ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

MaGiCa
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la MaGiCa » 16 maj 2014, 22:32

legenda reala je napisao/la: čim ti počneš navijati oni se vrate, evo košarkaši +25 vode, a Rafa 4:1 u drugom setu iako će uvjeren sam izgubiti, za košarkaše ne vjerujem da će ovo ispustiti
Nishta zato - sutra je novi dan, a nakon sutra ide prekosutra. Dimitrov i Djokovic su tu, Maccabi takodjer. Samo da nam malac iz Gorazhda bude pogodjen navijachkom tugom. :salut:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 maj 2014, 22:37

MaGiCa je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: čim ti počneš navijati oni se vrate, evo košarkaši +25 vode, a Rafa 4:1 u drugom setu iako će uvjeren sam izgubiti, za košarkaše ne vjerujem da će ovo ispustiti
Nishta zato - sutra je novi dan, a nakon sutra ide prekosutra. Dimitrov i Djokovic su tu, Maccabi takodjer. Samo da nam malac iz Gorazhda bude pogodjen navijachkom tugom. :salut:
ode ovo na +35 :cool: košarkaše neće niko dobiti na jednu utakmicu u tome se možeš složiti sa mnom vjerujem, a Rafu može svak dobiti nema govora

bar me ti znaš i znaš kolko me boli ..... hoće li izgubiti :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 maj 2014, 22:41

Naravno da te boli, ali ne kosharka i tenis. Tu samo trolujesh i to ofirno. ;)
Tebe interesuje samo la decima i da vam fucoshi prodju grupu na SP. :cool:
Chestitke za kidanje Culesa u 1/2 finalu. Laso 2x zaredom igra finale EL. Valjda ce ga sada i osvojiti. :wave:

BTW, uzima ovo Nadal. Murray mu shalje sve krace i krace lopte i ovaj to zna da reshi. Ali, iskidace ga Djokovic odu li obojica u finale. :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 maj 2014, 22:54

Oj jbt al kakvo razbijanje :o :o :clap:
Tenis volim pravo, i drago mi je kad Rafa dobije, al mi je i svejedno kad izgubi, nisam ja ti da plačem :P

za decimu hmm pa bilo bi je lijepo uzeti, al nisam optimista, hoćeš navijati za nas na SP?? a grupu prolazimo glat prvu tekmu tučemo tvoju Argentinu 0:1 :cool:

ma pusti Nadala, odnese nam voda državu za koju smo godinama ginuli :thumbdown: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 maj 2014, 23:04

legenda reala je napisao/la:Oj jbt al kakvo razbijanje :o :o :clap:
Pade stoka razlike. :mrgreen:

Tenis volim pravo, i drago mi je kad Rafa dobije, al mi je i svejedno kad izgubi, nisam ja ti da plačem :P
Kod mene te shljuplje ne prolaze. :kafa:

za decimu hmm pa bilo bi je lijepo uzeti, al nisam optimista, hoćeš navijati za nas na SP?? a grupu prolazimo glat prvu tekmu tučemo tvoju Argentinu 0:1 :cool:
Uzecete decimu, proci grupu - teshko, Argentina nije "moja" i oni ce vas razlokati. Navijacu za zhabokrechinu, kao i uvek, i za vas - jer su me ovi nashi smradovi svojim nekvalifikovanjem na to naterali, a Hrvati mi se ogadili sa vlastitim licemjerstvom i shimunicizmom.

ma pusti Nadala, odnese nam voda državu za koju smo godinama ginuli :thumbdown: :mrgreen:

Ko bi reko, chuda da se dese, da Miljacka mostove odnese.... :zviz:
Nishta bolje nije ni kod nas, a ni u Hrvata. Jbga, kad su drzhave siromashne, pa se ne misli na ozbiljniju odbranu od poplava.

-------------------------------------

Ipak se izgleda Mandy pribrao. Ima li gdje @Virtu4la :?: Za koga li navija taj chovek vecheras :?:
Verovatno je u stanju podijeljene lichnosti.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 maj 2014, 23:11

Majke mi je tako, Real košarku ne znam jesam li pet puta pogledo ove sezone :P

Izgubiće ovo Rafa kažem ti ja, a Virtu poplavio, a vjerovatno navija za velikog Rafu koji je danas nažalost mali :x

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 maj 2014, 23:33

Čuj za koga navijam. Za doktora teniskih nauka iz Danblejna. Može se ovo dobiti, sad ili nikad!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 16 maj 2014, 23:46

Andy svako malo izvuće dobru partiju na zemlji. Ovo je jedna od njih. Daleko od toga, da je sigurna pobjed, ali dobro ga je gledati u ovakvom izdanju. :thumbup:
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 16 maj 2014, 23:49

Vamos Andy
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 17 maj 2014, 00:01

Svaka čast obojici. Nadal je podigao nivo igre u zadnjem setu, pogotovo u dugom dijelu gdje Any nije imao oružija da ga probije na zemljanoj podlozi. Lijepo je vidjeti da se lavovski borio i da je kretanje mnogo bolje nego na početku sezone. Nadam se da će sve biti u reu do Wimbledona, a tu je sve moguće. :thumbup:

Andy, uzmi trenera! :nene:
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 17 maj 2014, 01:06

