FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mislim da u ovoj kikiriki ligi od mogucih 16 postoji 23 kluba koji su najbolji i koji svake sezone mogu uci da zele ,al nece
.

Joj ovdje priča u pm.dimaria je napisao/la:Drug nije uredu da se prijeti,u hnz ima sad 4 a iduce sezone mozda i 5 klubova pa ako ce mo mi gore i vi ce te ovamo.A sto se tice Branitelja mogu u pl kad hoce jer su najbolja ekipa u ligi.
Prvo je Čapljina najbolja ekipe lige samo neće da uđu pa onda je ta titula najbolje ekipe pripala Rudaru zatim Brastvu, sad evo Branitelju

pa zar je moguce da ce suditi iz cazina sudija
,jos ovo u vezi stadiona ,zabrana dolaska navijacima...
nesto se opasno kuha ,taj sudija sto ce suditi dolazi sa instrukcijama to je sigurno ,nije ga dzaba delegirao iz saveza sugradjanin
,bice cirkus utakmica u to sam uvjeren
stvarno sramota sta se sve pokusaje iz bihaca
pa ljudi hoce nazor da udju u ligu jbt

nesto se opasno kuha ,taj sudija sto ce suditi dolazi sa instrukcijama to je sigurno ,nije ga dzaba delegirao iz saveza sugradjanin

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Odakle ti izroni?dimaria je napisao/la:Drug nije uredu da se prijeti,u hnz ima sad 4 a iduce sezone mozda i 5 klubova pa ako ce mo mi gore i vi ce te ovamo.A sto se tice Branitelja mogu u pl kad hoce jer su najbolja ekipa u ligi.
🔴⚫️
izbacila ga Neretva 

-
- Kontakt:
uce **** moj zapamti,tek sad nece uci,zakuhali su,sad ce pojesti puru,drugovi smirite se,danas su neke stvari jasnije..barca_87 je napisao/la:pa zar je moguce da ce suditi iz cazina sudija,jos ovo u vezi stadiona ,zabrana dolaska navijacima...
nesto se opasno kuha ,taj sudija sto ce suditi dolazi sa instrukcijama to je sigurno ,nije ga dzaba delegirao iz saveza sugradjanin,bice cirkus utakmica u to sam uvjeren

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Joj sto ne mogu ove price o kupovini i namjestanju. Onda ispade da je Sloboda kupila i utakmicu protiv vas? Mozda zato niste prisli golu za 90 minuta???

Jedan grad, jedna ljubav!
http://fksloboda.ba/vijesti/1080-me-pod ... ih-navijaa" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta je sljedeće,da nećemo možda morati igrati sa 7 igrača
.
Šta je sljedeće,da nećemo možda morati igrati sa 7 igrača

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hej zakuhali su
..mogu nedo bog ostat ostat ovdje jos duse a uskoro ce uci I nasa filijala Sloga iz Simin Hana pa ce ih ucjenjivat Azmir za bodove ..tu cemo kupit tim levatima pare da bi finansirali Slobodu
...
Mislim dugorocni plan se priprema samo da nam sad Sloga dodje ovdje do federalne bice I para od ovih mrtvaca bosanskog fudbala
..mogu nedo bog ostat ostat ovdje jos duse a uskoro ce uci I nasa filijala Sloga iz Simin Hana pa ce ih ucjenjivat Azmir za bodove ..tu cemo kupit tim levatima pare da bi finansirali Slobodu

Mislim dugorocni plan se priprema samo da nam sad Sloga dodje ovdje do federalne bice I para od ovih mrtvaca bosanskog fudbala
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Što vam je čudno što su nam zabranili dolazak pod BB?Pa 1000% bi došlo do incidenata između nas i Ultrasa,neće ljudi da razmišljaju o potencijalnim neredima (sjetili se samo prošle utakmice u Rodoču kada se utakmica prekinula,vjerovatno su zbog toga i zatražili da igraju pod BB).Ne bi me začudilo da nam na bus polupaju 

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kakvi sad crni ultrasi i branitelj i navijanjerenato je napisao/la:NE IGRA SE NA VELEZOVOM nego NA STADIONU ZRINJSKOG
a razlog je sto je BRANITELJ trazio jer imace podesku ULTRASA
DA DODE DO POBIJEDE

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Odakle vam informacija da sudi sudija sa USK ? 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Slobodas je napisao/la:Odakle vam informacija da sudi sudija sa USK ?

Pa zar ste se prepali ako ce ultrasi biti.Samo ce atmosfera biti bolja.Ako pobijedite zasluzujete pl.
-
- Kontakt:
prepali ultrasa..dimaria je napisao/la:Pa zar ste se prepali ako ce ultrasi biti.Samo ce atmosfera biti bolja.Ako pobijedite zasluzujete pl.

ucestvovao sam u dva navrata u okrsaju sa njima nisam impresioniran

a pobjedicemo sigurno,neberi brigu

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
dimaria je napisao/la:Pa zar ste se prepali ako ce ultrasi biti.Samo ce atmosfera biti bolja.Ako pobijedite zasluzujete pl.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi gdje god da idemo vasar, a kad treba priznat da je Sloboda nesto drugo i da nije kao ostali onda nece niko da prizna 
Valjda ovi nasi dole shvate da su bolji i sa navijacima i bez i uzmu kakvu takvu pobjedu i odvedu nas u PL

Valjda ovi nasi dole shvate da su bolji i sa navijacima i bez i uzmu kakvu takvu pobjedu i odvedu nas u PL

-
- Interni moderator
- Kontakt:
da ne duljimo dalje...kakav si ti sa navijackom tribinom...kolko znas o navijackim kodeksima...dimaria je napisao/la:Pa zar ste se prepali ako ce ultrasi biti.Samo ce atmosfera biti bolja.Ako pobijedite zasluzujete pl.
cuj,OZBILJNA GRUPA DA NAVIJA ZA DVA KLUBA

Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 12 maj 2014, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ako te bas zanima ja necu moci spavati vecerasdimaria je napisao/la:Pa zar ste se prepali ako ce ultrasi biti.Samo ce atmosfera biti bolja.Ako pobijedite zasluzujete pl.

http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
- Probisvjet
- Kontakt:
Za punoljetne.
Ljudi nema sikiracije. Laku noc i ne nasjedajte na bilo kakve price i gluposti. Ovo stanje na forumu nema veze sa stvarnim stanjem. U miru sacekajmo srijedu.
Ljudi nema sikiracije. Laku noc i ne nasjedajte na bilo kakve price i gluposti. Ovo stanje na forumu nema veze sa stvarnim stanjem. U miru sacekajmo srijedu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.