ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
evo breaka Noleta odmah u 3. setu...yebiga 
Doktor teniskih nauka, moliću lijepo. Jeli postoji ta titula ili sam je ja izmislio.MaGiCa je napisao/la:Prvo @Virtu4l koji Shkota naziva doktorom tenisa.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Danas je Rafael pokazao kako igra kad hoce.Idemo po novu titulu.
Vamos!
Vamos!
Manchester United!
Postoji, ali je dotichni ne posjeduje.Virtu4l je napisao/la:Doktor teniskih nauka, moliću lijepo. Jeli postoji ta titula ili sam je ja izmislio.
Virtu4l je napisao/la:Nole sutra navijam za tebe.
Mada, nisam verovao ni da gotivish vishe Andrewa od Dunblainea vishe od balearskog buttpickera, kad ono medjutim...
BTW, nema veze ko za koga navija/navijat' ce, zato shto sutra gledamo XLI epizodu najveceg rivalstva Open ere tenisa:
[youtube][/youtube]
Ljudi komotno idu da se izjednache sa Martinom Navratilovom i Chris Evert, poshto im Lendl-Connors-McEnroe i Sampras-Agassi odavno nisu zanimljivi.
- legenda reala
- Kontakt:
Ni meni se meč ne gleda, kad je Rafa ovako slab, to će biti veliko brukanje sutra 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Yebete kvalitetno izgleda.
Jedan naprzhenko na Nadalove bicepse prognozira nekakvu bruku, drugi klasichni grinderaj-pusheraj fan okachio sliku Djokovica na avatar te zbori o pometanju...fali samo kolega vamosrafa da cirkus bude kompletan.
Definitivno je ovo najinventivniji deo ovog foruma: 1 parodija zhivota.
Toreador iz Manacora te pozdravlja i kratko poručuje:Virtu4l je napisao/la:Nole će ga pomesti.
[youtube][/youtube]
Pošto mi je @MaGiCa skrenuo pažnju u vezi avatara, nije red da se i dalje protivim neizbježnom.
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam stvarno na čemu MaGiCa i Claus temelje optimizam kad je Rafa u pitanju
ovo što on pruža ja jedna velika nula 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zato što su na dobitku kako god da završilegenda reala je napisao/la:Ne znam stvarno na čemu MaGiCa i Claus temelje optimizam kad je Rafa u pitanjuovo što on pruža ja jedna velika nula
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sve sam očekivao i vidio ali novi avatar @virtualnog je škola da nikad ne reci nikad...
a sada svaka čast noletu.... ove njegove poruke privlače pažnju na ove tragedije, a ko god pogleda samo jedan snimak ne može ostati ravnodušan....
a sada svaka čast noletu.... ove njegove poruke privlače pažnju na ove tragedije, a ko god pogleda samo jedan snimak ne može ostati ravnodušan....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
retard od komentatora na sport klubu objasnjava kako djokovic lose igra jer je sinoc pratio vijesti te zbog zabrinutosti nije mogao da zaspi citavu noc..

To je tvoje kreativno tumachenje rechi N.Vishkovica, koji je sve - ali retard jako teshko.pj88 je napisao/la:retard od komentatora na sport klubu objasnjava kako djokovic lose igra jer je sinoc pratio vijesti te zbog zabrinutosti nije mogao da zaspi citavu noc..![]()
![]()
Djokovic daje sve pare koje ce dobiti od turnira u Rimu zrtvama. Ako osvoji to je 500 hiljada evra.
Ma dzaba mu to, kad ne placa porez (od novca koji zaradjuje van) drzhavi Srbiji.Aleksa9 je napisao/la:Djokovic daje sve pare koje ce dobiti od turnira u Rimu zrtvama. Ako osvoji to je 500 hiljada evra.
Ponekad se stidim mandrila koji shecu oko mene, a ovako rezonuju.
Neka sam čuo i to da je najbolji komentator na našim prostorima - retard.

Sve mu je oprošteno. Sutra kupujem majicu 'No1e'DANTES je napisao/la:sve sam očekivao i vidio ali novi avatar @virtualnog je škola da nikad ne reci nikad...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Na kameri Novak napisao: Ovo je za Srbiju i Bosnu.
Preslušao ga Novak. Neobično puno brejkova, brutalno više winnera za Đokovića.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.