Reprezentacija Italije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Novi selektor?

1. Mancini
34
29%
2. Conte
53
45%
3. Spalletti
16
13%
4. Guidolin
16
13%

Ukupno glasova: 119

MaGiCa
Kontakt:

Re: Reprezentacija Italije

Post Postao/la MaGiCa » 14 maj 2014, 15:33

Nije problem u tome kako je Insigne odigrao sezonu, a realno je samo Higuain imao bolju od njega u dresu Napolija (pri chemu je Higuain placen znamo koliko), vec u tome shto mister Prandelli ima svoj neki POV koji je u najmanju ruku chudan.

Mislim, branio sam njegove ideje XY puta, ali je jasno da niko sebi ne sme da priushti minorizaciju uloge Verrattija ili odstranjivanje istog sa spiska, u najgoru ruku.

Italija jednostavno nema vishe taj luksuz da takve igrache zaboravlja kuci. U suprotnom, eto nam opet nekih novih Zelanda ( :mrgreen: )i Slovachki.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 14 maj 2014, 16:17

Prandelli je u zadnje vrijeme pukao totalno i gubi konce.. poceo se ocigledno igrati gluhih tel...
Cuj da ne zove 2 najbolja mlada igraca.. Insignea i Verattia :puke: ... izgleda da se fura na kolegu sa Bosanske klupe, dakao sto se tice nepotizma jos nije taj level.. al na dobrom je putu.. mora se reci...
On nije svjestan da zbog njegovih inovacija Italija moze krahirati i ozbiljno...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 14 maj 2014, 19:44

zaista ako insigne ne ide na SP nz.. :wtf: :salut:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 15 maj 2014, 12:44

Taj **** Insigne je zabio 3 gola u Serie A ove sezone, o čemu vi pričate...
Obični cirkusant!!! Pa ove sezone je praktički treći izbor iza Mertensa i Callejona, a vi bi njega ispred Cassana koji je Italiji donio finale 2012 :crazy:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 maj 2014, 13:02

korisnikforuma je napisao/la:Taj **** Insigne je zabio 3 gola u Serie A ove sezone, o čemu vi pričate...
Obični cirkusant!!! Pa ove sezone je praktički treći izbor iza Mertensa i Callejona, a vi bi njega ispred Cassana koji je Italiji donio finale 2012 :crazy:

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 15 maj 2014, 13:05

Dobar ti je argument, bre :thumbup:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 maj 2014, 13:10

Mozhda samo za parirati tebi nije ni potrebno nishta bolje. :thumbup:

Ako neko ne vidi kvalitativnu razliku izmedju mladog i potencijalno velikog igracha poput Lorenzonija i matorog, debelog i propalog "vechitog talenta" Cassana - onda fudbal nije sport koji taj neko prati ili poznaje, bre :!: ;)

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 15 maj 2014, 13:20

kuknjava
Hajde da ih poredimo!
Cassano ove sezone ima 33 nastupa, 12 golova i 5 asistencija
Insigne ove sezone ima 35 nastupa, 3 gola i 5 asistencija
Cassano je prije 2 godine igrao na EP 6 mjeseci nakon operacije srca i bio je u prvoj postavi svih 6 utakmica, iako se znalo da nije spreman za više od 60 minuta!
Lorenzo Insigne je do sada u karijeri jedino dokazao da ima talenat, 3 dobre partije nije spojio još od dana u Pescari, a napadač koji zabije 3 gola u 35 utakmica u Serie A nema šta tražiti ni na širem popisu za SP :kafa:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 maj 2014, 13:51

Insigne, za pochetak, deli minutazhu sa Callejonom i Mertensom. Odigrano je 37 kola u Serie A, a L.I. samo delimichno igrao na barem 10 utakmica, za razliku od Cassana koji mozhe da radi shta hoce u raspaloj Parmi. ;)

Drugo: dechko igra po krilu i posao mu je da igra i defanzivu i da istrchava kontre, kao i da pomazhe Higuainu i kreira za njega. Dakle, prima punta/seconda punta nije.

Trece: L.I. na 51om nastupu u svim takmichenjima, ima 10 golova i 10 asistencija, a to je 2 gola manje i 4 asistencije vishe u odnosu na Cassana.

Chetvrto: Cassano ima 32 godine, a Insigne 23, tako da je jasno na kome je buducnost Italije i chiji bi izbor, sa tog aspekta, bio bolje reshenje za Azzurre.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 15 maj 2014, 13:53

Ma da se gleda samo statistika Giovinco bi uzeo zlatnu loptu za svoju zadnju sezonu u Parmi. :roll:

Uostalom, kad jedan Del Piero kaže da je Lorenzo budućnost i lider Italije, nema se šta dalje pričati. :cool:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 15 maj 2014, 13:55

Nevezano za ove pozive u repku al ako cemo posteno Insigne i nije odigro neku extra sezonu. Prosjek obicni...

Talenat jeste al vise se ocekivalo od njega. Bar ja sam vise ocekivao. :salut:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 15 maj 2014, 14:06

Mago je napisao/la:Nevezano za ove pozive u repku al ako cemo posteno Insigne i nije odigro neku extra sezonu. Prosjek obicni...

