BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: BiH Talenti u Evropi
RIP Adis Selmanović
Opusti se ba pusti djecu nek mastaju o dizajnu lizala!!!alan_kardec je napisao/la:Otkako sam došao na ovaj forum,pojednici guraju istu šovinističku priču punu mržnje,tako da komentarima na ovoj temi,niti sam iznenađen a niti sam uvrijeđen.
Ako si posten i pravedan covjek sto kazes da jesi, sta tebe ima vrijedati/uzrujati da se bunis na ovoj temi?alan_kardec je napisao/la:Otkako sam došao na ovaj forum,pojednici guraju istu šovinističku priču punu mržnje,tako da komentarima na ovoj temi,niti sam iznenađen a niti sam uvrijeđen.
- CheGuevara
- Kontakt:
jel se ti osjecas kao Bosanac ili kao Srbin?? ipak, nisi se bunio kad su se vrijedzali bosanski igraci poput Husejinovica itd. a sad se javljas kad je u pitanju srbski igrac!!???? ako je tako, nemoj se nikako javljatialan_kardec je napisao/la:Otkako sam došao na ovaj forum,pojednici guraju istu šovinističku priču punu mržnje,tako da komentarima na ovoj temi,niti sam iznenađen a niti sam uvrijeđen.
- alan_kardec
- Kontakt:
HOS je napisao/la:Ako si posten i pravedan covjek sto kazes da jesi, sta tebe ima vrijedati/uzrujati da se bunis na ovoj temi?alan_kardec je napisao/la:Otkako sam došao na ovaj forum,pojednici guraju istu šovinističku priču punu mržnje,tako da komentarima na ovoj temi,niti sam iznenađen a niti sam uvrijeđen.
Čuj šta me ima vrijeđati? Pa ko kaže da me vrijeđa nešto? Ja sam rekao bujrum
Nikad nisam rekao da sam pošten i pravedan.
Samo ste se više popeli na onu stvar sa Subotićem.Ovo je pa sigurno jedno deseti put da se otvara rasprava o njemu na ovom forumu(neka me neko ispravi ako griješim).Babo četnik,on je seljačić,izdajnik,ovakav,onakav... ma šta vas gabri više kakav je i ko je on,pustite šuplju i vrijeđanje ba...
RIP Adis Selmanović
Pa ako je on i otac mu cetnici(postoji sansa nakon one slicice na Myspace-u), nema tu nikakvog vrijedanja. Plus jedva cekam da ga vidim na klupi stalno tamo u srbijialan_kardec je napisao/la: Samo ste se više popeli na onu stvar sa Subotićem.Ovo je pa sigurno jedno deseti put da se otvara rasprava o njemu na ovom forumu(neka me neko ispravi ako griješim).Babo četnik,on je seljačić,izdajnik,ovakav,onakav... ma šta vas gabri više kakav je i ko je on,pustite šuplju i vrijeđanje ba...
- alan_kardec
- Kontakt:
Prvo,javljaću se kad osjetim potrebu da se javim.CheGuevara je napisao/la:jel se ti osjecas kao Bosanac ili kao Srbin?? ipak, nisi se bunio kad su se vrijedzali bosanski igraci poput Husejinovica itd. a sad se javljas kad je u pitanju srbski igrac!!???? ako je tako, nemoj se nikako javljatialan_kardec je napisao/la:Otkako sam došao na ovaj forum,pojednici guraju istu šovinističku priču punu mržnje,tako da komentarima na ovoj temi,niti sam iznenađen a niti sam uvrijeđen.
Drugo,ja sam Srbin.
Treće,Said Husejinović zaslužuje svaku uvredu koju sam ovdje pročitao jer je onako,prosječan igrač,a umislio sebi nešto pošto je odigrao jednu tekmu za Verder i na osnovu toga vuče za nos Ćiru i Tulića.Znači Husejinović zaslužuje sve kritike zbog svoje umišljenosti.A što ovolike uvrede zaslužuje Subotić? Možda samo zbog toga što je izabrao Srbiju? I Ibra,Medunjanin,Jakupović,Kučuković,Mujdža... su zaobišli BiH iz ko zna kojih sve razloga pa šta sad treba?Treba do sudnjeg dana raspravljati i moralisati o njihovim motivima?
Nisam htio komentarisat ništa vezano za Husejinovića jer da sam ostavio neki komentar vjerovatno bi sutradan bile pune dvije stranice komentara tipa:"šta ti imaš ovdje komentarisati idi na srpski forum pa tamo pametuj"...
