RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 12 maj 2014, 23:35

@BMV22

POTPIS! :bih:

Nažalost tih par idiota su pokvarili super atmosferu na tekmi, ali nisu uspjeli u svojoj nakani, a to je prekid utakmice. Treba pod hitno uvesti trajnu zabranu tim debilima. :x

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 maj 2014, 23:42

Ovo nam je opomena za ubuduće. Ne puštati svakave budale na stadion. Ali ja se nadam da nisu došli ciljano da izazovu prekid? Ako se isposatvi da jesu, onda smo u problemima, jer očigledno nekome smeta stabilan Velež. Treba otvoriti četvere oči. :(

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 12 maj 2014, 23:51

Ma kaznit stoku, dozivotna zabrana na Velezove tekme.

Zna li se sta o pojacanjima za iducu sezonu osim Vlade? Uprava sigurno ima vec plan jer se napokon radi profesionalan posao. Imal ikakvih vijesti o odlascima? :(

Moze na pm.

Forza Velez!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 maj 2014, 00:02

Kao sto sam rekao prethodne godine na temi Celika, kada su bili 5 na kraju sezone i najavljivali prve 4 pozicije sljedece sezone (tj. ove), tako i za vas kazem, da sljedece sezone necete biti u prvih 6 ekipa jer ce vas svi puno ozbiljnije shvatati, a lako je na prepad uzeti posljednjih par kola protiv nekih ekipa kojima je sve rijeseno, pa kad skontas da mozda imas sanse i za Evropu ako neko ne dobije licencu, nego se nositi sa pritiskom od prvog kola i nekakvog "imperativa" borbe za prve 4 pozicije jer si eto sezonu prije zavrsio 5-i...

Iako moze svega biti ako se pojacate, ali sta znace pojacanja, Vladavic i sl. igraci su dobrodosli, ali vec ako odu npr. Hebibovic, Letic, Ostrakovic ili Okic onda je to znatno slabljenje ekipe. U odnosu na Celik, vi imate stabilnu financijsku situaciju i puno bolju podlogu za dovodjenje dobrih igraca jer ste likvidniji sa isplatama. Ja se nadam jacem Velezu, i fkt iskreno mislim da ako vec Zeljo ne moze biti prvak, za nikoga ne bih vise volio da osvoji od Veleza, ali moje misljenje je da cete sljedece sezone pregoriti od zelje za tim evropskim izletom.

Ako tu dodje 3,4,5 novih i dobrih igraca, uz samo 1 ili 2 odlaska onda se mozete necemu nadati...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 maj 2014, 00:27

