Vjerovatno nece nikad, jer nema kluba u regionu koji bi odrzavat ovakav stadion, a bojim se da nema ni tog Tana koji bi gaa mogo odrzavat, vama je najbolja solucija da napravite novilafomamone je napisao/la:Nije isto naravno, stadion FKS trenutno nije prioritet, a kada bude vidjet ces ko je u pravu. Ovi bi vec sad sve dali samo da nam ga uvale da se mi brinemo za njega, medjutim nije sad vrijeme za tolisander je napisao/la:stadion je gradski, bordo bijele stolice nece nikad biti, to je isto kad bi u zetru stavili boje onog nekog hokejaskog kluba
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
lafomamone
- Kontakt:
Sve u svoje vrijeme, trenutno je prioritet sam klub i infrastruktura vezana za akademiju, stadion nije. Ali doci ce i to na red. Kuca se pravi od temelja, a ne od krovalisander je napisao/la:Vjerovatno nece nikad, jer nema kluba u regionu koji bi odrzavat ovakav stadion, a bojim se da nema ni tog Tana koji bi gaa mogo odrzavat, vama je najbolja solucija da napravite novilafomamone je napisao/la:Nije isto naravno, stadion FKS trenutno nije prioritet, a kada bude vidjet ces ko je u pravu. Ovi bi vec sad sve dali samo da nam ga uvale da se mi brinemo za njega, medjutim nije sad vrijeme za tolisander je napisao/la:stadion je gradski, bordo bijele stolice nece nikad biti, to je isto kad bi u zetru stavili boje onog nekog hokejaskog kluba
-
fcsforever
- Kontakt:
j..e.o ba stolice...klub i igrački kadar ...to je ono što je najvažnije u ovih prvih 3 god ugovora sa amidžom
Samo da vas pozdravim BORDO BRACO,a naravno i ostale "normalne" navijace i forumase!Nadam se da cemo se fino druziti 
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Dobro došaoAdo76 je napisao/la:Samo da vas pozdravim BORDO BRACO,a naravno i ostale "normalne" navijace i forumase!Nadam se da cemo se fino druziti
Sarajevo ljubavi moja!
-
fcsforever
- Kontakt:
Zove me jaran i kaže da je maloprije "virio" kroz kapiju stadiona. Kaže da ne konta kako će se odigrati tekma u subotu...jer se trava uopšte ne vidi od vode. Ako ova kiša ne stane nočas ili naj kasnije ujutru...biče belaj žestoki jer je teren ustvari "bazen" kako kaže
ja sam oko 5 prolazio pored stadiona, ne bih rek'o da je problematicno, ali kako jako pada ne bi me cudilo da se bazen stvori, nadam se da ce do subote se aBD popraviti ovo sve, i da ce se tekma odigrati...fcsforever je napisao/la:Zove me jaran i kaže da je maloprije "virio" kroz kapiju stadiona. Kaže da ne konta kako će se odigrati tekma u subotu...jer se trava uopšte ne vidi od vode. Ako ova kiša ne stane nočas ili naj kasnije ujutru...biče belaj žestoki jer je teren ustvari "bazen" kako kaže
p.s. nema odgadjanja orilo gorilo !!!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Teren je pod vodom,ali se na nekim mjestima nazire trava.
Sad posle kup-a treba brzo reagovati, i dovesti pojacanja sto prije da se to uigra za Evrope.
Sad posle kup-a treba brzo reagovati, i dovesti pojacanja sto prije da se to uigra za Evrope.
nama vise tih 500 000 ne naci toliko pa da prace za prvu ponudu, nemate pojma kakva je ponuda za dupovca hladno odbijena
isto tako se nasmijali na ponudu za Cimija... ne brinite, sto se tog segmenta tice[/quote]
Kolike su te ponude iznosile pa su tako glat odbijene, da vidim koliko smo ozbiljni po tom pitanju
moze i u PM
isto tako se nasmijali na ponudu za Cimija... ne brinite, sto se tog segmenta tice[/quote]
Kolike su te ponude iznosile pa su tako glat odbijene, da vidim koliko smo ozbiljni po tom pitanju
Evo nakon Dejinog intervjua na ovoj stranici,evo jos dva nasa pulena kod naseg Zametice

Inace svidja mi se pravo ova, praksa vezano za to sto nose majice iz kluba gdje god se pojave,od press-a do ovako ovih nekih gostovanja

Inace svidja mi se pravo ova, praksa vezano za to sto nose majice iz kluba gdje god se pojave,od press-a do ovako ovih nekih gostovanja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
TV PRAVA
Vincent Tan bogatiji za 62 miliona funti
Poslednjeplasirani klub u Premier ligi ove sezone Cardiff zaradio je čak 62 miliona funti od prava na televizijske prenose.
Bice za pojacanja.

Vincent Tan bogatiji za 62 miliona funti
Poslednjeplasirani klub u Premier ligi ove sezone Cardiff zaradio je čak 62 miliona funti od prava na televizijske prenose.
Bice za pojacanja.
- Evolution87
- Kontakt:
odma ih pocupati u subotu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evolution87 je napisao/la:odma ih pocupati u subotu
Lakse ih prefarbati.
Ljudi znate li možda da li će sutra biti trening i u koliko sati?
- Evolution87
- Kontakt:
ma tesko se to moze prefarbati da valja. Da je bar ista nijansa stolica kao ostatak istokaamypitar je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:odma ih pocupati u subotu
Lakse ih prefarbati.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hvala Sevilji na osvojenoj EL, necemo morati igrati 1. pretkolo.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pa vi ste ionako osvajaci kupa i tako idete u drugo pretkoloSarajlijc@ je napisao/la:Hvala Sevilji na osvojenoj EL, necemo morati igrati 1. pretkolo.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Samo vi, ili?Sarajlijc@ je napisao/la:Hvala Sevilji na osvojenoj EL, necemo morati igrati 1. pretkolo.
Nego gledam one navijace Benfice, je li moguce da su oni sa Torcidom dobri, posto je bio jedan transparent Hajduka na njihovoj tribini?
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Svi osvajaci kupa.Capt_Billy je napisao/la:Samo vi, ili?Sarajlijc@ je napisao/la:Hvala Sevilji na osvojenoj EL, necemo morati igrati 1. pretkolo.
Nego gledam one navijace Benfice, je li moguce da su oni sa Torcidom dobri, posto je bio jedan transparent Hajduka na njihovoj tribini?
U bratskim su odnosima.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Evolution87
- Kontakt:
no name boysi su u ''bratskim'' odnosima sa torcom.Capt_Billy je napisao/la:Samo vi, ili?Sarajlijc@ je napisao/la:Hvala Sevilji na osvojenoj EL, necemo morati igrati 1. pretkolo.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, napoleon72, soe i 19 gostiju.