RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjak » 12 maj 2014, 05:11

Ma slazem se sa Zenicaninom,ne treba se dizati previse jer jos nismo nista napravili.Odigrali smo ovih zadnjih 7-8 utakmica veoma dobro,dobili 2 malo jace utakmice ali nismo ostvarili cilj.Moramo se ozbiljno spremati za narednu sezonu ko da ce nam se raditi o zivotu i smrti a u isto vrijeme siriti realan optimizam.Trebamo napraviti takav tim (ako mislimo napadati vrh)da imamo na svakoj poziciji po 2 solidna fudbalera koji jednako konkurisu za prvi tim.Vec imamo dosta mjesta pokrivenih sa 2 solidna igraca ali trebalo bih naci jos kojeg i to bar ta 3 dobra igraca koji nam fale.Defanzivni vezni,zadnji pas igrac i solidan spic-razbijac koji zna skociti glavom,to su ti igraci koji nam nedostaju i tada mozemo igrati i za najveci vrh. ;) .Vjerujem u Feju,on ce znati odabrati igrace koji nam trebaju,uz naravno dobru financijsku situaciju kao sto imamo u zadnje vrijeme trebamo se nadati da ce biti nasa iduca sezona ali sa velikim oprezom da nam se ne bi odbilo od glavu ko zenicanima.

Sada nek se igraci dobro odmore a mi se lagano okrecemo reprezentaciji BiH od koje se ocekuje da napravi mali podvig u Brazilu.U medjuvremenu nek Feja u tisini slaze ekipu za iducu sezonu ;)

FORZA CRVENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 12 maj 2014, 05:48

rodjak je napisao/la:Ma slazem se sa Zenicaninom,ne treba se dizati previse jer jos nismo nista napravili.Odigrali smo ovih zadnjih 7-8 utakmica veoma dobro,dobili 2 malo jace utakmice ali nismo ostvarili cilj.Moramo se ozbiljno spremati za narednu sezonu ko da ce nam se raditi o zivotu i smrti a u isto vrijeme siriti realan optimizam.Trebamo napraviti takav tim (ako mislimo napadati vrh)da imamo na svakoj poziciji po 2 solidna fudbalera koji jednako konkurisu za prvi tim.Vec imamo dosta mjesta pokrivenih sa 2 solidna igraca ali trebalo bih naci jos kojeg i to bar ta 3 dobra igraca koji nam fale.Defanzivni vezni,zadnji pas igrac i solidan spic-razbijac koji zna skociti glavom,to su ti igraci koji nam nedostaju i tada mozemo igrati i za najveci vrh. ;) .Vjerujem u Feju,on ce znati odabrati igrace koji nam trebaju,uz naravno dobru financijsku situaciju kao sto imamo u zadnje vrijeme trebamo se nadati da ce biti nasa iduca sezona ali sa velikim oprezom da nam se ne bi odbilo od glavu ko zenicanima.

Sada nek se igraci dobro odmore a mi se lagano okrecemo reprezentaciji BiH od koje se ocekuje da napravi mali podvig u Brazilu.U medjuvremenu nek Feja u tisini slaze ekipu za iducu sezonu ;)

FORZA CRVENI
Zenicanin je realan ali sa stanovistva Celika.
Celik je najzaduzeniji klub u drzavi. Njima 50-100 hiljada maraka odlazi samo na kamatu. Mi za te pare mozemo 2-3 jaka pojacanja dovest. Nije to ista situacija ko u Velezu. Istina je da ne smijemo misliti da je 7 pobjeda uzastopno vrh, jer nije. I s tim se slazem. Evropa se nije izborila i to je finalna ocjena sezone.