a sta je tacno bilo na utakmici ako se smije znati :?
=\_1921_/=

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 13 maj 2014, 04:57

BMV22 je napisao/la:Zdravo Crvena Armijo, evo poslije par dana iščekivanja utakmice a onda i poslije utakmice potrošenog vremena da se slegnu svi dojmovi da napišem koju kao i da dam neki moj lični osvrt na proteklu sezonu.Žao mije samo što ne mogu komunicirat sa Pastrmkom ali sam uvjeren da će pastrmka još mlađa izronit ovih dana.U iščekivanju njegovog javljanja evo mog razmišljanja:
Kao prvo dotaći ću se zadnje utakmice, ali nažalost ne igre nego idiota, kretena i ne znam kako bih ih više nazvao jer moj vokabular prvi put u životu je siromašan i prazan za takve ljude, a to su oni ljudi kojih 29 kola nigdje nije bilo, a onda su odjednom došli onako zaostali i u svoj svojoj nemoći da kući iznesu svoje frustracije to su uradili svima nama koji 29 kola uredno usamljeni sjedimo na tribinama.To su uradili našem Veležu koji će sad uredno iskeširat ogromnu sumu novca mufljuzima u NSFBIH, a ti "naši navijači" ušutiti će se i biti manji od makovog zrna i neće im pasti na pamet da daju marku, a kamoli nešto više da se plati ono što su sami zakuhali i uradili.Čini mi se da svi apeli sviju nas, svih ljudi iz kluba takvim ljudima ništa ne predstavlja.Ni sam ne znam kako se opravdat svoj našoj dragoj RAji širom svijeta, svim navijačima koji uredno članske karte svake godine kupuju, ako se neko slučajno od njih sjeti upitati gdje te pare idu.Zar se pare skupljaju da se moraju plaćati budalaštine pojedinaca koji onako usput opet neće dolazit i plaćat ulaznice do idućeg Zrinjskog.Vjerujem da svi naši simpatizeri koji se trude na bilo kakav način skupiti bilo kakva sredstva za naš klub neće nikad upitati se da li oni možda plaćaju kazne, slijedeće, mene je lično stid kad u kontaktu sa njima i u dogovoru za nove akcije moram se stidit a bez ikakvog ličnog razloga.Moj mozak ne može da shvati šta se dešava u glavama tih ljudi kad povedemo 1:0 kad uspostavimo igru i pritisak,šta se desi u mozgovima tih ljudi da sve to prekine.Nemoj samo da kažu da ih je isprovocirao onaj papak Simeunović jer onda su oni veći papci od njega 10 puta.Momak je očigledno prokužio sa kakvim papcima ima posla pa je kroz linafo ugroženost u podsvijesti inzistirao na pogotku od strane tih budala i prekidu utakmice.E samo nam je još to trebalo.Ako ti frajeri misle da su ti frajeri hajte momci bujrum na zapadnu stranu ako ste frajeri samo malo glasnije pričajte,ne vi to ne smijete.Vi ste frajeri jednom u 30 kola, jednom u godini dana na veliki ponos vaših mama i tata vaših žena i djece što vas vide na TV ekranima kako ste gordo hrabri.A ja ću vam reći pravu istinu, vi ste obični miševi,pacovi izašli iz rupa jednom u 30 kola i jednom u godini dana.Vi ste obični nikogovnovići i vi ste obične rupe od ljudi, vi ste dno dna vi ste najveća sramota našeg kuba i grada.Daj bože da vas naše oči, nas pravih navijača dao bog nikad više ne vidjelo na našem stadionu.Sramotu ljudskog roda da li ste spremni voljenom klubu skupiti koju marku za vaš bestijalni idiotizam i za vaše zaostalo iz nekog davnog, davnog vijeka prevaziđenog ponašanja.Molim boga da neko u klubu se opameti da vam slike uzme i pošalje gdje treba te da vam na kućnu adresu dođu drakonske kazne,a moj savjet klubu je da vam se slike objese na svaki ulaz i da vam se zabrani da ikad više terorišete sve normmalne navijače i naš jedan jedini i najdraži FK VELEŽ.Da bog da vas moje oči više nikad ne vidjele na tribini, sramoto ljudskog roda :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Žao mi je što sam morao ovako početi, ali u priči poslije utakmice sam mnogo RAje različitih godina stekao utisak da su svi bili razočarani, postiđeni i jako umorni od jedne utakmice koja je trebala biti praznik za naš klub, nagrada svima nama i svima u klubu, šlag na kraju sezone, ali sve je to nažalost zbog gore navedenih palo u drugi plan.
Red Army iza gola svaka čast :thumbup: držali su se stojički, bili su na nivou, bili su onakvi kakvim bi svi mi voljeli da su stalno.Ako zanemarimo onu pirotehniku i ako bi se još uvećao broj onda bi to bilo zaista sjajno.Ali ne treba tražit dlaku u jajetu i tamo je došlo do velike smjene generacija momci su na pravom putu da nastave najbolju tradiciju Red Army-a.Momci samo još malo više reda, malo manje pirotehnike i to bi moglo biti to u budućnosti.
Ovo je samo jedan dio a poslije ću napraviti moj lični rezime.Nažalost ovaj idiotizam nisam mogao prešutjeti pa mi je to odnijelo malo više koncentracije i vremena.Još samo jedno da se glasno zapitam,nemojte mi zamjerit ali ću stvarno postavit jedno pitanje koje me mući već duži period.Ako neko zna ili bar misli da zna bilo kakav odgovor na ovo pitanje slobodno nek ga napiše,a pitanje je slijedeće:
Frajeri, a po mom mišljenju miševi, da vi slučajno niste plaćeni od nekoga (meni nepoznatog) da napravite ovo što ste uradili našem Veležu???Samo toliko i hvala.

