Nisam na tebe ni mislio, al znate brate i vi sami ko su trollovi medju vama
Što se tiče Totija ramiral je to fino pojasnio, al pored svega toga staviti u istu rečenicu jednog Padoina i njega je u najmanju ruku neozbiljno.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ma napisao odgovor Alenu na ono kako mu nije jasno šta želim reći konstatacijom da Padoin ima više titula od Tottija. Napisao sam da samo to i želim reći, nit želim reći da je bolji igrač niti veća legenda (to bi bilo apsurdno i debilno). Čak sam pri ostavljanju prvog posta stavio smajli, da zna da je neozbiljna priča, jer je čovjek napisao da smo svi iskompleksirani Tottijem. I u drugom postu mu odgovorim da mi nije jasno kako neko može dobiti komplekse od Tottija.muxa je napisao/la: Ne znam šta je LAvocato napisao ali njega sam uvijek smatrao "kvalitetnim" forumašem, zajedno sa još par Juventina (prije svih Brajkula), ali ti i još par takvih kvarite ne samo ovu temu nego i ugled ostalih navijača Juventusa.
Ne znam sto ovi moderatori ikako brisu postove, pustite brate malo za jedno 2-3 godine smijat cemo se ovome,ha ja.L'Avvocato je napisao/la:muxa je napisao/la: Ne znam šta je LAvocato napisao ali njega sam uvijek smatrao "kvalitetnim" forumašem, zajedno sa još par Juventina (prije svih Brajkula), ali ti i još par takvih kvarite ne samo ovu temu nego i ugled ostalih navijača Juventusa.
Dođe Puma i izbriše mi post. Da sam nekoga uvrijedio ok, da sam pisao nešto van teme Serije A i to bi bilo ok. Ali mu ovo nije mu prvi put, navikao sam već da to radi.
Znaš kako, svako pamti ono što mu najviše odgovara da pamti, eto npr. meni je najupečatljiviji momenat Totijeve reprezentativne karijere gol iz penala protiv Australije u 95. minutu. Sad ovo poređenje sa Dariom Hubnerom i Sinjorijem je smešno, zaista, bez uvrede, jer je Toti jedan od najboljih igrača koji je ikada igrao ovu igru i bio bi sigurno i krunisan kao igrač godine da se nije obavezao na večnu vernost Romi, osrednjem klubu u Italiji, a nije da nije mogao da obuče dres nekog Real Madrida npr.Celikovac je napisao/la:Totti za mene nije nista veci igrac niti zvucnije ime fudbalske istorije od Signorija, Hubnera, Prottija itd... To su igraci koji su harali po Serie A u klubovima koji su uvijek bili prosjek ili negdje pri vrhu, rijetko ili nikad u vrhu Ita i Evropskog fudbala. Tako da ne razumijem tu protekciju ovdje kad je Totti u pitanju, a uvrede na Chiellinijev racun su kao ok. Chiellini je recimo Italijanskoj reprezentaciji dao mnogo vise nego Totti, manite se prica o "Svjetskom sampionu" kad se dobro zna da je Totti na svakoj utakmici tog prvenstva koju je igrao, bio ako ne najgori onda svakako medju najgorim igracima repke. Od kompletne njegove reprezentativne karijere, najupecatljiviji momenat je do dana danasnjeg pljuvanje Poulsena. To je ukratko i rezime toga o kakvoj se osobi ovdje prica. Dakle nemojte bez veze traziti suptilnije izraze ni ublazavati situaciju, on je smrdljivo smece i to ce ostati do kraja karijere...
