ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

Aleksa9
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la Aleksa9 » 18 maj 2014, 18:44

slika

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 18 maj 2014, 18:44

đokoviću ljudino :!:
:clap:
Odlazi Safete.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 18 maj 2014, 18:44

Aleksa9 je napisao/la:Na kameri Novak napisao: Ovo je za Srbiju i Bosnu.
:thumbup: Svaka cast Noletu za pobjedu a i jos veca za koliki je covjek :tokralju:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 maj 2014, 18:46

:clap: :clap: :tokralju: :tokralju:

nemam šta više pisati, nakon ovog gesta na kraju, suvišno je išta reći :clap:

rasplet očekivan, bar za mene
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 maj 2014, 18:50

Kao što sam ranije napisao, sve mu je oprošteno!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 18 maj 2014, 18:53

Kapa do poda! Svaka čast...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 maj 2014, 18:56

AeGon099 je napisao/la:đokoviću ljudino :!:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 maj 2014, 18:59

Nole :tokralju: Džeko također :tokralju: to su najbolji ambasadori Srbije, odnosno Bosne i Hercegovine, odnosno, Balkana!

Aleksa9
Kontakt:

Post Postao/la Aleksa9 » 18 maj 2014, 19:02

Hvala Rimu, hvala Novaku!
Roma:disposto l'invio di mezzi per i soccorsi e aiuti per 200 mila euro alla Serbia e 100 mila dollari alla Bosnia.
Zadnja izmjena: Aleksa9, dana/u 18 maj 2014, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 maj 2014, 19:02

Sad kad ga napadnu sto je napisao Bosnu a ne PC :D
Virtu4l je napisao/la:Neka sam čuo i to da je najbolji komentator na našim prostorima - retard.
Jest najbolji ako je samo tenis u pitanju.

Rafa mora mnogo bolje na RG-u ako misli do titule ...pozitivno je sto je ipak digao formu u odnosu na Madrid.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 maj 2014, 19:04

svaka čast... nek se drugi povedu njegovim primerom.....npr nek se političari odreknu 3 plate u korist žrtava...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 maj 2014, 19:04

Samo da priupitam gospodina @samosarajvo, koliko je ono beshe: 1-1 :?:

BTW, USO2013 je poslednji turnir koji je Nadal osvojio, a da je na tom turniru i Djokovic igrao. ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 maj 2014, 19:12

LJUDINOOO :tokralju:

Cestitke na osvojenom turniru !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 18 maj 2014, 19:25

AeGon099 je napisao/la:đokoviću ljudino :!:

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :thumbup: :thumbup:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 maj 2014, 19:32

MaGiCa je napisao/la:Samo da priupitam gospodina @samosarajvo, koliko je ono beshe: 1-1 :?:

BTW, USO2013 je poslednji turnir koji je Nadal osvojio, a da je na tom turniru i Djokovic igrao. ;)
:thumbup: kako si to rekao kao da je 8:1 za djokovica :D

cestitam mu na turniru i svaka cast na ovom humanitarnom gestu
treci set nisam gledao al pad rafinog servisa u drugom j bio ocit...fh takodjer nije radio..malo u prvom setu.ne moze se novak uzeti samo dijagonalom...
i budali je jasno da je nadala kostala ona povreda ledja sa ao losih rez na sljaci
i fizicki i mentalno... al sam 1000% uvjeren da ce na rgu biti pravi....i osvojiti ga

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 maj 2014, 19:54

samosarajvo je napisao/la::thumbup: kako si to rekao kao da je 8:1 za djokovica :D
A ti nisi slavodobitno ovde pisao, iako je Nadal uz'o Madrid predajom Japanca, taj isti Madrid na kome nisu uchestvovali ni Federer, a ni Djokovic. :shhh:

samosarajvo je napisao/la:cestitam mu na turniru i svaka cast na ovom humanitarnom gestu
treci set nisam gledao al pad rafinog servisa u drugom j bio ocit...fh takodjer nije radio..malo u prvom setu.ne moze se novak uzeti samo dijagonalom...
:yawn:
Aces 7-0

