FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
to mu je zet od toga sto delegira
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
@staragarda vidis ti isto sto i ja
je.em li im nanu naninu

je.em li im nanu naninu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Brcko87 je napisao/la:možel neko napisat što se utakmica igra na Veležovom stadionu a ne na onom sto su igrali cijelo prvenstvo?? Nisam u toku.. Hvala..
Niko još ne zna (barem niko nije još pisao)

Pobjeda je bolja od orgazma!
NE IGRA SE NA VELEZOVOM nego NA STADIONU ZRINJSKOG
a razlog je sto je BRANITELJ trazio jer imace podesku ULTRASA
DA DODE DO POBIJEDE
DA DODE DO POBIJEDE
- Probisvjet
- Kontakt:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Na taj stadion i misle ljudi, jer to je Velezov stadion koji je Zrinjski uzeorenato je napisao/la:NE IGRA SE NA VELEZOVOM nego NA STADIONU ZRINJSKOG
DA DODE DO POBIJEDE

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ja kako sam pročitao igra se pod Bijelim Brijegom(Veležov stadion)..Daj nek se i ti Ultrasi više odluče za koga će navijat..Prvo Velež pa Zrinjski i sad Branitelj..renato je napisao/la:NE IGRA SE NA VELEZOVOM nego NA STADIONU ZRINJSKOG
DA DODE DO POBIJEDE
OFK Gradina Srebrenik
Hajrudin Gobeljic iz Cazina, profesija hodza, po zanimanju lopinas i kriminalac, uposlenik NS FBiH, odredjuje i delegira sudije za (vlastite potrebe i potrebe drugih) utakmice ove privatno dohodovne kriminalne lige. Od ranije poznat organima koji se bave korupcijom i kriminalom u ovoj drazavi, ali zbog nedostatka dokaza nikada nije krivicno odgovarao.
🔴⚫️
to da-velezov je u vrapcicima da ljudi ne misle da je tamo utakmica
Kolektivna fotografija ekipe nakon prvog odrađenog treninga.
Sloboda preko svojih ljudi,ulaze velike napore da se promijeni sudija. Ja ih licno u tome i podrzavam. Nije fer stvarno da tu utakmicu svira neko s USK.
Vidjet cemo ciji je lobi jaci

Ma promijenit ce ga sigurnosekretar je napisao/la:Sloboda preko svojih ljudi,ulaze velike napore da se promijeni sudija. Ja ih licno u tome i podrzavam. Nije fer stvarno da tu utakmicu svira neko s USK.

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Cijenjeni skupe,
iz dugogodišnje prakse praćenja našeg fudbala, znam da su ovakve utakmice kao što je Slobodina u Mostaru davno već riješene. I prostim pogledom na tabelu ali i raspored u narednim kolima, jasno je da Branitelj ima više interesa da sarađuje sa Slobodom nego sa Jedinstvom. Poslije utakmice sa Slobodom dolaze u Lukavac(a vala i nama ako zaseru) pa im onda dolazi Jedinstvo i na kraju dolaze u Gračanicu. Vrlo lako im se može desiti da u naredne 4 utakmice ostanu bez ijednog boda(ako zapnu protiv Slobode). U tom slučaju će ispasti iz Prve lige jer će i Igman i Mladost iz Doboja i Podgrmeč nabosti negdje neki bod. Ako su Hercegovci pametni i mudri onda će prihvatiti "saradnju" sa nama jer im ona čak da okinu i protiv Jedinstva garantuje opstanak. Vezano za Bujruldiju(naredbu) iz Mostara da se ne primičemo ni za živu glavu "BRIDGE" sitiju "držim pak da je to iz latinske poslovične predostrožnosti kak ne bi došlo do bilo kakovih izgreda koji bi uzrokovali štetu po Branitelja"(hrvaški rečeno).
SLOBODA IZ GROBA Sloboda zauvijek
iz dugogodišnje prakse praćenja našeg fudbala, znam da su ovakve utakmice kao što je Slobodina u Mostaru davno već riješene. I prostim pogledom na tabelu ali i raspored u narednim kolima, jasno je da Branitelj ima više interesa da sarađuje sa Slobodom nego sa Jedinstvom. Poslije utakmice sa Slobodom dolaze u Lukavac(a vala i nama ako zaseru) pa im onda dolazi Jedinstvo i na kraju dolaze u Gračanicu. Vrlo lako im se može desiti da u naredne 4 utakmice ostanu bez ijednog boda(ako zapnu protiv Slobode). U tom slučaju će ispasti iz Prve lige jer će i Igman i Mladost iz Doboja i Podgrmeč nabosti negdje neki bod. Ako su Hercegovci pametni i mudri onda će prihvatiti "saradnju" sa nama jer im ona čak da okinu i protiv Jedinstva garantuje opstanak. Vezano za Bujruldiju(naredbu) iz Mostara da se ne primičemo ni za živu glavu "BRIDGE" sitiju "držim pak da je to iz latinske poslovične predostrožnosti kak ne bi došlo do bilo kakovih izgreda koji bi uzrokovali štetu po Branitelja"(hrvaški rečeno).
SLOBODA IZ GROBA Sloboda zauvijek
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 12 maj 2014, 20:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Kakav cirkus od lige
.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hoce ali Grabus ce suditi I isti **** ...tacno ako pobjedimo I prodjemo kroz cilj treba momke docekT kao heroje..pitam se kakk ce Biscani docekat svoje znajuci na kiji nacin jedino mogu doci do cilja?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kakve su ovo sad price da nam sudi covjek iz cazina..ne mogu da vjerujem sta rade ovi iz usk
hebem im tigra vise.... sad mi krivo sto smo ih spasili prosle sezone,kmecali ko ckepi sad glume...samo da momci uz Bozju pomoc pobjede..

hebem im tigra vise.... sad mi krivo sto smo ih spasili prosle sezone,kmecali ko ckepi sad glume...samo da momci uz Bozju pomoc pobjede..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
majkemi moje nek se zapitaju rudar i branitelj kako ce ikad vise gostovati na TK ako nas toliko sjebu.....a u zadnja 4 kola dolaze u banovice , lukavac i gracanicu pa bujrum..... nece mi onda biti zao cekati jos godinu da udjemo al nikako 

http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
Ne znam kako mislite da pobijedimo ako nam je sudija Krajišnik?Taj će nam svirat ofsajd u našem šesnaestercu 

Drug nije uredu da se prijeti,u hnz ima sad 4 a iduce sezone mozda i 5 klubova pa ako ce mo mi gore i vi ce te ovamo.A sto se tice Branitelja mogu u pl kad hoce jer su najbolja ekipa u ligi.
-
- Kontakt:
Vi nama i ne dozvoljavate da dodjemo !!!dimaria je napisao/la:Drug nije uredu da se prijeti,u hnz ima sad 4 a iduce sezone mozda i 5 klubova pa ako ce mo mi gore i vi ce te ovamo.A sto se tice Branitelja mogu u pl kad hoce jer su najbolja ekipa u ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.