Ali za ocekivat je napredak jer su sve predispozicije rijesene. Velez je sve sredio. Sad samo treba jos sreca. Sve ostalo nam je vec tu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 12 maj 2014, 11:28

tepsija je napisao/la:
miki651 je napisao/la:Hahaha... dobro reče Karačić idemo se vratiti u svoj Mostar i dostojno proslaviti titulu..
Evo i Mikija tu,starog 'plemića'.
Karačić veli u svoj Mostar...i samim time je puno toga rekao,dobro se obrukao...a i kakve veze on ima sa Mostarom osim što je trenutno trener zrynskog.Kakav trener,takav i Mile Pehar :thumbdown:

Sjećaš li se sta je Mirza Varešanović rekao poslje upada u teren na prekinutom utakmici pod bb-om?
Jesi li ga osudio?
I ja se ne mogu sjetiti kad je zadnji put i koliko intenzivno bilo vrijedjanje na nacionalnoj osnovi.
Čestitke na pobjedi malo je sudac naginjao na vas ali logično posto ste domaćini.
Derbi je mogao i trebao puno bolji biti.
Mislio sam poslje crvenog da ćemo primit još koji gol ali je ispalo da ste se vi branili.
Pozdrav

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 12 maj 2014, 13:19

Sad nesto gledam ovu tabelu i jos veca zal mi ostaje, tacno da smo jedno kolo ranije krenuli sa pobjedama treci bi zavrsili, to jest da smo dobili sarajevo na kosevu.. onda bi tabela od treceg do petog mjesta izgledala ovako;
3.VELEZ 57
4.ZELJO 57
5.SARAJEVO 55

velezu trece mjesto i EL, zelji cetvrto i nista jer sarajevo kao pobjednik kupa inako ide sa te pozicije u EL i cetvrto mjesto nebi nikako davalo evropu.. koje su nas sitnice dijelile da konacno izadjemo u evropu, ali eto nemozemo kukat poslje sampionski vrijedno odigrane polusezone, tacnije 11 tekma a ne polusezone! Od 11 tekma 8-2-1, od 33 moguci 26 bodova skupljeno! :clap: ali zal svakako ostaje za 5-6 nerijeseni tekma gdje smo bili bolji a nismo uzeli pobjedu (mladost kuci i u gostima x, zvijezda kuci x, celik na bilinom x a ramovic 2 put sam na golmana izlazi, olimpic kuci x, trevnik, a eto i da spomenem jos celik kuci gdje smo loptu imali 80% vremena a ostali bez ijednog boda!!!)..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 maj 2014, 13:33

molim vas nemojte ići na njihovu stranicu, sada kada konačno imamo malo mira.

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 12 maj 2014, 15:52

Jedno veliko HVALA igracima, upravi i Feji na drugom dijelu sezone. Ovo nam daju nadu u bolje sutra ali istovremeno postavlja i veca ocekivanja pred narednu sezonu. Ono sto me najvise raduje jeste taj pobjednicki mentalitet koji je napokon dosao do izrazaja. Svaki igrac je dao svoj maksimum + sto je dosta igraca diglo svoj kvalitet. Uprava mora zadrzati 90% ekipe + dovesti dva pojacanja. Centrafora i jos jednog veznog igraca.
Moje misljenje u vezi subotnje tekme odlicno do gola. Nakon toga usljedio je nedopustiv pad. Najveci uzrok toga (moje misljenje) je bio prekid radi naivnih scena na tribinama. Igra puna tempa, borbe i htjenja je bila davljenja glupostima na tribinama. Dvije pouke iz ove tekme. Odstraniti hajvane sa tribine (to je odgovornost ne samo uprave nego i nas navijaca) i zgaziti protivnika kada imamo igraca vise.
Jedva cekam da pocne nova sezona u kojoj ocekujem evropu i napokon pune tribine. Raji koja se prepucava sa "plemicima" i "manijacima" preporucujem da se ponasaju kao nas vodja (Feja). Samo osmijeh na lice i pozelite im vise srece dogodine :salut:
Mostar u srcu Velez do groba!!!
Prkosni i Ponosni od 1922

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 12 maj 2014, 15:54

I kao uvijek do sada cestitam na pobjedi rodjeni ove sezone igrate nevidjeno dobro aferim momci. :P
04.10.2009 !!

Dena
Kontakt:

Post Postao/la Dena » 12 maj 2014, 16:08

Sljedeca sezona je na nama navijacima i simpatizerima da punimo stadion. Ako ne pocnemo dolaziti redovnije onda smo picke. Ovo ukljucuje i mene koji je ove sezone bio na duplo manje utakmica nego inace. Vala sada imamo temelj da u narednu sezonu udjemo sa optimizmom.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 12 maj 2014, 18:18

Velež-proljetni dio :tokralju:

Ukupno

8 pobjeda
2 neriješeno
1 poraz.
11 utakmica-26 bodova.