Double faults 0-2

1st serves 62%-75%

1st serve wins 71%-54%

2nd serve wins 55%-43%

1st return wins 45%-28%

2nd return wins 56%-44%

Winners 46-15

Unforced errors 30-27

Break points 6/14 - 4/6

Total points 92-73
Winneri 46-15 :wave:
samosarajvo je napisao/la:i budali je jasno da je nadala kostala ona povreda ledja sa ao losih rez na sljaci
i fizicki i mentalno... al sam 1000% uvjeren da ce na rgu biti pravi....i osvojiti ga
Sempre fidelis...nema shta. A shto onda, ako je do povrede Nadala na AO14, Djokovic vec 2 godine dobija/gubi mecheve protiv Nadala u zavisnosti od toga da li mu BH radi ili ne :?:
I proshle, a i ove godine je matchup takav da je sve na Novakovom reketu. :zviz:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 maj 2014, 20:14

MaGiCa je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la::thumbup: kako si to rekao kao da je 8:1 za djokovica :D
A ti nisi slavodobitno ovde pisao, iako je Nadal uz'o Madrid predajom Japanca, taj isti Madrid na kome nisu uchestvovali ni Federer, a ni Djokovic. :shhh:

samosarajvo je napisao/la:cestitam mu na turniru i svaka cast na ovom humanitarnom gestu
:yawn:
Aces 7-0

Double faults 0-2

1st serves 62%-75%

1st serve wins 71%-54%

2nd serve wins 55%-43%

1st return wins 45%-28%

2nd return wins 56%-44%

Winners 46-15

Unforced errors 30-27

Break points 6/14 - 4/6

Total points 92-73
Winneri 46-15 :wave:
samosarajvo je napisao/la:i budali je jasno da je nadala kostala ona povreda ledja sa ao losih rez na sljaci
Sempre fidelis...nema shta. A shto onda, ako je do povrede Nadala na AO14, Djokovic vec 2 godine dobija/gubi mecheve protiv Nadala u zavisnosti od toga da li mu BH radi ili ne :?:
I proshle, a i ove godine je matchup takav da je sve na Novakovom reketu. :zviz:

Ja sam u dnu posta napisao rezultat a ti mene ono prozivas "koji beshe rezultat" i jos stavljas "?" na kraju baš kao da je 8:1. :crazy:

Mislis Rafa gubi meceve od Novaka u zavisnosti radi li mu FH ili ne?

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 maj 2014, 20:57

Do sad nisam za Novaka navijao ali od sad poslije Federera on mi je najdraži teniser! Novače ljudino, kad sam vidio poruku na kraju, bio sam ponosan, a i bilo mi je krivo što sam imao pogrešnu misao o ovom čovjeku.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 maj 2014, 21:03

samosarajvo je napisao/la:Ja sam u dnu posta napisao rezultat a ti mene ono prozivas "koji beshe rezultat" i jos stavljas "?" na kraju baš kao da je 8:1. :crazy:
Moram malo da te zekim. :tralala:
Mislis Rafa gubi meceve od Novaka u zavisnosti radi li mu FH ili ne?
Ne. Mislim da se tu ne pita Nadal oko ishoda mecheva sa Djokovicem: klasichan matchup problem za Nadala, kao shto je masu puta bivalo da je jedan igrach problem za drugoga. Shto reche @formance: Novak ima vishe brzina, a Rafael je konstantniji u svojoj najvishoj. Ako Djokovic nema 15-20 minuta velikog pada u igri, u mechu na 2.5+ sata, on dobija Nadala. Jedino ako padne, tek onda RN ima upper hand.
Danas je Djokovic bio slab u prvih 20-30ak minuta i odmah to ode na 0-1 u setovima, bez obzira na znatno bolju igru i pronadjen range u drugom delu tog seta. :kafa:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 maj 2014, 21:22

Unofficialpage je napisao/la:Do sad nisam za Novaka navijao ali od sad poslije Federera on mi je najdraži teniser! Novače ljudino, kad sam vidio poruku na kraju, bio sam ponosan, a i bilo mi je krivo što sam imao pogrešnu misao o ovom čovjeku.
Ja nikad nisam imao lose misli o njemu.Znam da mu je stari malo skrenuo s puta ali on je uvijek bio rega.Nije mi drag iskljucivo iz sportskih razloga bio i to je to.

