FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SandorClegane
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SandorClegane » 10 maj 2014, 22:12

mma_hz je napisao/la:
SandorClegane je napisao/la:
hilmo je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/uscuplic ... aca/130842
Što kaže Dženo, svi smo primjetili da ekipi fali malo sviježine, ali dobro.
I ja sam očekivao više raje, ali eto čudan je naš mantalitet. Kad klubu ne ide, raja ne dolazi zbog loših rezultata, a kada ide nađe neki drugi izgovor. Gledajući cijene karata za Kup moja očekivanja su max 15 milja....Pozitivna stvar je što će porasti broj članova :D :D
@sonpen
Istok 10KM (za članove 7KM)
Zapad 15KM (10KM)

Ali ima ta pogodnost da se učlaniš ili obnoviš članarinu i dobiješ jednu kartu gratis!
Koliko je danas bilo gledalaca ? Ja mislim da ce vas plafon biti 8 milja!
Danas lose ..oko 2 500 do 3 maximalno...
finale ce se raja nafurati,malo ce i marketing tu posla odraditi..subota ovo ono...ma ja mislim da je sve ispod 12 milja sramota ..al predvidjam cenera ...
Malo skuplje karte, i to nafurane raje sto bude nece moci biti vise od 8 milja. Vidjet ces, jer nam je sport otisao u neki klinac.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 maj 2014, 22:17

Velkoski sezonu 2013/2014 zavrsio sa 24 gola i 14 asistencija. Naravno racunam Rabotnicki i Sarajevo.
Paklen igrac, nema sta.
1946

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 10 maj 2014, 22:36

Head je napisao/la:Velkoski sezonu 2013/2014 zavrsio sa 24 gola i 14 asistencija. Naravno racunam Rabotnicki i Sarajevo.
Paklen igrac, nema sta.
Steta sto ce i on sada otici odmah za boljim angazmanom. Daj Boze da zadrzite dvojicu od ovih pet-sest igraca.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 maj 2014, 22:38

Head je napisao/la:Velkoski sezonu 2013/2014 zavrsio sa 24 gola i 14 asistencija. Naravno racunam Rabotnicki i Sarajevo.
Paklen igrac, nema sta.
Steta sto ce i on sada otici odmah za boljim angazmanom. Daj Boze da zadrzite dvojicu od ovih pet-sest igraca.
:lol: :lol: ima covjek info iz prve ruke da ide Stojcev u b tim Kardifa :lol: Jedini covjek na svijetu koji je znao da je Tana doveo Fedje Kustirice brat koji je inace direktor u nekoj azijskoj banci haha kakva provala od covjeka

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 10 maj 2014, 22:49

Hajd što ima nego što i zna :lol: :lol: :lol:
Bravo momci, bravo Dženo,važno je da se pozitivno kotrlja i to više niko ne može osporiti niti zaustaviti.Mada ima ovih koji su u tuzi, moje saučešće :wave:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 10 maj 2014, 22:52

sjever je napisao/la:Hajd što ima nego što i zna :lol: :lol: :lol:
Bravo momci, bravo Dženo,važno je da se pozitivno kotrlja i to više niko ne može osporiti niti zaustaviti.Mada ima ovih koji su u tuzi, moje saučešće :wave:
Zbog cega su u tuGi ? Sto ste treci ili ? :crazy:

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 maj 2014, 22:56

sjever je napisao/la:Hajd što ima nego što i zna :lol: :lol: :lol:
o tome ti pricam on zna :lol: jos mi kaze debilu nemoj pricati nije Fedja doveo Tana njego njgov brat koji je direktor azijske banke :lol:

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 10 maj 2014, 22:58

Klasican primjer levata koji s dva imena pise sam s sobom. :clap:

bazdareni
Kontakt:

Post Postao/la bazdareni » 10 maj 2014, 22:58

Kiticama je i to uspjeh, njima je biti treci kao prvi.. Zeljo Zeljo sta im radis, jednostavno ih tjeras da zapnu hahaha

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 maj 2014, 23:00

kako vrijedjaju idioti,cigani,kitice i slicne stvari niko da banuje? Mene banuju jer nikog nisam vrijedjao :lol: al neka zalosni su,a ovaj Kusturicin rodjak je presmijesan :lol: :lol:

