Reprezentacija Italije

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Novi selektor?

1. Mancini
35
29%
2. Conte
55
45%
3. Spalletti
16
13%
4. Guidolin
16
13%

Ukupno glasova: 122

MaGiCa
Kontakt:

Re: Reprezentacija Italije

Post Postao/la MaGiCa » 15 maj 2014, 13:10

Mozhda samo za parirati tebi nije ni potrebno nishta bolje. :thumbup:

Ako neko ne vidi kvalitativnu razliku izmedju mladog i potencijalno velikog igracha poput Lorenzonija i matorog, debelog i propalog "vechitog talenta" Cassana - onda fudbal nije sport koji taj neko prati ili poznaje, bre :!: ;)

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 15 maj 2014, 13:20

kuknjava
Hajde da ih poredimo!
Cassano ove sezone ima 33 nastupa, 12 golova i 5 asistencija
Insigne ove sezone ima 35 nastupa, 3 gola i 5 asistencija
Cassano je prije 2 godine igrao na EP 6 mjeseci nakon operacije srca i bio je u prvoj postavi svih 6 utakmica, iako se znalo da nije spreman za više od 60 minuta!
Lorenzo Insigne je do sada u karijeri jedino dokazao da ima talenat, 3 dobre partije nije spojio još od dana u Pescari, a napadač koji zabije 3 gola u 35 utakmica u Serie A nema šta tražiti ni na širem popisu za SP :kafa:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 maj 2014, 13:51

Insigne, za pochetak, deli minutazhu sa Callejonom i Mertensom. Odigrano je 37 kola u Serie A, a L.I. samo delimichno igrao na barem 10 utakmica, za razliku od Cassana koji mozhe da radi shta hoce u raspaloj Parmi. ;)

Drugo: dechko igra po krilu i posao mu je da igra i defanzivu i da istrchava kontre, kao i da pomazhe Higuainu i kreira za njega. Dakle, prima punta/seconda punta nije.

Trece: L.I. na 51om nastupu u svim takmichenjima, ima 10 golova i 10 asistencija, a to je 2 gola manje i 4 asistencije vishe u odnosu na Cassana.

Chetvrto: Cassano ima 32 godine, a Insigne 23, tako da je jasno na kome je buducnost Italije i chiji bi izbor, sa tog aspekta, bio bolje reshenje za Azzurre.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 15 maj 2014, 13:53

Ma da se gleda samo statistika Giovinco bi uzeo zlatnu loptu za svoju zadnju sezonu u Parmi. :roll:

Uostalom, kad jedan Del Piero kaže da je Lorenzo budućnost i lider Italije, nema se šta dalje pričati. :cool:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 15 maj 2014, 13:55

Nevezano za ove pozive u repku al ako cemo posteno Insigne i nije odigro neku extra sezonu. Prosjek obicni...

Talenat jeste al vise se ocekivalo od njega. Bar ja sam vise ocekivao. :salut:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 15 maj 2014, 14:06

Mago je napisao/la:Nevezano za ove pozive u repku al ako cemo posteno Insigne i nije odigro neku extra sezonu. Prosjek obicni...

:stop:
Allegri je gospodin!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 maj 2014, 14:08

Mago je napisao/la:Nevezano za ove pozive u repku al ako cemo posteno Insigne i nije odigro neku extra sezonu. Prosjek obicni...

U boldu je kljuch. Ali, kada pogledash kako su ostali odigrali, jedino je Higuain imao bolju sezonu u Napoliju od Lorenza. Mozhda i Callejon, ali to su nijanse. Jedno su ochekivanja, a drugo realnost. Mogao je da zabije josh neki gol, ali generalno on je u ovoj konstelaciji samo josh jedan (u nizu) working horse igracha kod Beniteza.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 maj 2014, 10:56

El Shaarawy: "The omission from the World Cup squad? I spoke with Prandelli about it a few days ago. He called me when I was in Crema."
El Shaarawy: "Prandelli told me that I just have to keep on doing what I'm doing now."

Prandelli: "If a player has something important to say, then he should have the courage to say it during a press conference."
Prandelli: "I don't want to forbid anything to the players. I have a lot of faith in the sense of responsibility."
Prandelli: "The players will have 2-3 days to present their ideas about the use of social networks to me."
Prandelli: "Even tweets from the players' family and friends could become a problem during the World Cup."
Prandelli: "The first thing I will talk about with the World Cup squad is the use of social networks."
Prandelli: "Teams that could surprise? Belgium, Colombia and France, even though nobody is talking about France."
Prandelli: "Brazil is the biggest favorite to win the World Cup. And then Spain."
Prandelli: "We don't want to give any reference points. We want to mislead the opponents, otherwise I would have chosen Gilardino and Toni."
Prandelli: "Balotelli has played his best matches this season when he was the lone striker."
Prandelli: "Both Destro and Immobile could be a part of the final squad for the World Cup. It's not a question of either-or."
Prandelli: "Balotelli should stay in the penalty area when we have the ball. He should not roam around. Berlusconi is right about this."
Prandelli: "The omission of Criscito? It was a technical choice. And with all due respect, it’s not like I left out Cabrini or Maldini."
Prandelli: "I have already decided who the 23 players will be, but I want confirmations. However, I haven’t thought about the starting XI."