Gol razlika 18:6

Kući

4 pobjede
1 neriješeno
bez poraza

Gol razlika 7:2

U gostima

4 pobjede
1 neriješeno
1 poraz

Gol razlika 11:4 :tokralju: :tokralju:

Kući nam je jedino Željo uspio zabiti pogotak/pogotke,jedini poraz protiv Sarajeva na Koševu

Da rezimiramo,kapa do poda igračima i stručnom štabu na svemu što su uradili za kratko vrijeme.
Idemo dalje :bih:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 maj 2014, 19:27

ne treba se zalijetati, pa da opet bude kao ove sezone kapom po g.ovnu, nego u miru i tišini da se radi i da se ne izlazi u javnost sve dok stvar ne bude 100% gotova. Sve ekskluzivne vijesti do kojih se dođe samo na pp da se ne bi dalje širilo, jer znamo kakav je naš narod. Ovo je moja dobra sugestija. ;)

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 12 maj 2014, 22:25

Zdravo Crvena Armijo, evo poslije par dana iščekivanja utakmice a onda i poslije utakmice potrošenog vremena da se slegnu svi dojmovi da napišem koju kao i da dam neki moj lični osvrt na proteklu sezonu.Žao mije samo što ne mogu komunicirat sa Pastrmkom ali sam uvjeren da će pastrmka još mlađa izronit ovih dana.U iščekivanju njegovog javljanja evo mog razmišljanja:
Kao prvo dotaći ću se zadnje utakmice, ali nažalost ne igre nego idiota, kretena i ne znam kako bih ih više nazvao jer moj vokabular prvi put u životu je siromašan i prazan za takve ljude, a to su oni ljudi kojih 29 kola nigdje nije bilo, a onda su odjednom došli onako zaostali i u svoj svojoj nemoći da kući iznesu svoje frustracije to su uradili svima nama koji 29 kola uredno usamljeni sjedimo na tribinama.To su uradili našem Veležu koji će sad uredno iskeširat ogromnu sumu novca mufljuzima u NSFBIH, a ti "naši navijači" ušutiti će se i biti manji od makovog zrna i neće im pasti na pamet da daju marku, a kamoli nešto više da se plati ono što su sami zakuhali i uradili.Čini mi se da svi apeli sviju nas, svih ljudi iz kluba takvim ljudima ništa ne predstavlja.Ni sam ne znam kako se opravdat svoj našoj dragoj RAji širom svijeta, svim navijačima koji uredno članske karte svake godine kupuju, ako se neko slučajno od njih sjeti upitati gdje te pare idu.Zar se pare skupljaju da se moraju plaćati budalaštine pojedinaca koji onako usput opet neće dolazit i plaćat ulaznice do idućeg Zrinjskog.Vjerujem da svi naši simpatizeri koji se trude na bilo kakav način skupiti bilo kakva sredstva za naš klub neće nikad upitati se da li oni možda plaćaju kazne, slijedeće, mene je lično stid kad u kontaktu sa njima i u dogovoru za nove akcije moram se stidit a bez ikakvog ličnog razloga.Moj mozak ne može da shvati šta se dešava u glavama tih ljudi kad povedemo 1:0 kad uspostavimo igru i pritisak,šta se desi u mozgovima tih ljudi da sve to prekine.Nemoj samo da kažu da ih je isprovocirao onaj papak Simeunović jer onda su oni veći papci od njega 10 puta.Momak je očigledno prokužio sa kakvim papcima ima posla pa je kroz linafo ugroženost u podsvijesti inzistirao na pogotku od strane tih budala i prekidu utakmice.E samo nam je još to trebalo.Ako ti frajeri misle da su ti frajeri hajte momci bujrum na zapadnu stranu ako ste frajeri samo malo glasnije pričajte,ne vi to ne smijete.Vi ste frajeri jednom u 30 kola, jednom u godini dana na veliki ponos vaših mama i tata vaših žena i djece što vas vide na TV ekranima kako ste gordo hrabri.A ja ću vam reći pravu istinu, vi ste obični miševi,pacovi izašli iz rupa jednom u 30 kola i jednom u godini dana.Vi ste obični nikogovnovići i vi ste obične rupe od ljudi, vi ste dno dna vi ste najveća sramota našeg kuba i grada.Daj bože da vas naše oči, nas pravih navijača dao bog nikad više ne vidjelo na našem stadionu.Sramotu ljudskog roda da li ste spremni voljenom klubu skupiti koju marku za vaš bestijalni idiotizam i za vaše zaostalo iz nekog davnog, davnog vijeka prevaziđenog ponašanja.Molim boga da neko u klubu se opameti da vam slike uzme i pošalje gdje treba te da vam na kućnu adresu dođu drakonske kazne,a moj savjet klubu je da vam se slike objese na svaki ulaz i da vam se zabrani da ikad više terorišete sve normmalne navijače i naš jedan jedini i najdraži FK VELEŽ.Da bog da vas moje oči više nikad ne vidjele na tribini, sramoto ljudskog roda :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Žao mi je što sam morao ovako početi, ali u priči poslije utakmice sam mnogo RAje različitih godina stekao utisak da su svi bili razočarani, postiđeni i jako umorni od jedne utakmice koja je trebala biti praznik za naš klub, nagrada svima nama i svima u klubu, šlag na kraju sezone, ali sve je to nažalost zbog gore navedenih palo u drugi plan.
Red Army iza gola svaka čast :thumbup: držali su se stojički, bili su na nivou, bili su onakvi kakvim bi svi mi voljeli da su stalno.Ako zanemarimo onu pirotehniku i ako bi se još uvećao broj onda bi to bilo zaista sjajno.Ali ne treba tražit dlaku u jajetu i tamo je došlo do velike smjene generacija momci su na pravom putu da nastave najbolju tradiciju Red Army-a.Momci samo još malo više reda, malo manje pirotehnike i to bi moglo biti to u budućnosti.
Ovo je samo jedan dio a poslije ću napraviti moj lični rezime.Nažalost ovaj idiotizam nisam mogao prešutjeti pa mi je to odnijelo malo više koncentracije i vremena.Još samo jedno da se glasno zapitam,nemojte mi zamjerit ali ću stvarno postavit jedno pitanje koje me mući već duži period.Ako neko zna ili bar misli da zna bilo kakav odgovor na ovo pitanje slobodno nek ga napiše,a pitanje je slijedeće:
Frajeri, a po mom mišljenju miševi, da vi slučajno niste plaćeni od nekoga (meni nepoznatog) da napravite ovo što ste uradili našem Veležu???Samo toliko i hvala.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 maj 2014, 23:35

