Celikovac je napisao/la:Totti za mene nije nista veci igrac niti zvucnije ime fudbalske istorije od Signorija, Hubnera, Prottija itd... To su igraci koji su harali po Serie A u klubovima koji su uvijek bili prosjek ili negdje pri vrhu, rijetko ili nikad u vrhu Ita i Evropskog fudbala. Tako da ne razumijem tu protekciju ovdje kad je Totti u pitanju, a uvrede na Chiellinijev racun su kao ok. Chiellini je recimo Italijanskoj reprezentaciji dao mnogo vise nego Totti, manite se prica o "Svjetskom sampionu" kad se dobro zna da je Totti na svakoj utakmici tog prvenstva koju je igrao, bio ako ne najgori onda svakako medju najgorim igracima repke. Od kompletne njegove reprezentativne karijere, najupecatljiviji momenat je do dana danasnjeg pljuvanje Poulsena. To je ukratko i rezime toga o kakvoj se osobi ovdje prica. Dakle nemojte bez veze traziti suptilnije izraze ni ublazavati situaciju, on je smrdljivo smece i to ce ostati do kraja karijere...
Znaš kako, svako pamti ono što mu najviše odgovara da pamti, eto npr. meni je najupečatljiviji momenat Totijeve reprezentativne karijere gol iz penala protiv Australije u 95. minutu. Sad ovo poređenje sa Dariom Hubnerom i Sinjorijem je smešno, zaista, bez uvrede, jer je Toti jedan od najboljih igrača koji je ikada igrao ovu igru i bio bi sigurno i krunisan kao igrač godine da se nije obavezao na večnu vernost Romi, osrednjem klubu u Italiji, a nije da nije mogao da obuče dres nekog Real Madrida npr.
Toti i Del Pijero, dva igrača koja su obeležili moju mladost u ligi koju preferiram, dakle sa te strane to su fudbalske ikone, druga stvar su karakteri, e tu se slažem sa pojedinima da Toti i nema baš najbolji karakter, ali ova gore komparacija sa pomenutim imenima, po mom mišljenju, svakako nije na mestu.