Poslje svih ovih godina još niste naucili da je covjek nepobjediv na sljaci kad igra svoj najbolji tenis...lazem zapravo.I na 90% mogucnosti je za 99,9% tura nepobjediv.Do mene, nece se vise ovakve greske ponavljat. :crazy:

Ono sto je problem ove sezone nisu ni fizicka sprema,ni zdravlje (ovo je bilo problem malo poslje AO-a) vec iskljucivo stvar samopouzdanja i neke mentalne blokade koja se mogla pojaviti poslje onog poraza u finalu Australije te jos vise pojacana poslje MC-a i BarceloneDodaj malo teze uslove, hladnije vrijeme i dobijes patnju kakvu gledamo zadnjih par sedmica.
Zato mu se i desava da kad pocne igrat kako treba vrlo brzo kola krenu nizbrdo pa onda opet cupaj, dizi nivo igre, i sve tako ukrug ali ni jedne jedine skunde ne sumnjam da ce vratiti staru formu i zadrzati je kolko god je to potrebno!

slika

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 17 maj 2014, 01:59

Rafael Nadal je ponovo pokazao da je najbolji.Opet patnja u prvom setu, lagano izgubljen prvi set.I onda krece majstor i dolazi na svoje.

Jednostavno uzivam dok gledam svaki njegov meč, iz cega se sve vraća i dolazi do pobjeda.Ovo mu je trebalo puno.

Sad mu je na putu Bugarin, koji je po meni do sad najtezi protivnik na turniru.Ali protiv Rafaela nema sanse.
Idemo do finala i da se prosetas i kroz ovaj RIM.

Vamos!
Manchester United!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 17 maj 2014, 10:14

Vrijeme je da Dimitrov naplati stari dug, koji datira još od prošlogodišnjeg Monte Carla, kada se Nadal jedva provukao. S druge strane, Đoković će već nekako izaći na kraj s Raonićem (predviđam laganu pobjedu u 2 seta).

Murray sinoć nije uspio nanijeti poraz Špancu, iako je bio blizu. Žao mi je što nisam mogao pratiti meč, ali šta da se radi. Odgledat ću ga naknadno. Ne sumnjam da je @Virtu4lnom bio jako teško kada je dominator iz Dunblanea na kraju posustao. :tralala:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 17 maj 2014, 11:07

je li opet izvlacio gace?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 maj 2014, 11:07

Shta ga je ludih likova na ovom topicu... :urnebes:
Prvo @Virtu4l koji Shkota naziva doktorom tenisa. :damn:
Pa vamos brigada, ljudi koji uopshte ne mogu da racionalno sagledaju situaciju, IMHO.
I onda @Clausowski sa ovim bolesTnim avatarom: No ass licking :roll:

:tokralju:

Mozhda je vreme da se povuchem malo iz ovih voda (bez zhelje da vode nekome naude :mrgreen: ). :hmmmmm:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 17 maj 2014, 11:18

Nezdravo okruženje. :mrgreen:

Btw, šta fali mom avataru? :P Nisi valjda očekivao da ću slijediti tvoj primjer i staviti legendu ljutog rivala i okorjelog Interistu na avatar. Molim lijepo... :kafa:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 maj 2014, 11:52

Claus je napisao/la:Nezdravo okruženje. :mrgreen:
A nekad je pa bilo zdravo :?: :mrgreen:

Btw, šta fali mom avataru? :P Nisi valjda očekivao da ću slijediti tvoj primjer i staviti legendu ljutog rivala i okorjelog Interistu na avatar. Molim lijepo... :kafa:
Moderni psiholozi sexa tj. terapeuti preporuchuju analingus, ako ce to "produbiti emocionalnu vezu izmedju partnera". Savjetujesh ljude pogreshno. :roll: :lol:

A trebalo bi da se poshtuju velichine, pa i kada dolaze od najvecih rivala. Niste valjda riommanisti/nazijali pa da se toliko mrzite. :P

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 17 maj 2014, 12:09

MaGiCa je napisao/la:A nekad je pa bilo zdravo
U usporedbi s ostalim podforumima - raj.
MaGiCa je napisao/la:Moderni psiholozi sexa tj. terapeuti preporuchuju analingus, ako ce to "produbiti emocionalnu vezu izmedju partnera". Savjetujesh ljude pogreshno.
Ništa onda, izgleda da sam prinuđen u skorije vrijeme okačiti novu sličicu. :roll: Nije fer da ljude odvraćam od produbljivanja emocionalnih odnosa. :nene:
MaGiCa je napisao/la:A trebalo bi da se poshtuju velichine, pa i kada dolaze od najvecih rivala. Niste valjda riommanisti/nazijali pa da se toliko mrzite.
Pa napisao sam svoj stav povodom Grande Javiera na komšijskoj temi. I mislim da sam bio krajnje korektan. A mržnja je preteška riječ, prije animozitet koji je, istini za volju, primjetno oslabio u posljednje vrijeme na Serie A pdf-u. Što opet ne znači da Milanisti trebaju nositi Zanettija na avataru, jer nešto se ne sjećam da sam kod nekog Interiste vidio da nosi Maldinijevu sličicu. :mrgreen:

Ali, to nikako nije tema - vratimo se mi tenisu. :arrow:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 maj 2014, 14:47

Evo Nole nam šalje podršku... bio bi red da i mi njemu pošaljemo istu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 17 maj 2014, 15:33

Fino Miloš igra za sad...
Manchester United!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.