ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Ocekivano Federer.Da se provukao sada,vjerovatno bi ispao u narednoj rundi.Premalo se taj pripremao za ovaj turnir.
Ma ajd yebat ga. Niti je bio spreman 100 %, a teško je bilo ocekivati šta više od njega.
Da hoce i ovo sranje od podloge docekati svoj kraj..
zemlja je najzanimljivija podloga...Belmin6 je napisao/la:Ma ajd yebat ga. Niti je bio spreman 100 %, a teško je bilo ocekivati šta više od njega.
Tek sad sam vidio kakav je poen odigrao Chardy na Federerovoj meč lopti. Strašno.
Francuz je danas ispratio i Dodiga s turnira.
Nego, Haas objasnio neke stvari Wawrinki.
@formance je sigurno u ekstazi. 
Nego, Haas objasnio neke stvari Wawrinki.
Da, u ekstazi je, još uvijek slavi blizanceClaus je napisao/la: @formance je sigurno u ekstazi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ajde da spojimo teme wta i atp... ona je ionako slabo posjecena.... mrsko mi sad tražiti gdje a htio sam pohvaliti Anu jer je išamarala Mašu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zar ne slavi predaju Nishikorija u madridskom finalu?Virtu4l je napisao/la:Da, u ekstazi je, još uvijek slavi blizanceClaus je napisao/la: @formance je sigurno u ekstazi.
@DANTES, ma neka ženKama posebno odjeljenje, ionako je ovdje fokus na mužjacima. Ipak, kada smo već kod toga, kolike su šanse da Ana preskoči narednu protivnicu?
Navarro igra veoma dobro, ima odličan return, mogao bi to biti dobar meč.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sa Anom se ne zna nikad.. u dobroj je formi, onaj Kontić radi dobar posao
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- EmirSioux89
- Kontakt:
Rafa ide lagano po novu titulu.Haas pojasnio neke stvari Stan.u
A najljepša teniserka objasnila Mariji kako se igra
A najljepša teniserka objasnila Mariji kako se igra
Manchester United!
Kakve su ovo jeftine fore na moj račun, ha 'batleru' ?Virtu4l je napisao/la:Da, u ekstazi je, još uvijek slavi blizance
Inače,

Btw, dobro je što su i Novak i Rafa prošli, da ne bude Tommy pobijedio samo jednog Top igrača na putu do titule.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- EmirSioux89
- Kontakt:
Rafa danas jedan malo teži meč protiv Mareja.Andy u prelošoj formi i mislim da ce ga Rafa dobit u 2 sata samo ako maximalno ozbiljno pristupi meču.
Ana ima jedan težak meč danas, nadam se prolasku dalje.
Manchester United!
hm boga mi je i Rafa loš na sljaci ove godine... ne znam šta mu je?EmirSioux89 je napisao/la:Rafa danas jedan malo teži meč protiv Mareja.Andy u prelošoj formi i mislim da ce ga Rafa dobit u 2 sata samo ako maximalno ozbiljno pristupi meču.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Šta ću, samo tako te mogu navući da navratiš kod nasformance je napisao/la:Kakve su ovo jeftine fore na moj račun, ha 'batleru' ?Virtu4l je napisao/la:Da, u ekstazi je, još uvijek slavi blizance![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Ispo iz ritma, nema samopouzdanja.Ne igra ko prije to je jasno vec duze vrijeme, ali treba mu ovaj turnir da dodje sebi malo.DANTES je napisao/la:hm boga mi je i Rafa loš na sljaci ove godine... ne znam šta mu je?EmirSioux89 je napisao/la:Rafa danas jedan malo teži meč protiv Mareja.Andy u prelošoj formi i mislim da ce ga Rafa dobit u 2 sata samo ako maximalno ozbiljno pristupi meču.
Čestitam Ana, odlična igra!
Manchester United!
sta se događa sa ludim Škotom !? 
- legenda reala
- Kontakt:
Nadal na konopcima, kakvo brukanje 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Josh da Barca preokrene vecheras, a ATM iznapushava Ancelottijeve placenike - kakav bi to samo gusht bio za sve antifrankiste ovoga foruma.legenda reala je napisao/la:Nadal na konopcima, kakvo brukanje
- legenda reala
- Kontakt:
čim ti počneš navijati oni se vrate, evo košarkaši +25 vode, a Rafa 4:1 u drugom setu iako će uvjeren sam izgubiti, za košarkaše ne vjerujem da će ovo ispustitiMaGiCa je napisao/la:Josh da Barca preokrene vecheras, a ATM iznapushava Ancelottijeve placenike - kakav bi to samo gusht bio za sve antifrankiste ovoga foruma.legenda reala je napisao/la:Nadal na konopcima, kakvo brukanje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.