gledat cete utakmicu sa sickog

Moderator/ica: GracanicaAA
Ja mislim da će Fukare na zapadnu stranu(KemovačuZoom088 je napisao/la:Na kojoj tribini ce biti tuzlanska publika (da ne kazem navijaci, ne smije se to spominjati jer je zabrana jos uvijek aktuelna) kad bude Sloboda gostovala u Srebreniku?
sta se vi javljate iz Gracanice..KO fol hvalite se cijelu sezonu kako imate najaci igracki kadar,mi kad smo usli u preijer ligu otresli smo vas i u srebreniku i u gracanici...mi smo ove sezone sa minimalnim uslovima,igraci neprimaju plate redovno i opet vam dolazimo u gracancu i uzimamo bod i rasturimo vas sto se tice igre.Vi niakd necete okusit slast premjer lige,a mi cemo vas redovno nabit kad god budemo imali neki cejf...ALBOX je napisao/la:Vidis benjo da imas svojih briga , pusti Bratstvo na miru![]()
HIOCEMO U PREMIJER KLOSARI![]()
![]()
MANEKENI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Namjerno, i trebali su jer ovo je pojedinac uradio čiji postupak niko ne odobrava od navijača.InatSilanBosanski je napisao/la:Auu, jesu igraci iskulirali ove poruke
Ma druže opština Gračanica je za vas institucijacrni89 je napisao/la:sta se vi javljate iz Gracanice..KO fol hvalite se cijelu sezonu kako imate najaci igracki kadar,mi kad smo usli u preijer ligu otresli smo vas i u srebreniku i u gracanici...mi smo ove sezone sa minimalnim uslovima,igraci neprimaju plate redovno i opet vam dolazimo u gracancu i uzimamo bod i rasturimo vas sto se tice igre.Vi niakd necete okusit slast premjer lige,a mi cemo vas redovno nabit kad god budemo imali neki cejf...ALBOX je napisao/la:Vidis benjo da imas svojih briga , pusti Bratstvo na miru![]()
HIOCEMO U PREMIJER KLOSARI![]()
![]()
MANEKENI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tačno se zna gdje su najveći "seljaki"na kantonu..Bio sam na svim stadionima na kantonu i sa sigurnošču mogu reć da je to u Gračanici..Lijepa je Gračanica al je narod u njoj zaosto kao da živi miljama od civilizacije..NkBratstvoGracanica je napisao/la: Ma druže opština Gračanica je za vas institucija![]()
Zna se gdje su najveći 'seljaKi' na kantonu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nije stvar u tome ako narod vjeruje u brkine bajke, oni zbog toga nisu zaostali..Brcko87 je napisao/la:Tačno se zna gdje su najveći "seljaki"na kantonu..Bio sam na svim stadionima na kantonu i sa sigurnošču mogu reć da je to u Gračanici..Lijepa je Gračanica al je narod u njoj zaosto kao da živi miljama od civilizacije..NkBratstvoGracanica je napisao/la: Ma druže opština Gračanica je za vas institucija![]()
Pa kod vas narod još vjeruje u bajke koje brko priča..Pozdrav za instituciju..
Hahahahaha..Ma druže opština Gračanica je za vas institucija![]()
Jarane kod nas na stadionu ne možeš unijeti to ni piva nit šta, kod vas kad sam prolazio nit sam platio kartu a mogao sam unijeti atomsku da je bila uz mene i ti meni nešto govorišNkBratstvoGracanica je napisao/la: Al furka vam je ono, ponesi na tekmu sta je ostalo od večere, svrati do piljare kupi dva paradajza i na stadion.
Vandelanoite je napisao/la:Čuj ovaj iz Gračanice seljak našo pričat za Srebrenik nešto. Srebrenik je Munchen za sve gradove na kantonu osim Tuzle jedino Živinice nam donekle mogu parirati.
druže ako si prošao stadione na našem kantonu znas da na svakom ima dosta šabanluka a vjeruj da je kod vas tog najviše..Možda zato što nikad niste igrali PL a sve ostale ekipe jesu(brko je obećo)..Kod vas svaki drugi navijač nosi onu trubu i čaršav trans..NkBratstvoGracanica je napisao/la:Nije stvar u tome ako narod vjeruje u brkine bajke, oni zbog toga nisu zaostali..Brcko87 je napisao/la:Tačno se zna gdje su najveći "seljaki"na kantonu..Bio sam na svim stadionima na kantonu i sa sigurnošču mogu reć da je to u Gračanici..Lijepa je Gračanica al je narod u njoj zaosto kao da živi miljama od civilizacije..NkBratstvoGracanica je napisao/la: Ma druže opština Gračanica je za vas institucija![]()
Pa kod vas narod još vjeruje u bajke koje brko priča..Pozdrav za instituciju..
Al furka vam je ono, ponesi na tekmu sta je ostalo od večere, svrati do piljare kupi dva paradajza i na stadion. Ogadio mi se život u Srebreniku. Ima i kod nas tih šabana, al kod vas je takav svaki drugi. Pozdrav.
ALBOX je napisao/la:I manekeni se izgleda postaju sa ulaskom u PL ili...ma vi ste vise nego
napredan grad kakav Minhen, vec ocekujem organizovanje gay-parade u Srebrniku
pa kod nas svake godine ima gay parada kad nam dolaze Gračanlije..uvijek vas qALBOX je napisao/la:I manekeni se izgleda postaju sa ulaskom u PL ili...ma vi ste vise nego
Pa normalno da ima, svi se postrojite u red kad mi dođemo, n.quzimo vas u svakom segmentu..Brcko87 je napisao/la:pa kod nas svake godine ima gay parada kad nam dolaze Gračanlije..uvijek vas qALBOX je napisao/la:I manekeni se izgleda postaju sa ulaskom u PL ili...ma vi ste vise nego
uzimo..A to šta se postane kad se udje u PL saznat ćeš kad vam brko ispuni obećano..ono sljedeće sezone..![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nulatridva, schalke i 9 gostiju.