Sada nek se igraci dobro odmore a mi se lagano okrecemo reprezentaciji BiH od koje se ocekuje da napravi mali podvig u Brazilu.U medjuvremenu nek Feja u tisini slaze ekipu za iducu sezonu

FORZA CRVENI
Zenicanin je realan ali sa stanovistva Celika.rodjak je napisao/la:Ma slazem se sa Zenicaninom,ne treba se dizati previse jer jos nismo nista napravili.Odigrali smo ovih zadnjih 7-8 utakmica veoma dobro,dobili 2 malo jace utakmice ali nismo ostvarili cilj.Moramo se ozbiljno spremati za narednu sezonu ko da ce nam se raditi o zivotu i smrti a u isto vrijeme siriti realan optimizam.Trebamo napraviti takav tim (ako mislimo napadati vrh)da imamo na svakoj poziciji po 2 solidna fudbalera koji jednako konkurisu za prvi tim.Vec imamo dosta mjesta pokrivenih sa 2 solidna igraca ali trebalo bih naci jos kojeg i to bar ta 3 dobra igraca koji nam fale.Defanzivni vezni,zadnji pas igrac i solidan spic-razbijac koji zna skociti glavom,to su ti igraci koji nam nedostaju i tada mozemo igrati i za najveci vrh..Vjerujem u Feju,on ce znati odabrati igrace koji nam trebaju,uz naravno dobru financijsku situaciju kao sto imamo u zadnje vrijeme trebamo se nadati da ce biti nasa iduca sezona ali sa velikim oprezom da nam se ne bi odbilo od glavu ko zenicanima.
Sada nek se igraci dobro odmore a mi se lagano okrecemo reprezentaciji BiH od koje se ocekuje da napravi mali podvig u Brazilu.U medjuvremenu nek Feja u tisini slaze ekipu za iducu sezonu![]()
FORZA CRVENI
tepsija je napisao/la:Evo i Mikija tu,starog 'plemića'.miki651 je napisao/la:Hahaha... dobro reče Karačić idemo se vratiti u svoj Mostar i dostojno proslaviti titulu..
Karačić veli u svoj Mostar...i samim time je puno toga rekao,dobro se obrukao...a i kakve veze on ima sa Mostarom osim što je trenutno trener zrynskog.Kakav trener,takav i Mile Pehar
BMV22 je napisao/la:Zdravo Crvena Armijo, evo poslije par dana iščekivanja utakmice a onda i poslije utakmice potrošenog vremena da se slegnu svi dojmovi da napišem koju kao i da dam neki moj lični osvrt na proteklu sezonu.Žao mije samo što ne mogu komunicirat sa Pastrmkom ali sam uvjeren da će pastrmka još mlađa izronit ovih dana.U iščekivanju njegovog javljanja evo mog razmišljanja:
Kao prvo dotaći ću se zadnje utakmice, ali nažalost ne igre nego idiota, kretena i ne znam kako bih ih više nazvao jer moj vokabular prvi put u životu je siromašan i prazan za takve ljude, a to su oni ljudi kojih 29 kola nigdje nije bilo, a onda su odjednom došli onako zaostali i u svoj svojoj nemoći da kući iznesu svoje frustracije to su uradili svima nama koji 29 kola uredno usamljeni sjedimo na tribinama.To su uradili našem Veležu koji će sad uredno iskeširat ogromnu sumu novca mufljuzima u NSFBIH, a ti "naši navijači" ušutiti će se i biti manji od makovog zrna i neće im pasti na pamet da daju marku, a kamoli nešto više da se plati ono što su sami zakuhali i uradili.Čini mi se da svi apeli sviju nas, svih ljudi iz kluba takvim ljudima ništa ne predstavlja.Ni sam ne znam kako se opravdat svoj našoj dragoj RAji širom svijeta, svim navijačima koji uredno članske karte svake godine kupuju, ako se neko slučajno od njih sjeti upitati gdje te pare idu.Zar se pare skupljaju da se moraju plaćati budalaštine pojedinaca koji onako usput opet neće dolazit i plaćat ulaznice do idućeg Zrinjskog.Vjerujem da svi naši simpatizeri koji se trude na bilo kakav način skupiti bilo kakva sredstva za naš klub neće nikad upitati se da li oni možda