nesto se opasno kuha ,taj sudija sto ce suditi dolazi sa instrukcijama to je sigurno ,nije ga dzaba delegirao iz saveza sugradjanin
stvarno sramota sta se sve pokusaje iz bihaca
pa ljudi hoce nazor da udju u ligu jbt
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Odakle ti izroni?dimaria je napisao/la:Drug nije uredu da se prijeti,u hnz ima sad 4 a iduce sezone mozda i 5 klubova pa ako ce mo mi gore i vi ce te ovamo.A sto se tice Branitelja mogu u pl kad hoce jer su najbolja ekipa u ligi.
uce **** moj zapamti,tek sad nece uci,zakuhali su,sad ce pojesti puru,drugovi smirite se,danas su neke stvari jasnije..barca_87 je napisao/la:pa zar je moguce da ce suditi iz cazina sudija,jos ovo u vezi stadiona ,zabrana dolaska navijacima...
nesto se opasno kuha ,taj sudija sto ce suditi dolazi sa instrukcijama to je sigurno ,nije ga dzaba delegirao iz saveza sugradjanin,bice cirkus utakmica u to sam uvjeren
stvarno sramota sta se sve pokusaje iz bihaca
pa ljudi hoce nazor da udju u ligu jbt
kakvi sad crni ultrasi i branitelj i navijanjerenato je napisao/la:NE IGRA SE NA VELEZOVOM nego NA STADIONU ZRINJSKOG
a razlog je sto je BRANITELJ trazio jer imace podesku ULTRASA
DA DODE DO POBIJEDE
Slobodas je napisao/la:Odakle vam informacija da sudi sudija sa USK ?
prepali ultrasa..dimaria je napisao/la:Pa zar ste se prepali ako ce ultrasi biti.Samo ce atmosfera biti bolja.Ako pobijedite zasluzujete pl.
dimaria je napisao/la:Pa zar ste se prepali ako ce ultrasi biti.Samo ce atmosfera biti bolja.Ako pobijedite zasluzujete pl.
da ne duljimo dalje...kakav si ti sa navijackom tribinom...kolko znas o navijackim kodeksima...dimaria je napisao/la:Pa zar ste se prepali ako ce ultrasi biti.Samo ce atmosfera biti bolja.Ako pobijedite zasluzujete pl.
ako te bas zanima ja necu moci spavati vecerasdimaria je napisao/la:Pa zar ste se prepali ako ce ultrasi biti.Samo ce atmosfera biti bolja.Ako pobijedite zasluzujete pl.
tako je.Probisvjet je napisao/la:Za punoljetne.
Ljudi nema sikiracije. Laku noc i ne nasjedajte na bilo kakve price i gluposti. Ovo stanje na forumu nema veze sa stvarnim stanjem. U miru sacekajmo srijedu.
mir tvom rataru,mir tvom seljakuProbisvjet je napisao/la:Za punoljetne.
Ljudi nema sikiracije. Laku noc i ne nasjedajte na bilo kakve price i gluposti. Ovo stanje na forumu nema veze sa stvarnim stanjem. U miru sacekajmo srijedu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.