OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

crni89
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la crni89 » 07 maj 2014, 11:37

[quote="Zoom088"]Na kojoj tribini ce biti tuzlanska publika (da ne kazem navijaci, ne smije se to spominjati jer je zabrana jos uvijek aktuelna :D) kad bude Sloboda gostovala u Srebreniku?[/

gledat cete utakmicu sa sickog :)

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 07 maj 2014, 12:18

Zoom088 je napisao/la:Na kojoj tribini ce biti tuzlanska publika (da ne kazem navijaci, ne smije se to spominjati jer je zabrana jos uvijek aktuelna :D) kad bude Sloboda gostovala u Srebreniku?
Ja mislim da će Fukare na zapadnu stranu(Kemovaču :))..u tvoj komšiluk..:)A na staru tribinu ostala publika..
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 maj 2014, 23:17

Bravo seljaci, šarajte stadion malo.. isti utakmice nisu pogledali.. ČESTITKE MOMCIMA NA OPSTANKU IAKO NISU PRIMILI PLATE OD PRIPREMA CAK!

slika

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 10 maj 2014, 23:50

Vidis benjo da imas svojih briga , pusti Bratstvo na miru :D
HIOCEMO U PREMIJER KLOSARI :lol: :lol: :lol:
MANEKENI :urnebes: :urnebes: :urnebes: :clap: :clap: :clap:

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 11 maj 2014, 22:46

ALBOX je napisao/la:Vidis benjo da imas svojih briga , pusti Bratstvo na miru :D
sta se vi javljate iz Gracanice..KO fol hvalite se cijelu sezonu kako imate najaci igracki kadar,mi kad smo usli u preijer ligu otresli smo vas i u srebreniku i u gracanici...mi smo ove sezone sa minimalnim uslovima,igraci neprimaju plate redovno i opet vam dolazimo u gracancu i uzimamo bod i rasturimo vas sto se tice igre.Vi niakd necete okusit slast premjer lige,a mi cemo vas redovno nabit kad god budemo imali neki cejf...

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 11 maj 2014, 22:51

Auu, jesu igraci iskulirali ove poruke :mrgreen:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 maj 2014, 23:00

InatSilanBosanski je napisao/la:Auu, jesu igraci iskulirali ove poruke :mrgreen:
Namjerno, i trebali su jer ovo je pojedinac uradio čiji postupak niko ne odobrava od navijača.

Kao što igrač jedan napisao tamo, volonteri su u klubu.. kao da džabe igraju :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: Odg: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 12 maj 2014, 00:05

crni89 je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:Vidis benjo da imas svojih briga , pusti Bratstvo na miru :D
sta se vi javljate iz Gracanice..KO fol hvalite se cijelu sezonu kako imate najaci igracki kadar,mi kad smo usli u preijer ligu otresli smo vas i u srebreniku i u gracanici...mi smo ove sezone sa minimalnim uslovima,igraci neprimaju plate redovno i opet vam dolazimo u gracancu i uzimamo bod i rasturimo vas sto se tice igre.Vi niakd necete okusit slast premjer lige,a mi cemo vas redovno nabit kad god budemo imali neki cejf...
Ma druže opština Gračanica je za vas institucija ;)
Zna se gdje su najveći 'seljaKi' na kantonu :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 12 maj 2014, 00:45

NkBratstvoGracanica je napisao/la: Ma druže opština Gračanica je za vas institucija ;)

Tačno se zna gdje su najveći "seljaki"na kantonu..Bio sam na svim stadionima na kantonu i sa sigurnošču mogu reć da je to u Gračanici..Lijepa je Gračanica al je narod u njoj zaosto kao da živi miljama od civilizacije..
Pa kod vas narod još vjeruje u bajke koje brko priča.. :damn: Pozdrav za instituciju.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 12 maj 2014, 08:19

Brcko87 je napisao/la:
NkBratstvoGracanica je napisao/la: Ma druže opština Gračanica je za vas institucija ;)

Tačno se zna gdje su najveći "seljaki"na kantonu..Bio sam na svim stadionima na kantonu i sa sigurnošču mogu reć da je to u Gračanici..Lijepa je Gračanica al je narod u njoj zaosto kao da živi miljama od civilizacije..
Pa kod vas narod još vjeruje u bajke koje brko priča.. :damn: Pozdrav za instituciju.. :lol:
Nije stvar u tome ako narod vjeruje u brkine bajke, oni zbog toga nisu zaostali.. ;)
Al furka vam je ono, ponesi na tekmu sta je ostalo od večere, svrati do piljare kupi dva paradajza i na stadion. Ogadio mi se život u Srebreniku. Ima i kod nas tih šabana, al kod vas je takav svaki drugi. Pozdrav.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 12 maj 2014, 11:08

Ma druže opština Gračanica je za vas institucija ;)

Hahahahaha..