plaćaju kazne, slijedeće, mene je lično stid kad u kontaktu sa njima i u dogovoru za nove akcije moram se stidit a bez ikakvog ličnog razloga.Moj mozak ne može da shvati šta se dešava u glavama tih ljudi kad povedemo 1:0 kad uspostavimo igru i pritisak,šta se desi u mozgovima tih ljudi da sve to prekine.Nemoj samo da kažu da ih je isprovocirao onaj papak Simeunović jer onda su oni veći papci od njega 10 puta.Momak je očigledno prokužio sa kakvim papcima ima posla pa je kroz linafo ugroženost u podsvijesti inzistirao na pogotku od strane tih budala i prekidu utakmice.E samo nam je još to trebalo.Ako ti frajeri misle da su ti frajeri hajte momci bujrum na zapadnu stranu ako ste frajeri samo malo glasnije pričajte,ne vi to ne smijete.Vi ste frajeri jednom u 30 kola, jednom u godini dana na veliki ponos vaših mama i tata vaših žena i djece što vas vide na TV ekranima kako ste gordo hrabri.A ja ću vam reći pravu istinu, vi ste obični miševi,pacovi izašli iz rupa jednom u 30 kola i jednom u godini dana.Vi ste obični nikogovnovići i vi ste obične rupe od ljudi, vi ste dno dna vi ste najveća sramota našeg kuba i grada.Daj bože da vas naše oči, nas pravih navijača dao bog nikad više ne vidjelo na našem stadionu.Sramotu ljudskog roda da li ste spremni voljenom klubu skupiti koju marku za vaš bestijalni idiotizam i za vaše zaostalo iz nekog davnog, davnog vijeka prevaziđenog ponašanja.Molim boga da neko u klubu se opameti da vam slike uzme i pošalje gdje treba te da vam na kućnu adresu dođu drakonske kazne,a moj savjet klubu je da vam se slike objese na svaki ulaz i da vam se zabrani da ikad više terorišete sve normmalne navijače i naš jedan jedini i najdraži FK VELEŽ.Da bog da vas moje oči više nikad ne vidjele na tribini, sramoto ljudskog roda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Žao mi je što sam morao ovako početi, ali u priči poslije utakmice sam mnogo RAje različitih godina stekao utisak da su svi bili razočarani, postiđeni i jako umorni od jedne utakmice koja je trebala biti praznik za naš klub, nagrada svima nama i svima u klubu, šlag na kraju sezone, ali sve je to nažalost zbog gore navedenih palo u drugi plan.
Red Army iza gola svaka častdržali su se stojički, bili su na nivou, bili su onakvi kakvim bi svi mi voljeli da su stalno.Ako zanemarimo onu pirotehniku i ako bi se još uvećao broj onda bi to bilo zaista sjajno.Ali ne treba tražit dlaku u jajetu i tamo je došlo do velike smjene generacija momci su na pravom putu da nastave najbolju tradiciju Red Army-a.Momci samo još malo više reda, malo manje pirotehnike i to bi moglo biti to u budućnosti.
Ovo je samo jedan dio a poslije ću napraviti moj lični rezime.Nažalost ovaj idiotizam nisam mogao prešutjeti pa mi je to odnijelo malo više koncentracije i vremena.Još samo jedno da se glasno zapitam,nemojte mi zamjerit ali ću stvarno postavit jedno pitanje koje me mući već duži period.Ako neko zna ili bar misli da zna bilo kakav odgovor na ovo pitanje slobodno nek ga napiše,a pitanje je slijedeće:
Frajeri, a po mom mišljenju miševi, da vi slučajno niste plaćeni od nekoga (meni nepoznatog) da napravite ovo što ste uradili našem Veležu???Samo toliko i hvala.
Piše se o " navijačima " koji su izazvali prekid utakmice nakon našeg vodstva od 1 : 0 ali i o konstantnom gađanju igrača Zrinjskom rolama papira.invincible1921 je napisao/la:a sta je tacno bilo na utakmici ako se smije znati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.