@BMV22

POTPIS! :bih:

Nažalost tih par idiota su pokvarili super atmosferu na tekmi, ali nisu uspjeli u svojoj nakani, a to je prekid utakmice. Treba pod hitno uvesti trajnu zabranu tim debilima. :x

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 maj 2014, 23:42

Ovo nam je opomena za ubuduće. Ne puštati svakave budale na stadion. Ali ja se nadam da nisu došli ciljano da izazovu prekid? Ako se isposatvi da jesu, onda smo u problemima, jer očigledno nekome smeta stabilan Velež. Treba otvoriti četvere oči. :(

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 12 maj 2014, 23:51

Ma kaznit stoku, dozivotna zabrana na Velezove tekme.

Zna li se sta o pojacanjima za iducu sezonu osim Vlade? Uprava sigurno ima vec plan jer se napokon radi profesionalan posao. Imal ikakvih vijesti o odlascima? :(

Moze na pm.

Forza Velez!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 maj 2014, 00:02

Kao sto sam rekao prethodne godine na temi Celika, kada su bili 5 na kraju sezone i najavljivali prve 4 pozicije sljedece sezone (tj. ove), tako i za vas kazem, da sljedece sezone necete biti u prvih 6 ekipa jer ce vas svi puno ozbiljnije shvatati, a lako je na prepad uzeti posljednjih par kola protiv nekih ekipa kojima je sve rijeseno, pa kad skontas da mozda imas sanse i za Evropu ako neko ne dobije licencu, nego se nositi sa pritiskom od prvog kola i nekakvog "imperativa" borbe za prve 4 pozicije jer si eto sezonu prije zavrsio 5-i...

