Brcko87 je napisao/la:možel neko napisat što se utakmica igra na Veležovom stadionu a ne na onom sto su igrali cijelo prvenstvo?? Nisam u toku.. Hvala..
Niko još ne zna (barem niko nije još pisao)
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Brcko87 je napisao/la:možel neko napisat što se utakmica igra na Veležovom stadionu a ne na onom sto su igrali cijelo prvenstvo?? Nisam u toku.. Hvala..

Na taj stadion i misle ljudi, jer to je Velezov stadion koji je Zrinjski uzeorenato je napisao/la:NE IGRA SE NA VELEZOVOM nego NA STADIONU ZRINJSKOG
a razlog je sto je BRANITELJ trazio jer imace podesku ULTRASA
DA DODE DO POBIJEDE
Ja kako sam pročitao igra se pod Bijelim Brijegom(Veležov stadion)..Daj nek se i ti Ultrasi više odluče za koga će navijat..Prvo Velež pa Zrinjski i sad Branitelj..renato je napisao/la:NE IGRA SE NA VELEZOVOM nego NA STADIONU ZRINJSKOG
a razlog je sto je BRANITELJ trazio jer imace podesku ULTRASA
DA DODE DO POBIJEDE
Ma promijenit ce ga sigurnosekretar je napisao/la:Sloboda preko svojih ljudi,ulaze velike napore da se promijeni sudija. Ja ih licno u tome i podrzavam. Nije fer stvarno da tu utakmicu svira neko s USK.
Vidjet cemo ciji je lobi jaci
Vi nama i ne dozvoljavate da dodjemo !!!dimaria je napisao/la:Drug nije uredu da se prijeti,u hnz ima sad 4 a iduce sezone mozda i 5 klubova pa ako ce mo mi gore i vi ce te ovamo.A sto se tice Branitelja mogu u pl kad hoce jer su najbolja ekipa u ligi.
Joj ovdje priča u pm.dimaria je napisao/la:Drug nije uredu da se prijeti,u hnz ima sad 4 a iduce sezone mozda i 5 klubova pa ako ce mo mi gore i vi ce te ovamo.A sto se tice Branitelja mogu u pl kad hoce jer su najbolja ekipa u ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.