su max 15 milja....Pozitivna stvar je što će porasti broj članova![]()
@sonpen
Istok 10KM (za članove 7KM)
Zapad 15KM (10KM)
Ali ima ta pogodnost da se učlaniš ili obnoviš članarinu i dobiješ jednu kartu gratis!
finale ce se raja nafurati,malo ce i marketing tu posla odraditi..subota ovo ono...ma ja mislim da je sve ispod 12 milja sramota ..al predvidjam cenera ...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SandorClegane
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Velkoski sezonu 2013/2014 zavrsio sa 24 gola i 14 asistencija. Naravno racunam Rabotnicki i Sarajevo.
Paklen igrac, nema sta.
Paklen igrac, nema sta.
1946
-
SandorClegane
- Kontakt:
Steta sto ce i on sada otici odmah za boljim angazmanom. Daj Boze da zadrzite dvojicu od ovih pet-sest igraca.Head je napisao/la:Velkoski sezonu 2013/2014 zavrsio sa 24 gola i 14 asistencija. Naravno racunam Rabotnicki i Sarajevo.
Paklen igrac, nema sta.
-
ultrahell24
- Kontakt:
SandorClegane je napisao/la:Steta sto ce i on sada otici odmah za boljim angazmanom. Daj Boze da zadrzite dvojicu od ovih pet-sest igraca.Head je napisao/la:Velkoski sezonu 2013/2014 zavrsio sa 24 gola i 14 asistencija. Naravno racunam Rabotnicki i Sarajevo.
Paklen igrac, nema sta.
Hajd što ima nego što i zna
Bravo momci, bravo Dženo,važno je da se pozitivno kotrlja i to više niko ne može osporiti niti zaustaviti.Mada ima ovih koji su u tuzi, moje saučešće
Bravo momci, bravo Dženo,važno je da se pozitivno kotrlja i to više niko ne može osporiti niti zaustaviti.Mada ima ovih koji su u tuzi, moje saučešće
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
SandorClegane
- Kontakt:
Zbog cega su u tuGi ? Sto ste treci ili ?sjever je napisao/la:Hajd što ima nego što i zna![]()
![]()
![]()
-
ultrahell24
- Kontakt:
o tome ti pricam on znasjever je napisao/la:Hajd što ima nego što i zna![]()
![]()
![]()
-
SandorClegane
- Kontakt:
Klasican primjer levata koji s dva imena pise sam s sobom. 
Kiticama je i to uspjeh, njima je biti treci kao prvi.. Zeljo Zeljo sta im radis, jednostavno ih tjeras da zapnu hahaha
-
ultrahell24
- Kontakt:
kako vrijedjaju idioti,cigani,kitice i slicne stvari niko da banuje? Mene banuju jer nikog nisam vrijedjao
al neka zalosni su,a ovaj Kusturicin rodjak je presmijesan

-
ultrahell24
- Kontakt:
kuk kup je nas to si zaboraviobazdareni je napisao/la:Kiticama je i to uspjeh, njima je biti treci kao prvi.. Zeljo Zeljo sta im radis, jednostavno ih tjeras da zapnu hahaha
-
SandorClegane
- Kontakt:
Kad udes na njihovu temu a nisi upoznat s sitaucijom, sigurno bi pomislio da su prvaci 10 kola prije kraja prevenstva. Da nemaju poraz u sezoni, i da su samo promijenili jednog stratega u tri godine.bazdareni je napisao/la:Kiticama je i to uspjeh, njima je biti treci kao prvi.. Zeljo Zeljo sta im radis, jednostavno ih tjeras da zapnu hahaha
Morali su uloziti 3 miliona da budu samo ispred Zelje, a trebat ce im 20 miliona da uzmu titulu.
I zaboravio sam, morali su promijeniti 1034 trenara.
Pustite ga, on je tu odnedavno vjerovatno klon nekih prethodnih trolova.