:stop:
Allegri je gospodin!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 maj 2014, 14:08

Mago je napisao/la:Nevezano za ove pozive u repku al ako cemo posteno Insigne i nije odigro neku extra sezonu. Prosjek obicni...

U boldu je kljuch. Ali, kada pogledash kako su ostali odigrali, jedino je Higuain imao bolju sezonu u Napoliju od Lorenza. Mozhda i Callejon, ali to su nijanse. Jedno su ochekivanja, a drugo realnost. Mogao je da zabije josh neki gol, ali generalno on je u ovoj konstelaciji samo josh jedan (u nizu) working horse igracha kod Beniteza.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 maj 2014, 10:56

El Shaarawy: "The omission from the World Cup squad? I spoke with Prandelli about it a few days ago. He called me when I was in Crema."
El Shaarawy: "Prandelli told me that I just have to keep on doing what I'm doing now."

Prandelli: "If a player has something important to say, then he should have the courage to say it during a press conference."
Prandelli: "I don't want to forbid anything to the players. I have a lot of faith in the sense of responsibility."
Prandelli: "The players will have 2-3 days to present their ideas about the use of social networks to me."
Prandelli: "Even tweets from the players' family and friends could become a problem during the World Cup."
Prandelli: "The first thing I will talk about with the World Cup squad is the use of social networks."
Prandelli: "Teams that could surprise? Belgium, Colombia and France, even though nobody is talking about France."
Prandelli: "Brazil is the biggest favorite to win the World Cup. And then Spain."
Prandelli: "We don't want to give any reference points. We want to mislead the opponents, otherwise I would have chosen Gilardino and Toni."
Prandelli: "Balotelli has played his best matches this season when he was the lone striker."
Prandelli: "Both Destro and Immobile could be a part of the final squad for the World Cup. It's not a question of either-or."
Prandelli: "Balotelli should stay in the penalty area when we have the ball. He should not roam around. Berlusconi is right about this."
Prandelli: "The omission of Criscito? It was a technical choice. And with all due respect, it’s not like I left out Cabrini or Maldini."
Prandelli: "I have already decided who the 23 players will be, but I want confirmations. However, I haven’t thought about the starting XI."

Ova prva mi se čini kao najbolja samo nisam siguran oko ovoga sa Palettom

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 maj 2014, 11:41

IlPrincipe je napisao/la:El Shaarawy: "The omission from the World Cup squad? I spoke with Prandelli about it a few days ago. He called me when I was in Crema."
El Shaarawy: "Prandelli told me that I just have to keep on doing what I'm doing now."

Prandelli: "If a player has something important to say, then he should have the courage to say it during a press conference."
Prandelli: "I don't want to forbid anything to the players. I have a lot of faith in the sense of responsibility."
Prandelli: "The players will have 2-3 days to present their ideas about the use of social networks to me."
Prandelli: "Even tweets from the players' family and friends could become a problem during the World Cup."
Prandelli: "The first thing I will talk about with the World Cup squad is the use of social networks."
Prandelli: "Teams that could surprise? Belgium, Colombia and France, even though nobody is talking about France."
Prandelli: "Brazil is the biggest favorite to win the World Cup. And then Spain."
Prandelli: "We don't want to give any reference points. We want to mislead the opponents, otherwise I would have chosen Gilardino and Toni."
Prandelli: "Balotelli has played his best matches this season when he was the lone striker."
Prandelli: "Both Destro and Immobile could be a part of the final squad for the World Cup. It's not a question of either-or."
Prandelli: "Balotelli should stay in the penalty area when we have the ball. He should not roam around. Berlusconi is right about this."
Prandelli: "The omission of Criscito? It was a technical choice. And with all due respect, it’s not like I left out Cabrini or Maldini."
Prandelli: "I have already decided who the 23 players will be, but I want confirmations. However, I haven’t thought about the starting XI."

Ova prva mi se čini kao najbolja samo nisam siguran oko ovoga sa Palettom

slika
Ne znam zasto nema Verattia ni u jednoj ovoj formaciji?
Meni se najvise svidja ova druga formacija.
Ni prva nije losa, ali nekako Monto na AMF ne ide, mozda pokusat s Verrattijem na toj poziciji.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 16 maj 2014, 13:11

Sumnjam da moze Verratti u toj naprednoj roli da igra, za njega je najbolje da bude taj povuceni veznjak, a to mesto je vec zauzeto, tako da je tesko i ocekivati da bude prva, sem ako DDR ne bude stoper, pa bude jedno mesto viska da ovaj mali uleti.

Ovaj Romulo mora ici na SP, jedini krsteni bek koji je u formi. Plus je univerzalac, valja imati uvek takvog.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 20 maj 2014, 23:02

slika

Zašto hashtag #vivoazzurro? Jel' nešto simbolično u pitanju ili random slogan? :D
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 22 maj 2014, 02:04

Palleta u prvih 11 :damn: :damn:
Italijo draga na sta si spala

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 22 maj 2014, 23:11

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 22 maj 2014, 23:15

što mu negro nije otišao yebati sestru neandertalsku
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.