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 maj 2014, 23:02

bazdareni je napisao/la:Kiticama je i to uspjeh, njima je biti treci kao prvi.. Zeljo Zeljo sta im radis, jednostavno ih tjeras da zapnu hahaha
kuk kup je nas to si zaboravio :clap: :clap:

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 10 maj 2014, 23:03

bazdareni je napisao/la:Kiticama je i to uspjeh, njima je biti treci kao prvi.. Zeljo Zeljo sta im radis, jednostavno ih tjeras da zapnu hahaha
Kad udes na njihovu temu a nisi upoznat s sitaucijom, sigurno bi pomislio da su prvaci 10 kola prije kraja prevenstva. Da nemaju poraz u sezoni, i da su samo promijenili jednog stratega u tri godine.
Morali su uloziti 3 miliona da budu samo ispred Zelje, a trebat ce im 20 miliona da uzmu titulu. :mrgreen:

I zaboravio sam, morali su promijeniti 1034 trenara. :mrgreen:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 maj 2014, 23:11

Pustite ga, on je tu odnedavno vjerovatno klon nekih prethodnih trolova.

Liga je završena, koliki je (ne)ushpjeh završiti na trećem mjestu to je stvar neke dublje analize. Po meni je uspjeh kada se sve sagleda od jula prošle godine. Sad ozbiljno odraditi drugu utakmicu u finalu, da se ne bi desilo neko iznenađenje :).
Glavni cilj nam treba biti da zadržimo igrački kadar a ne da radimo stvari koje smo prije radili.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 maj 2014, 23:15

hilmo je napisao/la:Pustite ga, on je tu odnedavno vjerovatno klon nekih prethodnih trolova.

Liga je završena, koliki je (ne)ushpjeh završiti na trećem mjestu to je stvar neke dublje analize. Po meni je uspjeh kada se sve sagleda od jula prošle godine. Sad ozbiljno odraditi drugu utakmicu u finalu, da se ne bi desilo neko iznenađenje :).
Glavni cilj nam treba biti da zadržimo igrački kadar a ne da radimo stvari koje smo prije radili.
sto se tice igrackog kadra sve zavisi od ponuda,pa ni Dinamo nemoze jednu sezonu ostaviti igrace na okupu jer ih otmu veliki timovi i bogatiji jbga

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 10 maj 2014, 23:28

Kad udes na njihovu temu a nisi upoznat s sitaucijom, sigurno bi pomislio da su prvaci 10 kola prije kraja prevenstva. Da nemaju poraz u sezoni, i da su samo promijenili jednog stratega u tri godine.
Morali su uloziti 3 miliona da budu samo ispred Zelje, a trebat ce im 20 miliona da uzmu titulu. :mrgreen:

Tisina, nemoj da dovedemo Kantara da vas sve postroji !!! :guz: :guz:
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 10 maj 2014, 23:28

Povede li Čelik u Subotu počet ćeš vlastita muda da grizeš da mi ne zijanimo KUP, zato psssst.

P.S. Ne zavaravaj se sa Čelikovom licencom, vidiš kako se to završava, preko noći :shh:
U novi boj ...

Jorgovan
Kontakt:

Post Postao/la Jorgovan » 10 maj 2014, 23:33

jao rasprave :kafa: koja nervoza zbog :crazy:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 maj 2014, 23:41

Zakletva!
slika
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 10 maj 2014, 23:42

hz033 je napisao/la:
Povede li Čelik u Subotu počet ćeš vlastita muda da grizeš da mi ne zijanimo KUP, zato psssst.

P.S. Ne zavaravaj se sa Čelikovom licencom, vidiš kako se to završava, preko noći :shh:
:crazy: :crazy:

Ja mislim da bi ti najvise volio da Sarajevo ne osvoji kup, a Zeljo ne ode u evropu. Joj kakva bi to radost bila. :mrgreen:

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 10 maj 2014, 23:43

Buuuuaaaaa.... Vlasnik miljarder, pojacanja, akademija, trening kamp....svijetla buducnost! Potpuno te razumijem i moj ti je savjet da prihvatis sve ovo, lakse ce ti biti. A uvijek ti ostaje Gangova ponuda za DOWN PIPE! Pozz...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.