Da$$$$$$ooo majstoreeeeeee oni ti se klanjajuuuu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 12 maj 2014, 11:13

NkBratstvoGracanica je napisao/la: Al furka vam je ono, ponesi na tekmu sta je ostalo od večere, svrati do piljare kupi dva paradajza i na stadion.
Jarane kod nas na stadionu ne možeš unijeti to ni piva nit šta, kod vas kad sam prolazio nit sam platio kartu a mogao sam unijeti atomsku da je bila uz mene i ti meni nešto govoriš :roll: :roll:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 12 maj 2014, 11:21

Čuj ovaj iz Gračanice našo pričat za Srebrenik nešto. Srebrenik je Munchen za sve gradove na kantonu osim Tuzle jedino Živinice nam donekle mogu parirati.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 12 maj 2014, 13:41

Vandelanoite je napisao/la:Čuj ovaj iz Gračanice seljak našo pričat za Srebrenik nešto. Srebrenik je Munchen za sve gradove na kantonu osim Tuzle jedino Živinice nam donekle mogu parirati.
:tokralju: :tokralju: :tokralju: Ma kakav Munchen,kakva Tuzla vi ste meni PARIZ.Ma kakav Pariz i bolje :urnebes:

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 12 maj 2014, 14:11

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:

Nije stvar u tome ako narod vjeruje u brkine bajke, oni zbog toga nisu zaostali.. ;)
Al furka vam je ono, ponesi na tekmu sta je ostalo od večere, svrati do piljare kupi dva paradajza i na stadion. Ogadio mi se život u Srebreniku. Ima i kod nas tih šabana, al kod vas je takav svaki drugi. Pozdrav.

druže ako si prošao stadione na našem kantonu znas da na svakom ima dosta šabanluka a vjeruj da je kod vas tog najviše..Možda zato što nikad niste igrali PL a sve ostale ekipe jesu(brko je obećo)..Kod vas svaki drugi navijač nosi onu trubu i čaršav trans.. :lol: Ja mislim da si ti vidio tu večeru i paradajz kad ste igrali protiv Potoka i Tinje..ipak ste vi dosta godina igrali protiv tih ekipa..to jest naša Općina al nije Srebrenik..kod nas na stadion se ne može ništa unijet..Ja mislim da vama treba koja godina igranja u PL da dodjete malo do civilizacije..kažu da je brko obećo naredne sezone.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 12 maj 2014, 14:33

I manekeni se izgleda postaju sa ulaskom u PL ili :mrgreen: ...ma vi ste vise nego
napredan grad kakav Minhen, vec ocekujem organizovanje gay-parade u Srebrniku :mrgreen:

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 12 maj 2014, 14:55

ALBOX je napisao/la:I manekeni se izgleda postaju sa ulaskom u PL ili :mrgreen: ...ma vi ste vise nego
napredan grad kakav Minhen, vec ocekujem organizovanje gay-parade u Srebrniku :mrgreen:
:tokralju: :tokralju:

Evo ja se ovim iz Srebrenika duboko izvinjavam. Ma vi ste visina za nas, vi ste plafon, dalje nema..
Samo cu da kažem da pričekate rezultate popisa, ja već znam sve.. Just wait ;)

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 12 maj 2014, 14:57

ALBOX je napisao/la:I manekeni se izgleda postaju sa ulaskom u PL ili :mrgreen: ...ma vi ste vise nego
pa kod nas svake godine ima gay parada kad nam dolaze Gračanlije..uvijek vas q
uzimo..A to šta se postane kad se udje u PL saznat ćeš kad vam brko ispuni obećano..ono sljedeće sezone.. :lol: :clap: :lol:
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 12 maj 2014, 15:02

čuj ovo popis stanovništva.. :D Pa šta ti to bgt govori?? :D Možda to gdje je ko stavio tablu odakle mu grad počinje pa da ima više stanovnika i stanova ?? :)
OFK Gradina Srebrenik

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 12 maj 2014, 15:09

Brcko87 je napisao/la:
pa kod nas svake godine ima gay parada kad nam dolaze Gračanlije..uvijek vas q
uzimo..A to šta se postane kad se udje u PL saznat ćeš kad vam brko ispuni obećano..ono sljedeće sezone.. :lol: :clap: :lol:
Pa normalno da ima, svi se postrojite u red kad mi dođemo, n.quzimo vas u svakom segmentu.. :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.