Liga je završena, koliki je (ne)ushpjeh završiti na trećem mjestu to je stvar neke dublje analize. Po meni je uspjeh kada se sve sagleda od jula prošle godine. Sad ozbiljno odraditi drugu utakmicu u finalu, da se ne bi desilo neko iznenađenje
.
Glavni cilj nam treba biti da zadržimo igrački kadar a ne da radimo stvari koje smo prije radili.
Liga je završena, koliki je (ne)ushpjeh završiti na trećem mjestu to je stvar neke dublje analize. Po meni je uspjeh kada se sve sagleda od jula prošle godine. Sad ozbiljno odraditi drugu utakmicu u finalu, da se ne bi desilo neko iznenađenje
Glavni cilj nam treba biti da zadržimo igrački kadar a ne da radimo stvari koje smo prije radili.
-
ultrahell24
- Kontakt:
sto se tice igrackog kadra sve zavisi od ponuda,pa ni Dinamo nemoze jednu sezonu ostaviti igrace na okupu jer ih otmu veliki timovi i bogatiji jbgahilmo je napisao/la:Pustite ga, on je tu odnedavno vjerovatno klon nekih prethodnih trolova.
Liga je završena, koliki je (ne)ushpjeh završiti na trećem mjestu to je stvar neke dublje analize. Po meni je uspjeh kada se sve sagleda od jula prošle godine. Sad ozbiljno odraditi drugu utakmicu u finalu, da se ne bi desilo neko iznenađenje.
Tisina, nemoj da dovedemo Kantara da vas sve postroji !!!SandorClegane je napisao/la:Kad udes na njihovu temu a nisi upoznat s sitaucijom, sigurno bi pomislio da su prvaci 10 kola prije kraja prevenstva. Da nemaju poraz u sezoni, i da su samo promijenili jednog stratega u tri godine.bazdareni je napisao/la:Kiticama je i to uspjeh, njima je biti treci kao prvi.. Zeljo Zeljo sta im radis, jednostavno ih tjeras da zapnu hahaha
Morali su uloziti 3 miliona da budu samo ispred Zelje, a trebat ce im 20 miliona da uzmu titulu.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Povede li Čelik u Subotu počet ćeš vlastita muda da grizeš da mi ne zijanimo KUP, zato psssst.bazdareni je napisao/la:Kiticama je i to uspjeh, njima je biti treci kao prvi.. Zeljo Zeljo sta im radis, jednostavno ih tjeras da zapnu hahaha
P.S. Ne zavaravaj se sa Čelikovom licencom, vidiš kako se to završava, preko noći
U novi boj ...
jao rasprave
koja nervoza zbog 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zakletva!

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
SandorClegane
- Kontakt:
hz033 je napisao/la:Povede li Čelik u Subotu počet ćeš vlastita muda da grizeš da mi ne zijanimo KUP, zato psssst.bazdareni je napisao/la:Kiticama je i to uspjeh, njima je biti treci kao prvi.. Zeljo Zeljo sta im radis, jednostavno ih tjeras da zapnu hahaha
P.S. Ne zavaravaj se sa Čelikovom licencom, vidiš kako se to završava, preko noći
Ja mislim da bi ti najvise volio da Sarajevo ne osvoji kup, a Zeljo ne ode u evropu. Joj kakva bi to radost bila.
- bordoakapitar
Buuuuaaaaa.... Vlasnik miljarder, pojacanja, akademija, trening kamp....svijetla buducnost! Potpuno te razumijem i moj ti je savjet da prihvatis sve ovo, lakse ce ti biti. A uvijek ti ostaje Gangova ponuda za DOWN PIPE! Pozz...SandorClegane je napisao/la:Kad udes na njihovu temu a nisi upoznat s sitaucijom, sigurno bi pomislio da su prvaci 10 kola prije kraja prevenstva. Da nemaju poraz u sezoni, i da su samo promijenili jednog stratega u tri godine.bazdareni je napisao/la:Kiticama je i to uspjeh, njima je biti treci kao prvi.. Zeljo Zeljo sta im radis, jednostavno ih tjeras da zapnu hahaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.