Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
dobro je pa u tuzli i nema neke rijeke, a i ja sam koliko toliko daleko od jale , al **** te ba to gledaj maglaja pod vodom grad komplet, jadni ljudi bgm... jos kad skontas da ce jos dva dana kisa padat boga pitaj na šta će ovo izać.
pa od sarajeva pa sjeverno i sjevero-istočno sve je poplavljeno, al baš sveInterista je napisao/la:Kakva su stanja u ostatku Bih gledam ove slike i ne mogu vjerovatikod nas u Bihacu stanje sasvim normalno nema izlijevanja vode
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- tuzlak1987
- Kontakt:

Zafrkano je gdje ima velika rijeka neka, gdje nema nije toliko. Ovo npr Doboj, razlika u par sati..
A ja Maglaja jarane strahota 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- legenda reala
- Kontakt:
Nema, ima još fore 2-3 metra da pređe pozidubagrcavi je napisao/la:Legendo ima li poplava u Goraždu?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Samo da brane na jezeru Modrac ne popuste,onda bi nastala havarija u TK...
Maglaj najgore prosao
Maglaj najgore prosao
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
http://www.klix.ba/vijesti/bih/mladic-p ... /140515119" onclick="window.open(this.href);return false;
To feel lost,to be left out in the dark,to be kicked when you're down,to feel you've been pushed around,to be on the edge of breaking down and no ones there to save you,no you don't know what it's like,welcome to my lifeee 
- tyler durden
- Kontakt:
Ne popusta brana tek tako druze.harry_90 je napisao/la:Samo da brane na jezeru Modrac ne popuste,onda bi nastala havarija u TK...
Maglaj najgore prosao
- Donnie Darko
- Kontakt:
Blaženi peti sprat.
[youtube][/youtube]
emitovano na FTV jos pre godinu i po dana
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ja, em na petom spratu, em u hercegoviniDonnie Darko je napisao/la:Blaženi peti sprat.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ja em na cetvrtom, em u Crkvicama. 
Ja sam prizemlje al u Bihacu 
Edit: http://www.krajina.ba/147361/biscani-kr ... odrucjima/" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit: http://www.krajina.ba/147361/biscani-kr ... odrucjima/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Interista, dana/u 15 maj 2014, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja sam udaljen 10 metara od Bosne 
Dok ljudima kuće u havariji, a udaljeni 100+ metara od najbliže rijeke.
Ironija.
Dok ljudima kuće u havariji, a udaljeni 100+ metara od najbliže rijeke.
Ironija.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jesam ti ja ukazao na Paralele? Znam da nekom jesam ili iz Hrvatske ili Srbije, bas na ovom forumuTribalian je napisao/la:[youtube][/youtube]
'em u Sarajevu, 'em na PoljinamaPapastathopoulos je napisao/la:Ja, em na petom spratu, em u hercegoviniDonnie Darko je napisao/la:Blaženi peti sprat.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:jesam ti ja ukazao na Paralele? Znam da nekom jesam ili iz Hrvatske ili Srbije, bas na ovom forumuTribalian je napisao/la:[youtube][/youtube]
Meni si rekao pre godinu dana, ispratio sam sta sam mogao, nema sve na YT , nego daj mi termin ponovo, imam FTV na kablovskoj pa da gledam k'o covek, da ne jurim po YT i raznim fb stranicama.
Samo da pomenem da je u Srbiji u ovim poplavama zivot izgubilo petoro ljudi , broj ugrozenih i evakuisanih se jos uvek ne zna, u skole se ne ide, proglaseno je vanredno stanje.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Utorkom oko 8 ja mislim.
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, Google [Bot], Huske, kanarinac, L-Train, napoleon72 i 56 gostiju.