Idi bolan umij se!!! jesi ti svjestan šta pričaš???Celikovac je napisao/la:Totti za mene nije nista veci igrac niti zvucnije ime fudbalske istorije od Signorija, Hubnera, Prottija itd... To su igraci koji su harali po Serie A u klubovima koji su uvijek bili prosjek ili negdje pri vrhu, rijetko ili nikad u vrhu Ita i Evropskog fudbala. Tako da ne razumijem tu protekciju ovdje kad je Totti u pitanju, a uvrede na Chiellinijev racun su kao ok. Chiellini je recimo Italijanskoj reprezentaciji dao mnogo vise nego Totti, manite se prica o "Svjetskom sampionu" kad se dobro zna da je Totti na svakoj utakmici tog prvenstva koju je igrao, bio ako ne najgori onda svakako medju najgorim igracima repke. Od kompletne njegove reprezentativne karijere, najupecatljiviji momenat je do dana danasnjeg pljuvanje Poulsena. To je ukratko i rezime toga o kakvoj se osobi ovdje prica. Dakle nemojte bez veze traziti suptilnije izraze ni ublazavati situaciju, on je smrdljivo smece i to ce ostati do kraja karijere...
Tvoj post je bio u stilu Kjelini napravio prekršaj, pruža ruku i sve ok! A kakav je prekršaj bio? Da nije slučajno namjerno iš'o da udari, slučajno? Nije ni Totti lijepo reagovao, ali samo je bitno kakav je Tottijeva reakcija. A i vrhunac svega niko ne spominje drugi žuti za Kjelinija kad je udario Pjanića, što se moralo desiti.L'Avvocato je napisao/la:Ma napisao odgovor Alenu na ono kako mu nije jasno šta želim reći konstatacijom da Padoin ima više titula od Tottija. Napisao sam da samo to i želim reći, nit želim reći da je bolji igrač niti veća legenda (to bi bilo apsurdno i debilno). Čak sam pri ostavljanju prvog posta stavio smajli, da zna da je neozbiljna priča, jer je čovjek napisao da smo svi iskompleksirani Tottijem. I u drugom postu mu odgovorim da mi nije jasno kako neko može dobiti komplekse od Tottija.muxa je napisao/la: Ne znam šta je LAvocato napisao ali njega sam uvijek smatrao "kvalitetnim" forumašem, zajedno sa još par Juventina (prije svih Brajkula), ali ti i još par takvih kvarite ne samo ovu temu nego i ugled ostalih navijača Juventusa.
Dođe Puma i izbriše mi post. Da sam nekoga uvrijedio ok, da sam pisao nešto van teme Serije A i to bi bilo ok. Ali mu ovo nije mu prvi put, navikao sam već da to radi.
Opstao Sasuolo na mufte kao Sautempton npr. u Engleskoj. Što se Bolonje tiče, crtala se njima Serija B takom sezone, non stop pominjano neko nepoverenje treneru, ap uprava proda u pola sezone najboljeg igrača, dakle to sve vodi ka Seriji B.Padovan je napisao/la:Gluposti žive kad oni pišu lopovi onda se ne briše, kad se selektor zove teleći pogled i još milion "epiteta" nema reakcija, ali kad se dirne Totti i banovi se dijele.
Sassuolo jučer odigrao strašnu utakmicu, Genoa je također igrala dobro, iako im nisu trebali bodovi. Simpatičan mi Sassuola ne samo što je imaju mnogo igrača koji su povezani sa Juventusom, nego i ovako su mi nekako dragi. Bologna mi je nekad bila simpatična, ali u zadnje vrijeme su mi se ogadili nakon što su kamenovali autobus igrača Juventusa i provociranja. Catania je sigurno najveće razočarenje, ekipa koja je prije par sezona ekipama sa vrha uzimala redovno bodove, ali vratiti će se oni kao Palermo odmah. Livorno se vraća u Seriju B, na početku nisu bili loši, ali kako je prvenstvo odmicalo oni su bili sve lošiji.
DDR je napisao/la:
Tvoj post je bio u stilu Kjelini napravio prekršaj, pruža ruku i sve ok! A kakav je prekršaj bio? Da nije slučajno namjerno iš'o da udari, slučajno?
Dobro to sam pobrkao.Sissoko je napisao/la:DDR je napisao/la:
Tvoj post je bio u stilu Kjelini napravio prekršaj, pruža ruku i sve ok! A kakav je prekršaj bio? Da nije slučajno namjerno iš'o da udari, slučajno?
pa vi niste ni gledali utakmicu a komentarisete. Totti je skrsio Chiellinia i ovaj mu sa zemlje pruza ruku a Totti ne jbe ni 5%.