Iako moze svega biti ako se pojacate, ali sta znace pojacanja, Vladavic i sl. igraci su dobrodosli, ali vec ako odu npr. Hebibovic, Letic, Ostrakovic ili Okic onda je to znatno slabljenje ekipe. U odnosu na Celik, vi imate stabilnu financijsku situaciju i puno bolju podlogu za dovodjenje dobrih igraca jer ste likvidniji sa isplatama. Ja se nadam jacem Velezu, i fkt iskreno mislim da ako vec Zeljo ne moze biti prvak, za nikoga ne bih vise volio da osvoji od Veleza, ali moje misljenje je da cete sljedece sezone pregoriti od zelje za tim evropskim izletom.

Ako tu dodje 3,4,5 novih i dobrih igraca, uz samo 1 ili 2 odlaska onda se mozete necemu nadati...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 maj 2014, 00:27

a sta je tacno bilo na utakmici ako se smije znati :?
=\_1921_/=

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 13 maj 2014, 04:57

BMV22 je napisao/la:Zdravo Crvena Armijo, evo poslije par dana iščekivanja utakmice a onda i poslije utakmice potrošenog vremena da se slegnu svi dojmovi da napišem koju kao i da dam neki moj lični osvrt na proteklu sezonu.Žao mije samo što ne mogu komunicirat sa Pastrmkom ali sam uvjeren da će pastrmka još mlađa izronit ovih dana.U iščekivanju njegovog javljanja evo mog razmišljanja:
Kao prvo dotaći ću se zadnje utakmice, ali nažalost ne igre nego idiota, kretena i ne znam kako bih ih više nazvao jer moj vokabular prvi put u životu je siromašan i prazan za takve ljude, a to su oni ljudi kojih 29 kola nigdje nije bilo, a onda su odjednom došli onako zaostali i u svoj svojoj nemoći da kući iznesu svoje frustracije to su uradili svima nama koji 29 kola uredno usamljeni sjedimo na tribinama.To su uradili našem Veležu koji će sad uredno iskeširat ogromnu sumu novca mufljuzima u NSFBIH, a ti "naši navijači" ušutiti će se i biti manji od makovog zrna i neće im pasti na pamet da daju marku, a kamoli nešto više da se plati ono što su sami zakuhali i uradili.Čini mi se da svi apeli sviju nas, svih ljudi iz kluba takvim ljudima ništa ne predstavlja.Ni sam ne znam kako se opravdat svoj našoj dragoj RAji širom svijeta, svim navijačima koji uredno članske karte svake godine kupuju, ako se neko slučajno od njih sjeti upitati gdje te pare idu.Zar se pare skupljaju da se moraju plaćati budalaštine pojedinaca koji onako usput opet neće dolazit i plaćat ulaznice do idućeg Zrinjskog.Vjerujem da svi naši simpatizeri koji se trude na bilo kakav način skupiti bilo kakva sredstva za naš klub neće nikad upitati se da li oni možda plaćaju kazne, slijedeće, mene je lično stid kad u kontaktu sa njima i u dogovoru za nove akcije moram se stidit a bez ikakvog ličnog razloga.Moj mozak ne može da shvati šta se dešava u glavama tih ljudi kad povedemo 1:0 kad uspostavimo igru i pritisak,šta se desi u mozgovima tih ljudi da sve to prekine.Nemoj samo da kažu da ih je isprovocirao onaj papak Simeunović jer onda su oni veći papci od njega 10 puta.Momak je očigledno prokužio sa kakvim papcima ima posla pa je kroz linafo ugroženost u podsvijesti inzistirao na pogotku od strane tih budala i prekidu utakmice.E samo nam je još to trebalo.Ako ti frajeri misle da su ti frajeri hajte momci bujrum na zapadnu stranu ako ste frajeri samo malo glasnije pričajte,ne vi to ne smijete.Vi ste frajeri jednom u 30 kola, jednom u godini dana na veliki ponos vaših mama i tata vaših žena i djece što vas vide na TV ekranima kako ste gordo hrabri.A ja ću vam reći pravu istinu, vi ste obični miševi,pacovi izašli iz rupa jednom u 30 kola i jednom u godini dana.Vi ste obični nikogovnovići i vi ste obične rupe od ljudi, vi ste dno dna vi ste najveća sramota našeg kuba i grada.Daj bože da vas naše oči, nas pravih navijača dao bog nikad više ne vidjelo na našem stadionu.Sramotu ljudskog roda da li ste spremni voljenom klubu skupiti koju marku za vaš bestijalni idiotizam i za vaše zaostalo iz nekog davnog, davnog vijeka prevaziđenog ponašanja.Molim boga da neko u klubu se opameti da vam slike uzme i pošalje gdje treba te da vam na kućnu adresu dođu drakonske kazne,a moj savjet klubu je da vam se slike objese na svaki ulaz i da vam se zabrani da ikad više terorišete sve normmalne navijače i naš jedan jedini i najdraži FK VELEŽ.Da bog da vas moje oči više nikad ne vidjele na tribini, sramoto ljudskog roda :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Žao mi je što sam morao ovako početi, ali u priči poslije utakmice sam mnogo RAje različitih godina stekao utisak da su svi bili razočarani, postiđeni i jako umorni od jedne utakmice koja je trebala biti praznik za naš klub, nagrada svima nama i svima u klubu, šlag na kraju sezone, ali sve je to nažalost zbog gore navedenih palo u drugi plan.
Red Army iza gola svaka čast :thumbup: držali su se stojički, bili su na nivou, bili su onakvi kakvim bi svi mi voljeli da su stalno.Ako zanemarimo onu pirotehniku i ako bi se još uvećao broj onda bi to bilo zaista sjajno.Ali ne treba tražit dlaku u jajetu i tamo je došlo do velike smjene generacija momci su na pravom putu da nastave najbolju tradiciju Red Army-a.Momci samo još malo više reda, malo manje pirotehnike i to bi moglo biti to u budućnosti.
Ovo je samo jedan dio a poslije ću napraviti moj lični rezime.Nažalost ovaj idiotizam nisam mogao prešutjeti pa mi je to odnijelo malo više koncentracije i vremena.Još samo jedno da se glasno zapitam,nemojte mi zamjerit ali ću stvarno postavit jedno pitanje koje me mući već duži period.Ako neko zna ili bar misli da zna bilo kakav odgovor na ovo pitanje slobodno nek ga napiše,a pitanje je slijedeće:
Frajeri, a po mom mišljenju miševi, da vi slučajno niste plaćeni od nekoga (meni nepoznatog) da napravite ovo što ste uradili našem Veležu???Samo toliko i hvala.

