https://www.facebook.com/FudbalskiKlubSarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;male87 je napisao/la:gdje je objavljeno za odgodu utakmice
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobra odluka, (igramo bez Tatomitovića(kartoni) te Velkoskog i Jajala na našu žalost ali nadam se da će bti sve u redu) ma ne znam kome je do fudbala sad
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Zbog cega ne igraju Krste i Mato ?sekac je napisao/la:Dobra odluka, (igramo bez Tatomitovića(kartoni) te Velkoskog i Jajala na našu žalost ali nadam se da će bti sve u redu) ma ne znam kome je do fudbala sad
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Krste ide na okupljanje repke, a Mato ide u Italiju na pregovore.arminarsenal je napisao/la:Zbog cega ne igraju Krste i Mato ?sekac je napisao/la:Dobra odluka, (igramo bez Tatomitovića(kartoni) te Velkoskog i Jajala na našu žalost ali nadam se da će bti sve u redu) ma ne znam kome je do fudbala sad
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Prvi se mora javiti za repku Makedonije a drugi ima pregovore u Italiji navodno.arminarsenal je napisao/la:Zbog cega ne igraju Krste i Mato ?sekac je napisao/la:Dobra odluka, (igramo bez Tatomitovića(kartoni) te Velkoskog i Jajala na našu žalost ali nadam se da će bti sve u redu) ma ne znam kome je do fudbala sad
Sarajevo ljubavi moja!
Super hajmo sutra humanisti volontirati
Nema od toga nista,neznam ko vam plasira takve price nije Bracin turnir da oni tek tako odu
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 16 maj 2014, 23:55, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijc@
- Kontakt:
FK Sarajevo
2 mins ·
Damir Hadžić i porodica su trenutno dobro, moraju se strpiti do ujutro, obećalo su im da će poslati 3 helikoptera rano ujutro.
2 mins ·
Damir Hadžić i porodica su trenutno dobro, moraju se strpiti do ujutro, obećalo su im da će poslati 3 helikoptera rano ujutro.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
- Kontakt:
Bas tako,klub moze traziti da Krste kasni na okuplanje sto je i logicno da ce se desiti,a i vjerujem da Matini pregovori mogu sacekati 

- JosipBukal
- Kontakt:
Baš me zanima kako to da se sjednica saveza na kojoj se donosi odluka održava u 22 sata naveče, stvarno više ništa nije kao prije.PerryFred je napisao/la:ZVANIČNO: Utakmica finala Kupa BiH se odgadja i pomjera za utorak, 20.05.2014. godine - satnica će biti naknadno objavljena.
Kakvo si ti smece od "covjeka".JosipBukal je napisao/la:Baš me zanima kako to da se sjednica saveza na kojoj se donosi odluka održava u 22 sata naveče, stvarno više ništa nije kao prije.PerryFred je napisao/la:ZVANIČNO: Utakmica finala Kupa BiH se odgadja i pomjera za utorak, 20.05.2014. godine - satnica će biti naknadno objavljena.

Aferim momčino.JosipBukal je napisao/la:Baš me zanima kako to da se sjednica saveza na kojoj se donosi odluka održava u 22 sata naveče, stvarno više ništa nije kao prije.PerryFred je napisao/la:ZVANIČNO: Utakmica finala Kupa BiH se odgadja i pomjera za utorak, 20.05.2014. godine - satnica će biti naknadno objavljena.
- Ultras1921
- Kontakt:
Sta ti je covjece?JosipBukal je napisao/la:Baš me zanima kako to da se sjednica saveza na kojoj se donosi odluka održava u 22 sata naveče, stvarno više ništa nije kao prije.PerryFred je napisao/la:ZVANIČNO: Utakmica finala Kupa BiH se odgadja i pomjera za utorak, 20.05.2014. godine - satnica će biti naknadno objavljena.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
-
- Kontakt:
Ako aludiraju ova dva smetljara mrtva na to da je fcs nešto uradio pa savez sinoć u 23h donio odluki o odgađanju tekme...poruka im je. ..IMA SE PARA IMA SE ŠĆIM...
-
- Kontakt:
Šta pojedinim gadnim košpama pada na pamet. Fuj, gamad obična ( pojedinci)...ljudsko smeče. Ma to su oni isti što su i digli isti onaj trans na derbiju a onda ovdje pametovali kako je bilo namjenjeno Bilbiji....a nigdje tog imena na transu. Šljam smetljarski
- Evolution87
- Kontakt:
Želimir Vidović Keli - 17.05.1992. - 17.05.2014.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- franklampard8
- Kontakt:
**** jedno ljudsko.JosipBukal je napisao/la:Baš me zanima kako to da se sjednica saveza na kojoj se donosi odluka održava u 22 sata naveče, stvarno više ništa nije kao prije.PerryFred je napisao/la:ZVANIČNO: Utakmica finala Kupa BiH se odgadja i pomjera za utorak, 20.05.2014. godine - satnica će biti naknadno objavljena.
1946
- Capt_Billy
- Kontakt:
Izvinite, ali ja nigdje nisam vidio sluzbeno nalog o odgodi utakmice, niti sam BAR "ja" uocio na nekim o portala!
Ako je bilo, moze li neko postaviti, hvala unaprijed?
Ako je bilo, moze li neko postaviti, hvala unaprijed?
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Google Adsense [Bot], sarajevo19461987 i 36 gostiju.