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
HOS je napisao/la:Pa ako je on i otac mu cetnici(postoji sansa nakon one slicice na Myspace-u), nema tu nikakvog vrijedanja. Plus jedva cekam da ga vidim na klupi stalno tamo u srbijialan_kardec je napisao/la: Samo ste se više popeli na onu stvar sa Subotićem.Ovo je pa sigurno jedno deseti put da se otvara rasprava o njemu na ovom forumu(neka me neko ispravi ako griješim).Babo četnik,on je seljačić,izdajnik,ovakav,onakav... ma šta vas gabri više kakav je i ko je on,pustite šuplju i vrijeđanje ba....
Četnik je zato što je digao tri prsta? ccc
Pa šta su onda Ćorluka i njegov tajo koji dižu po Derventi spomenike ko zna kome?
RIP Adis Selmanović
Pa nije on ni za naš prvi sastav,ako će tamo biti na klupi.HOS je napisao/la:Pa ako je on i otac mu cetnici(postoji sansa nakon one slicice na Myspace-u), nema tu nikakvog vrijedanja. Plus jedva cekam da ga vidim na klupi stalno tamo u srbijialan_kardec je napisao/la: Samo ste se više popeli na onu stvar sa Subotićem.Ovo je pa sigurno jedno deseti put da se otvara rasprava o njemu na ovom forumu(neka me neko ispravi ako griješim).Babo četnik,on je seljačić,izdajnik,ovakav,onakav... ma šta vas gabri više kakav je i ko je on,pustite šuplju i vrijeđanje ba....
Znas li ti da on zasigurno nije cetnik? Sto se tice Corluke neznam o cemu uopste pricas, ali znam da je Corluka barem 10 puta bolji fudbaler od ovog malog ****.alan_kardec je napisao/la: Četnik je zato što je digao tri prsta? ccc
Pa rekao sam da nam takvi poput njega i netrebaju.saiko1 je napisao/la: Pa nije on ni za naš prvi sastav,ako će tamo biti na klupi.
tako takoHOS je napisao/la:Pa rekao sam da nam takvi poput njega i netrebaju.saiko1 je napisao/la: Pa nije on ni za naš prvi sastav,ako će tamo biti na klupi.
-
bh_fanatikos
- Kontakt:
- alan_kardec
- Kontakt:
100% sam siguran da znaš o čemu pričam,ali ajde...HOS je napisao/la:Znas li ti da on zasigurno nije cetnik? Sto se tice Corluke neznam o cemu uopste pricas, ali znam da je Corluka barem 10 puta bolji fudbaler od ovog malog ****.alan_kardec je napisao/la: Četnik je zato što je digao tri prsta? ccc
RIP Adis Selmanović
- robijas_tesanj
- Kontakt:
zavrsite sa ovim obojica!!!!!!!!!!!!!alan_kardec je napisao/la:100% sam siguran da znaš o čemu pričam,ali ajde...HOS je napisao/la:Znas li ti da on zasigurno nije cetnik? Sto se tice Corluke neznam o cemu uopste pricas, ali znam da je Corluka barem 10 puta bolji fudbaler od ovog malog ****.alan_kardec je napisao/la: Četnik je zato što je digao tri prsta? ccc
Dosta o tome ko je četnik, ko balija a ko ustaša, jbg meni je otac poginuo u ratu pa nista ne govorim a vi se svadjate oko **** subotića jbo vas on, hajmo odmah puške u ruke i rat što je ovaj reko subotić četnik, jest četnik i uvjek će bit, i ko ga više J**+
- robijas_tesanj
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, ajaca, aqarius, ArtemisFowl, Atlanta, AzRimiRzA, bh22, boki86, Brokula, CAGarfia, darker10, denza, Elddar, exampLe., ExEsPerac, Faraon iz Visokog, farenhajt, feniksptica, GG3, Hajdeee, HalaMadrid, HariTz, harko35, Imamkarbarum, J1897, jasmin10, karajlo, kinder_jaje, KockarVicin007, kontra, kouadio, kovac, Kylian, lakilone, MaroonBjelave, Marsal, Marsiano, Micron, NeRi_K, Paromlinac, Pensioner26, RajvoSa89, RaZuti, rishovski, SanaBosna, Shategabri, Shevko, smajke, Soba, SWOT, VensanKasel, visarionovich, Wilshere10, Wisey, Zgemboo89, Zglavkar, ZmajOdBosne33 i 471 gost.