Dobar tekst. I u pravu si 100%.
Ja odavno govorim da bi uprava trebala podijeliti 10-20 3godisnjih suspenzija sa stadiona i poslati im na kucnu adresu da na Velezovom stadionu nisu pozeljni.

Da li su to namjerno uradili dusmani Veleza? Tesko je reci ali ni to nine iskljuceno. Mogjce je da su to isti oni ljudi koji su izmisljali price o prodajama itd...

Mislim da si 100% u pravu. Velez se treba poceti obracunavati sa dusebriznicima i tvz. domacim izdajnicima kluba otvoreno. Sada barem imaju podrsku u tome sve raje. Svak ce stat iza njih da to pocnu raditi.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 13 maj 2014, 08:59

Im ali iko zainteresovan da se reinkarnira forum Rodjeni ili da napravimo novi?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 maj 2014, 10:57

invincible1921 je napisao/la:a sta je tacno bilo na utakmici ako se smije znati :?
Piše se o " navijačima " koji su izazvali prekid utakmice nakon našeg vodstva od 1 : 0 ali i o konstantnom gađanju igrača Zrinjskom rolama papira.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 maj 2014, 11:23

Nay... se majke onim degenericima što su po svojim vukoyebinama naučili dobro da pljuju i gađaju, a još više se nay... majke onim oko njih koji su ih statično promatrali i nisu bili u stanju reagovati prije "pichkastog" Elite-a.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.