@magica
Prije nego sto odgovoris...
ti si poceo tu temu
Kad bi se sastali Nadal i Djokovic u najboljim izdanjima Bog zna kakav bi to mec bio.Naravno, u takvim izdanjima Nadalu ide prednost na sljaci a Novaku na hardu i travi.Medjutim ne znam da cemo ikad gledati takvo izdanje gdje su oba covjeka na vrhu igre i forme.Ukljucujuci bilo koje igrace a ne njih dvojicu samo.
Godine 2011 je Novak bio na vrhuncu, Rafa je bio u dobroj formi ali nije kvalitativno bio dobar da pobjedi takvog Djokovica.Godinu poslje su i jedan i drugi izgledali dosta dobro i tu je Nadal pokazao prevlast na sljaci a Novak u onom epskom finalu na tvrdoj podlozi AO-a.Vise meceva nismo vidjeli jer se Nadal povrjedio.Prosle godine Nadal je dosta rovit i sa losijom igrom opet uspio prevladati šljakom ali ni Novak tu nije bio na svom vrhuncu.Nije bilo fizickih problema ali je sigurno mogao igrati bolje nego sto jeste.Na HC-u poslje je i Novak bio dosta dobar ali je Rafa bio u nekom "ultra super" izdanju te pobjedio.Ove godine je Nadala (priznao ti to ili ne) povreda leđa kostala dosta toga.Ne kazem da bi ponovio HC rezultate sa prosle godine i/ili pobjedio Novaka u finalu Miamia ali bi uvjeren sam uzeo Stanislasa u finalu AO-a i pruzio dosta bolji otpor na IW-u te pobjedio Ferrera i Almagra na sljaci, pa smijem reci i ovog Djokovica.
Hocu da kazem da nije sve u kvaliteti same igre, udaraca, matchupa isl..Dosta je bitno tempirati formu, ne praviti padove u toku meča, u ključnim mečevima se pobrinuti da ti rade svi udarci, forehand,backhand...nebitno, ne upecati se u mrezu kad je potrebno, ne dopustiti da razni spletovi okolnosti uticu na tebe, biti mentalno i fizicki jak itd itd itd
A to su upravo stvari u kojima je Nadal najjaci sve ove godine (uzecu par ovih meceva ove godine kao izuetak), mozda cak i najbolji ikad u tim stavkama.
Sto se mene tice nek svaka naredna sezona bude kao prosla.Nek Novak uzima svoje meceve bez izgubljenog seta, nek dere Rafu u dvorani poslje US-a, nek se sve on pita u meču ali nek na kraju Nadal pobjedi u dva finala GS-a pa makar to bilo u 5 setova gdje ce Rafa svoja tri uzimati 7:6 7:6 7:5 a Novak svoja dva sa po 6:0...ako me razumijes sta ti zelim reci.

Ja svoj optimizam sam uvijek gajio i uvijek cu gajiti na tome da Rafa lakse dolazi do svoje forme, da ne pravi neke stvari koje Novak pravi.On nek ponovi igru sa US-a prosle godine i ja garantujem da ce opet pobjediti Novaka na istoj podlozi osim ako Novak ne ponovi 2011 godinu a mnogo veće su šanse da ce Rafa ponoviti tu igru nego Novak...

eto, zivio, nemam volje u ovim vremenima da se prepirem previse
LP

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.