Dobar tekst. I u pravu si 100%.
Ja odavno govorim da bi uprava trebala podijeliti 10-20 3godisnjih suspenzija sa stadiona i poslati im na kucnu adresu da na Velezovom stadionu nisu pozeljni.

Da li su to namjerno uradili dusmani Veleza? Tesko je reci ali ni to nine iskljuceno. Mogjce je da su to isti oni ljudi koji su izmisljali price o prodajama itd...

Mislim da si 100% u pravu. Velez se treba poceti obracunavati sa dusebriznicima i tvz. domacim izdajnicima kluba otvoreno. Sada barem imaju podrsku u tome sve raje. Svak ce stat iza njih da to pocnu raditi.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 13 maj 2014, 08:59

Im ali iko zainteresovan da se reinkarnira forum Rodjeni ili da napravimo novi?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 maj 2014, 10:57

invincible1921 je napisao/la:a sta je tacno bilo na utakmici ako se smije znati :?
Piše se o " navijačima " koji su izazvali prekid utakmice nakon našeg vodstva od 1 : 0 ali i o konstantnom gađanju igrača Zrinjskom rolama papira.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 maj 2014, 11:23

Nay... se majke onim degenericima što su po svojim vukoyebinama naučili dobro da pljuju i gađaju, a još više se nay... majke onim oko njih koji su ih statično promatrali i nisu bili u stanju reagovati prije "pichkastog" Elite-a.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 13 maj 2014, 13:15

anel81m je napisao/la:Im ali iko zainteresovan da se reinkarnira forum Rodjeni ili da napravimo novi?
Ma ima nas zainteresiranih sta bi trebalo da se radi .?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 13 maj 2014, 13:18

emil02in je napisao/la:
anel81m je napisao/la:Im ali iko zainteresovan da se reinkarnira forum Rodjeni ili da napravimo novi?

Ja sam prezauzet poslom ali ako ima neko mlađi da bi to održavao a da se skupi par nas i da poguramo parama.Trebali bi imati forum sa članovima kojima se zna identitet i gdje možemo o svemu diskutovati, ovde ima previše dječurlije a i svak može čitati postove.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 13 maj 2014, 13:31

anel81m je napisao/la:
emil02in je napisao/la:

Ja sam prezauzet poslom ali ako ima neko mlađi da bi to održavao a da se skupi par nas i da poguramo parama.Trebali bi imati forum sa članovima kojima se zna identitet i gdje možemo o svemu diskutovati, ovde ima previše dječurlije a i svak može čitati postove.
Treba vidjeti koliko para je potrebno da se to pokrene da prikupimo novac.A najbolje bi bilo da neki student to odrzava,i normalno da bi se trebao znati identitet svih na tom forums.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

izre
Kontakt:

Post Postao/la izre » 13 maj 2014, 13:48

Cestitke Velezu na Zasluzenoj pobjedi protiv Zrinjskog
Apsolutno Zasluzeno :bih: Pozdrav iz Gradacac

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 13 maj 2014, 14:40

I Banda je dobio poziv od susica pored Ostrog.. :shock: Mislim da je Ostri zasluzio poziv al hajd'....

