Dobro došaoAdo76 je napisao/la:Samo da vas pozdravim BORDO BRACO,a naravno i ostale "normalne" navijace i forumase!Nadam se da cemo se fino druziti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobro došaoAdo76 je napisao/la:Samo da vas pozdravim BORDO BRACO,a naravno i ostale "normalne" navijace i forumase!Nadam se da cemo se fino druziti
ja sam oko 5 prolazio pored stadiona, ne bih rek'o da je problematicno, ali kako jako pada ne bi me cudilo da se bazen stvori, nadam se da ce do subote se aBD popraviti ovo sve, i da ce se tekma odigrati...fcsforever je napisao/la:Zove me jaran i kaže da je maloprije "virio" kroz kapiju stadiona. Kaže da ne konta kako će se odigrati tekma u subotu...jer se trava uopšte ne vidi od vode. Ako ova kiša ne stane nočas ili naj kasnije ujutru...biče belaj žestoki jer je teren ustvari "bazen" kako kaže
odma ih pocupati u subotu
Evolution87 je napisao/la:odma ih pocupati u subotu
ma tesko se to moze prefarbati da valja. Da je bar ista nijansa stolica kao ostatak istokaamypitar je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:odma ih pocupati u subotu
Lakse ih prefarbati.
Pa vi ste ionako osvajaci kupa i tako idete u drugo pretkoloSarajlijc@ je napisao/la:Hvala Sevilji na osvojenoj EL, necemo morati igrati 1. pretkolo.
Samo vi, ili?Sarajlijc@ je napisao/la:Hvala Sevilji na osvojenoj EL, necemo morati igrati 1. pretkolo.
Svi osvajaci kupa.Capt_Billy je napisao/la:Samo vi, ili?Sarajlijc@ je napisao/la:Hvala Sevilji na osvojenoj EL, necemo morati igrati 1. pretkolo.
Nego gledam one navijace Benfice, je li moguce da su oni sa Torcidom dobri, posto je bio jedan transparent Hajduka na njihovoj tribini?
no name boysi su u ''bratskim'' odnosima sa torcom.Capt_Billy je napisao/la:Samo vi, ili?Sarajlijc@ je napisao/la:Hvala Sevilji na osvojenoj EL, necemo morati igrati 1. pretkolo.
Nego gledam one navijace Benfice, je li moguce da su oni sa Torcidom dobri, posto je bio jedan transparent Hajduka na njihovoj tribini?
Pa dobijes ih i ako igras iz drugog, jer se smatra da si prvo prosao...Head je napisao/la:Pa bolje igrati prvo pretkolo.Dobijes 100 000 eura.
Ali imas i neke "nagazne mine" kao sto su ekipe iz Gruzije, Armenije, Kazahstana... Plus moze ti se potrefiti neki drama daleki protivnik i da te put skupo kosta.Head je napisao/la:Pa bolje igrati prvo pretkolo.Dobijes 100 000 eura.
Ja mislim da se racuna sve, samo sto je privilegija kad preskocis pretkolo...Sarajlijc@ je napisao/la:Ali imas i neke "nagazne mine" kao sto su ekipe iz Gruzije, Armenije, Kazahstana... Plus moze ti se potrefiti neki drama daleki protivnik i da te put skupo kosta.Head je napisao/la:Pa bolje igrati prvo pretkolo.Dobijes 100 000 eura.
bordoakapitar ne dobijes, dobijes samo za ono sto odigras.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, Dave, greenwood, Kaunas, keli, Maestro^^, mosarajvosa83, pitara, skoJaa, TheNorthFace i 37 gostiju.