Ova prva mi se čini kao najbolja samo nisam siguran oko ovoga sa Palettom

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 maj 2014, 11:41

IlPrincipe je napisao/la:El Shaarawy: "The omission from the World Cup squad? I spoke with Prandelli about it a few days ago. He called me when I was in Crema."
El Shaarawy: "Prandelli told me that I just have to keep on doing what I'm doing now."

Prandelli: "If a player has something important to say, then he should have the courage to say it during a press conference."
Prandelli: "I don't want to forbid anything to the players. I have a lot of faith in the sense of responsibility."
Prandelli: "The players will have 2-3 days to present their ideas about the use of social networks to me."
Prandelli: "Even tweets from the players' family and friends could become a problem during the World Cup."
Prandelli: "The first thing I will talk about with the World Cup squad is the use of social networks."
Prandelli: "Teams that could surprise? Belgium, Colombia and France, even though nobody is talking about France."
Prandelli: "Brazil is the biggest favorite to win the World Cup. And then Spain."
Prandelli: "We don't want to give any reference points. We want to mislead the opponents, otherwise I would have chosen Gilardino and Toni."
Prandelli: "Balotelli has played his best matches this season when he was the lone striker."
Prandelli: "Both Destro and Immobile could be a part of the final squad for the World Cup. It's not a question of either-or."
Prandelli: "Balotelli should stay in the penalty area when we have the ball. He should not roam around. Berlusconi is right about this."
Prandelli: "The omission of Criscito? It was a technical choice. And with all due respect, it’s not like I left out Cabrini or Maldini."
Prandelli: "I have already decided who the 23 players will be, but I want confirmations. However, I haven’t thought about the starting XI."

Ova prva mi se čini kao najbolja samo nisam siguran oko ovoga sa Palettom

slika
Ne znam zasto nema Verattia ni u jednoj ovoj formaciji?
Meni se najvise svidja ova druga formacija.
Ni prva nije losa, ali nekako Monto na AMF ne ide, mozda pokusat s Verrattijem na toj poziciji.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 16 maj 2014, 13:11

Sumnjam da moze Verratti u toj naprednoj roli da igra, za njega je najbolje da bude taj povuceni veznjak, a to mesto je vec zauzeto, tako da je tesko i ocekivati da bude prva, sem ako DDR ne bude stoper, pa bude jedno mesto viska da ovaj mali uleti.

Ovaj Romulo mora ici na SP, jedini krsteni bek koji je u formi. Plus je univerzalac, valja imati uvek takvog.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 20 maj 2014, 23:02

slika

Zašto hashtag #vivoazzurro? Jel' nešto simbolično u pitanju ili random slogan? :D
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 22 maj 2014, 02:04

Palleta u prvih 11 :damn: :damn:
Italijo draga na sta si spala

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 22 maj 2014, 23:11

[youtube][/youtube]

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 22 maj 2014, 23:15

što mu negro nije otišao yebati sestru neandertalsku
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 23 maj 2014, 18:55

3 p.edera imaju u reprezentaciji :wtf:
embrace the chaos

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 maj 2014, 18:54

Novinar: Misliš li da je sadašnja reprezentacija bolja nego ona sa Eura 2012 ?
Mario Balotelli: Da
Novinar: Zašto tako misliš ?
Mario: Ne znam.

slika

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 27 maj 2014, 20:34

slika

Ja bih volio ovakav spisak, a i mislim da ce biti ovakav:
ova tri golmana su sigurni,
Odbrana:Barzagli,Chiellini,Bonucci,De Sciglio,Paletta,Abate, i mislim da je potreban jedan pravi LB i da ce to biti Pasqual, ali mozda ulete ili Darmian ili Maggio.
Sredina:Pored ove sestorice sigurnih mislim da jos idu Verratti i Romulo.
Napad:Ova trojica plus Cassano i Insigne.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 27 maj 2014, 21:40

Rossi dok moze hodati mora ici.

Sa ostalim se slazem.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 28 maj 2014, 00:07

IlPrincipe je napisao/la:Novinar: Misliš li da je sadašnja reprezentacija bolja nego ona sa Eura 2012 ?
Mario Balotelli: Da
Novinar: Zašto tako misliš ?
Mario: Ne znam.

slika
" onclick="window.open(this.href);return false;
embrace the chaos

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 30 maj 2014, 15:25

Italy's XI vs. Ireland (4-3-1-2): Sirigu; Darmian, Bonucci, Paletta, De Sciglio; Montolivo, Motta, Marchisio; Verratti; Immobile, Rossi.

Sutra protiv Irske, Prandelli već rekao ko će igrati ..

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []