FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Capt_Billy
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nego, ovaj sistem finalnih utakmica u kupu je zaista postao staromodan.
Ja sam uvijek bio za jedan mec na neutralom terenu, tj, neka se finalisti dogovore gdje im je najblize navijacima.
Sta mislite o ovome?
Ja sam uvijek bio za jedan mec na neutralom terenu, tj, neka se finalisti dogovore gdje im je najblize navijacima.
Sta mislite o ovome?
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Uzvratna utakmica finala Kupa Bosne i Hercegovine, između FK Sarajevo i NK Čelik biti će odigrana u utorak, 20.5.2014. godine, sa početkom u 19.45 sati.
eee je*'o ih termin i onaj ko ga stavi ovako, da te Bog dragi sacuva.... ovo sve poludilo i sve otislo u pm...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Idealan termin. Konacno da je i nas savez uradio nesto za dobrobit lokalnih klubova.
Prekidam bojkot, idem na utakmicu
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Prekidam bojkot, idem na utakmicu

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Treba napraviti akciju da od svake karte ide pola, tako bi se i posjeta digla, ali i pomoglo bi se, ionako nam danas financije nisu problem.
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/dio-pr ... cjima/1589" onclick="window.open(this.href);return false;macahz je napisao/la:Treba napraviti akciju da od svake karte ide pola, tako bi se i posjeta digla, ali i pomoglo bi se, ionako nam danas financije nisu problem.
1946
-
- Kontakt:
Jbg nekom odgovara...meni npr ne. Al šta ćeš, tako je to...i u životu općenito
Sta ces zapalo nas,mozemo sta hocemo,pomjerimo termin,odgodimo jednom,pa drugi put,pa izaberemo termin koji hocemo,dok vi ne mozete ni trening pomjeriti.KmeeeeeeeeJosipBukal je napisao/la:Baš me zanima kako to da se sjednica saveza na kojoj se donosi odluka održava u 22 sata naveče, stvarno više ništa nije kao prije.PerryFred je napisao/la:ZVANIČNO: Utakmica finala Kupa BiH se odgadja i pomjera za utorak, 20.05.2014. godine - satnica će biti naknadno objavljena.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
To je moj klubHead je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/dio-pr ... cjima/1589" onclick="window.open(this.href);return false;macahz je napisao/la:Treba napraviti akciju da od svake karte ide pola, tako bi se i posjeta digla, ali i pomoglo bi se, ionako nam danas financije nisu problem.

Meni lično odgovara ovaj novi termin u 19:45 h, ali još jače bi bilo da je tekma za sljedeći vikend, ali šta je tu je. Ja mislim sa novim terminom utakmice da bi posjeta trebala biti konkretnija i zadovoljavajuća.
Jel se išta zna da li je klub išta urigirao oko Hadžije
Jel se išta zna da li je klub išta urigirao oko Hadžije

SRETAN BROJ - 1725
Konacno su sarajevski mediji i sarajlije iz saveza uspjele da nastimaju idealan termin za svoj fk sarajevo za razliku od celika kojem to nisu dali te su mu uvalili sto raniji termin, da moze i u 12h bi onu utakmicu postavili, ali eto s obzirom da su svi uz sarajevo ovi glavni, dovoljno je da igraci samo izadju na teren i to je to, ostalo ce uraditi drugi nadredjeni , samo nek se paze autogolova i to je to.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjavaDeeWa je napisao/la:Konacno su sarajevski mediji i sarajlije iz saveza uspjele da nastimaju idealan termin za svoj fk sarajevo za razliku od celika kojem to nisu dali te su mu uvalili sto raniji termin, da moze i u 12h bi onu utakmicu postavili, ali eto s obzirom da su svi uz sarajevo ovi glavni, dovoljno je da igraci samo izadju na teren i to je to, ostalo ce uraditi drugi nadredjeni , samo nek se paze autogolova i to je to.

SRETAN BROJ - 1725
Mozes ti provocirati koliko hoces ali to je realnost.
Da ovakvo sarajevo kojem su doveli najskuplje igrace lige ne osvoji nista tacno bi se trebali sami izbacit iz lige
Vrijede duplo vise od Celika za kojeg igraju djeca i ostalih timova svih i ne mogu meda u ligi. Da ni kup nisu sebi sredili to bi bila jedna od vecih bruka.
Da ovakvo sarajevo kojem su doveli najskuplje igrace lige ne osvoji nista tacno bi se trebali sami izbacit iz lige
Vrijede duplo vise od Celika za kojeg igraju djeca i ostalih timova svih i ne mogu meda u ligi. Da ni kup nisu sebi sredili to bi bila jedna od vecih bruka.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Šta sve neču pročitati ovde, gluho bilo.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Koje najskuplje igrače , daleko je to od najskupljih igrača. Kao drugo Sarajevo nikad nije imalo ledja u savezu što pokazuju situacije kod par prekida utakmica gdje je svaka situacija išla na štetu FKS . Ti očigledno nemaš svoje oči pa ideš sistemom rekla-kazala pa tako i misliš po tudjem mišljenju.DeeWa je napisao/la:Mozes ti provocirati koliko hoces ali to je realnost.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Daj još nam pričajDeeWa je napisao/la:Mozes ti provocirati koliko hoces ali to je realnost.

Ti si opet šampion !
Vidim da ti je veliko Sarajevo nabilo doživotne komplekse od kojih se nečeš izliječiti, e pošto je tako želim da te utješim i da ti kažem da smo sve naštimali poćevši od toga da smo otkazali svojim lobijem tekmu za utorak, odabrali smo termin koji nama odgovara i naštelili smo da nam Jakupović sudi u finalu i da šilji za nas, eto jesi li sada zadovoljan i pošto je sve ovako šta ćemo sadaDeeWa je napisao/la:Mozes ti provocirati koliko hoces ali to je realnost.

SRETAN BROJ - 1725
Adilovic, lakicevic, jusic, covic, bajraktarevic, dedic, simic, salcinovic,mesanovic sta ima djecaDeeWa je napisao/la:Mozes ti provocirati koliko hoces ali to je realnost.

ja koliko znam Sarajevo posteno ogulilo celik 0:2 na BP da ne spominjem da celik prema golu nije opucao, tako da je ovo pametnom dosta

i ako nisi upoznat da te podsjetim, vanredna situacija u citavoj drzavi

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Chony533, iliyaa8, laznokrilo, OsmanhodzicBuco, Vrhbosnian i 68 gostiju.