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 13 maj 2014, 14:45

pravnik1981 je napisao/la:I Banda je dobio poziv od susica pored Ostrog.. :shock: Mislim da je Ostri zasluzio poziv al hajd'....
Ma zna se sto, pritisak bio da se stanic iz zelje zovne, a ako zovnes iz zelje mora i iz sarajeva pa najbezbolnije stavit golmana koji svakako nece niti ic niti igrat! Mada realno obadvojica su branili u nas i ostri je barem po meni dodta sigurniji i bolji golman od bandovica koji zna pravit kikseve...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 maj 2014, 14:50

pravnik1981 je napisao/la:I Banda je dobio poziv od susica pored Ostrog.. :shock: Mislim da je Ostri zasluzio poziv al hajd'....

Pape mi se sve više gadi, ali ništa neočekivano. Da je Bandović ostao u Veležu (gdje je realno maestralno branio i puno bolje nego u Sa), ne bi nikada dobio poziv.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 13 maj 2014, 14:56

mikki21 je napisao/la:
Ma zna se sto, pritisak bio da se stanic iz zelje zovne, a ako zovnes iz zelje mora i iz sarajeva pa najbezbolnije stavit golmana koji svakako nece niti ic niti igrat! Mada realno obadvojica su branili u nas i ostri je barem po meni dodta sigurniji i bolji golman od bandovica koji zna pravit kikseve...
cuj Bandovic dobio poziv :shock: .Nije los golman ali brate pravi kikseve(a dosta ih je napravio).Ko je malo upuceniji u nasu ligu mislim da ce se sloziti da je Ostri u najboljoj formi.Ne znam da je u zadnjoj godini primio neki pacerski gol,a odbranio je more zicera,i svojim odbranama unosio mir u zadnjoj liniji Rodjenih.

P.S.Joj onog Avdukica kakvih je sve golova primo u zadnje vrijeme ono nije normalno :o ,ne znam po kojem osnovu on ide u Brazil(izuzev toga sto je grijo klupu reprezentacije par zadnjih godina :roll: ).On nema trenutno reprezentativni kvalitet

Hajdaevic je zasluzio da dobije poziv mlade reprezentacije ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 13 maj 2014, 15:00

Ni u mlade repke nema niko nas?????? :o :shock: :shock: :o

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 13 maj 2014, 15:19

Raja sta vas to cudi? Velez ti tzv selektori nikad nisu puno simpatisali, recimo Semir Tuce je bio daleko najbolji igrac drzave, a dobio poziv par puta. :shock: Necu druge Velezove igrace ni spominjati, Tuce je samo primjer.
Ja nasoj repki zelim puno srece u Brazilu, ali Pape je nula od selektora, ima srecu da ima veoma dobre igrace, ekipu koja je napokon sazrela. Da ovu repku vodi neki iskusan selektor tipa Halilhodzic, ova repka bi daleko imala vece sanse na svjetskom. Nadam se da ce repka dogurati daleko u Brazilu.
Ostrakovic je daleko bolji golman od Bandovica, a da ne govorimo od Avdukica. Po meni je Hebibovic bolji od Stanica, ali eto.
:bih:

Forza Velez!

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 13 maj 2014, 15:38

Server i domena kostaju nekih $100-njak godisnje. Nije uopste skupo. Domena Rodjeni.com je trenutno registrovana na Denisa, tako da bi mogli zadrzati to ime, morali bi njega upitati da je prebaci na nekog od nas. Ja sam imao rodjeni-mostar.com registrovanu na sebe, ali kada je Denis prebacio svoju stranicu sa te domene na rodjeni.com ja sam pustio ovu domenu da istekne. Vidim da je sada trenutno registrovana negdje u Japanu :shock:
Server nije problem, treba vidjeti za domenu, ili izabrati novo ime, ili vidjeti sa Denisom. I naravno treba neko ko se razumije u sve ovo da to pokrene. Ja sam spreman sa svoje strane pomoci sa $$$.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []