Ma ima nas zainteresiranih sta bi trebalo da se radi .?anel81m je napisao/la:Im ali iko zainteresovan da se reinkarnira forum Rodjeni ili da napravimo novi?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma ima nas zainteresiranih sta bi trebalo da se radi .?anel81m je napisao/la:Im ali iko zainteresovan da se reinkarnira forum Rodjeni ili da napravimo novi?
Ja sam prezauzet poslom ali ako ima neko mlađi da bi to održavao a da se skupi par nas i da poguramo parama.Trebali bi imati forum sa članovima kojima se zna identitet i gdje možemo o svemu diskutovati, ovde ima previše dječurlije a i svak može čitati postove.emil02in je napisao/la:Ma ima nas zainteresiranih sta bi trebalo da se radi .?anel81m je napisao/la:Im ali iko zainteresovan da se reinkarnira forum Rodjeni ili da napravimo novi?
Treba vidjeti koliko para je potrebno da se to pokrene da prikupimo novac.A najbolje bi bilo da neki student to odrzava,i normalno da bi se trebao znati identitet svih na tom forums.anel81m je napisao/la:Ja sam prezauzet poslom ali ako ima neko mlađi da bi to održavao a da se skupi par nas i da poguramo parama.Trebali bi imati forum sa članovima kojima se zna identitet i gdje možemo o svemu diskutovati, ovde ima previše dječurlije a i svak može čitati postove.emil02in je napisao/la:Ma ima nas zainteresiranih sta bi trebalo da se radi .?anel81m je napisao/la:Im ali iko zainteresovan da se reinkarnira forum Rodjeni ili da napravimo novi?
Ma zna se sto, pritisak bio da se stanic iz zelje zovne, a ako zovnes iz zelje mora i iz sarajeva pa najbezbolnije stavit golmana koji svakako nece niti ic niti igrat! Mada realno obadvojica su branili u nas i ostri je barem po meni dodta sigurniji i bolji golman od bandovica koji zna pravit kikseve...pravnik1981 je napisao/la:I Banda je dobio poziv od susica pored Ostrog..Mislim da je Ostri zasluzio poziv al hajd'....
pravnik1981 je napisao/la:I Banda je dobio poziv od susica pored Ostrog..Mislim da je Ostri zasluzio poziv al hajd'....
cuj Bandovic dobio pozivmikki21 je napisao/la:Ma zna se sto, pritisak bio da se stanic iz zelje zovne, a ako zovnes iz zelje mora i iz sarajeva pa najbezbolnije stavit golmana koji svakako nece niti ic niti igrat! Mada realno obadvojica su branili u nas i ostri je barem po meni dodta sigurniji i bolji golman od bandovica koji zna pravit kikseve...pravnik1981 je napisao/la:I Banda je dobio poziv od susica pored Ostrog..Mislim da je Ostri zasluzio poziv al hajd'....
Server i domena kostaju nekih $100-njak godisnje. Nije uopste skupo. Domena Rodjeni.com je trenutno registrovana na Denisa, tako da bi mogli zadrzati to ime, morali bi njega upitati da je prebaci na nekog od nas. Ja sam imao rodjeni-mostar.com registrovanu na sebe, ali kada je Denis prebacio svoju stranicu sa te domene na rodjeni.com ja sam pustio ovu domenu da istekne. Vidim da je sada trenutno registrovana negdje u Japanuanel81m je napisao/la:Im ali iko zainteresovan da se reinkarnira forum Rodjeni ili da napravimo novi?
Eh bas sam ovo htjeo napisati.pravnik1981 je napisao/la:I Banda je dobio poziv od susica pored Ostrog..Mislim da je Ostri zasluzio poziv al hajd'....
Pa naravno kad nam "trenercine" kao Susic i Vlado kroje sudbinu...pravnik1981 je napisao/la:Ni u mlade repke nema niko nas??????![]()
![]()
![]()
I ja sam i mislim da nas ima još sigurno.Neznam šta je sa momkom sa Ilidže koji je to godinama održavao?Čovjek je silu vremena a i para ulagao u tu stranicu.Valjalo bi imati opet naše privatno mjesto gdje se može o svemu diskutovati.hercegovac236 je napisao/la:Server i domena kostaju nekih $100-njak godisnje. Nije uopste skupo. Domena Rodjeni.com je trenutno registrovana na Denisa, tako da bi mogli zadrzati to ime, morali bi njega upitati da je prebaci na nekog od nas. Ja sam imao rodjeni-mostar.com registrovanu na sebe, ali kada je Denis prebacio svoju stranicu sa te domene na rodjeni.com ja sam pustio ovu domenu da istekne. Vidim da je sada trenutno registrovana negdje u Japanuanel81m je napisao/la:Im ali iko zainteresovan da se reinkarnira forum Rodjeni ili da napravimo novi?
Server nije problem, treba vidjeti za domenu, ili izabrati novo ime, ili vidjeti sa Denisom. I naravno treba neko ko se razumije u sve ovo da to pokrene. Ja sam spreman sa svoje strane pomoci sa $$$.
Titova-Juga je napisao/la:pravnik1981 je napisao/la:I Banda je dobio poziv od susica pored Ostrog..Mislim da je Ostri zasluzio poziv al hajd'....
Pape mi se sve više gadi, ali ništa neočekivano. Da je Bandović ostao u Veležu (gdje je realno maestralno branio i puno bolje nego u Sa), ne bi nikada dobio poziv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.