ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Aleksa9 je napisao/la:Na kameri Novak napisao: Ovo je za Srbiju i Bosnu.
- legenda reala
- Kontakt:
nemam šta više pisati, nakon ovog gesta na kraju, suvišno je išta reći
rasplet očekivan, bar za mene
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kao što sam ranije napisao, sve mu je oprošteno!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- sagitarius
- Kontakt:
Kapa do poda! Svaka čast...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- alan_kardec
- Kontakt:
AeGon099 je napisao/la:đokoviću ljudino![]()
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nole
Džeko također
to su najbolji ambasadori Srbije, odnosno Bosne i Hercegovine, odnosno, Balkana!
Hvala Rimu, hvala Novaku!
Roma:disposto l'invio di mezzi per i soccorsi e aiuti per 200 mila euro alla Serbia e 100 mila dollari alla Bosnia.
Zadnja izmjena: Aleksa9, dana/u 18 maj 2014, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sad kad ga napadnu sto je napisao Bosnu a ne PC
Rafa mora mnogo bolje na RG-u ako misli do titule ...pozitivno je sto je ipak digao formu u odnosu na Madrid.
Jest najbolji ako je samo tenis u pitanju.Virtu4l je napisao/la:Neka sam čuo i to da je najbolji komentator na našim prostorima - retard.
Rafa mora mnogo bolje na RG-u ako misli do titule ...pozitivno je sto je ipak digao formu u odnosu na Madrid.
svaka čast... nek se drugi povedu njegovim primerom.....npr nek se političari odreknu 3 plate u korist žrtava...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Samo da priupitam gospodina @samosarajvo, koliko je ono beshe: 1-1
BTW, USO2013 je poslednji turnir koji je Nadal osvojio, a da je na tom turniru i Djokovic igrao.
BTW, USO2013 je poslednji turnir koji je Nadal osvojio, a da je na tom turniru i Djokovic igrao.
LJUDINOOO
Cestitke na osvojenom turniru !!
Cestitke na osvojenom turniru !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
samosarajvo
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:Samo da priupitam gospodina @samosarajvo, koliko je ono beshe: 1-1![]()
cestitam mu na turniru i svaka cast na ovom humanitarnom gestu
treci set nisam gledao al pad rafinog servisa u drugom j bio ocit...fh takodjer nije radio..malo u prvom setu.ne moze se novak uzeti samo dijagonalom...
i budali je jasno da je nadala kostala ona povreda ledja sa ao losih rez na sljaci
i fizicki i mentalno... al sam 1000% uvjeren da ce na rgu biti pravi....i osvojiti ga
A ti nisi slavodobitno ovde pisao, iako je Nadal uz'o Madrid predajom Japanca, taj isti Madrid na kome nisu uchestvovali ni Federer, a ni Djokovic.samosarajvo je napisao/la:kako si to rekao kao da je 8:1 za djokovica
samosarajvo je napisao/la:cestitam mu na turniru i svaka cast na ovom humanitarnom gestu
treci set nisam gledao al pad rafinog servisa u drugom j bio ocit...fh takodjer nije radio..malo u prvom setu.ne moze se novak uzeti samo dijagonalom...
Winneri 46-15Aces 7-0
Double faults 0-2
1st serves 62%-75%
1st serve wins 71%-54%
2nd serve wins 55%-43%
1st return wins 45%-28%
2nd return wins 56%-44%
Winners 46-15
Unforced errors 30-27
Break points 6/14 - 4/6
Total points 92-73
Sempre fidelis...nema shta. A shto onda, ako je do povrede Nadala na AO14, Djokovic vec 2 godine dobija/gubi mecheve protiv Nadala u zavisnosti od toga da li mu BH radi ili nesamosarajvo je napisao/la:i budali je jasno da je nadala kostala ona povreda ledja sa ao losih rez na sljaci
i fizicki i mentalno... al sam 1000% uvjeren da ce na rgu biti pravi....i osvojiti ga
I proshle, a i ove godine je matchup takav da je sve na Novakovom reketu.
-
samosarajvo
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:A ti nisi slavodobitno ovde pisao, iako je Nadal uz'o Madrid predajom Japanca, taj isti Madrid na kome nisu uchestvovali ni Federer, a ni Djokovic.samosarajvo je napisao/la:kako si to rekao kao da je 8:1 za djokovica
![]()
samosarajvo je napisao/la:cestitam mu na turniru i svaka cast na ovom humanitarnom gestu
treci set nisam gledao al pad rafinog servisa u drugom j bio ocit...fh takodjer nije radio..malo u prvom setu.ne moze se novak uzeti samo dijagonalom...![]()
Winneri 46-15Aces 7-0
Double faults 0-2
1st serves 62%-75%
1st serve wins 71%-54%
2nd serve wins 55%-43%
1st return wins 45%-28%
2nd return wins 56%-44%
Winners 46-15
Unforced errors 30-27
Break points 6/14 - 4/6
Total points 92-73![]()
Sempre fidelis...nema shta. A shto onda, ako je do povrede Nadala na AO14, Djokovic vec 2 godine dobija/gubi mecheve protiv Nadala u zavisnosti od toga da li mu BH radi ili nesamosarajvo je napisao/la:i budali je jasno da je nadala kostala ona povreda ledja sa ao losih rez na sljaci
i fizicki i mentalno... al sam 1000% uvjeren da ce na rgu biti pravi....i osvojiti ga:
I proshle, a i ove godine je matchup takav da je sve na Novakovom reketu.
Ja sam u dnu posta napisao rezultat a ti mene ono prozivas "koji beshe rezultat" i jos stavljas "?" na kraju baš kao da je 8:1.
Mislis Rafa gubi meceve od Novaka u zavisnosti radi li mu FH ili ne?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Do sad nisam za Novaka navijao ali od sad poslije Federera on mi je najdraži teniser! Novače ljudino, kad sam vidio poruku na kraju, bio sam ponosan, a i bilo mi je krivo što sam imao pogrešnu misao o ovom čovjeku.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Moram malo da te zekim.samosarajvo je napisao/la:Ja sam u dnu posta napisao rezultat a ti mene ono prozivas "koji beshe rezultat" i jos stavljas "?" na kraju baš kao da je 8:1.![]()
Ne. Mislim da se tu ne pita Nadal oko ishoda mecheva sa Djokovicem: klasichan matchup problem za Nadala, kao shto je masu puta bivalo da je jedan igrach problem za drugoga. Shto reche @formance: Novak ima vishe brzina, a Rafael je konstantniji u svojoj najvishoj. Ako Djokovic nema 15-20 minuta velikog pada u igri, u mechu na 2.5+ sata, on dobija Nadala. Jedino ako padne, tek onda RN ima upper hand.Mislis Rafa gubi meceve od Novaka u zavisnosti radi li mu FH ili ne?
Danas je Djokovic bio slab u prvih 20-30ak minuta i odmah to ode na 0-1 u setovima, bez obzira na znatno bolju igru i pronadjen range u drugom delu tog seta.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ja nikad nisam imao lose misli o njemu.Znam da mu je stari malo skrenuo s puta ali on je uvijek bio rega.Nije mi drag iskljucivo iz sportskih razloga bio i to je to.Unofficialpage je napisao/la:Do sad nisam za Novaka navijao ali od sad poslije Federera on mi je najdraži teniser! Novače ljudino, kad sam vidio poruku na kraju, bio sam ponosan, a i bilo mi je krivo što sam imao pogrešnu misao o ovom čovjeku.
@magica
Prije nego sto odgovoris...
ti si poceo tu temu
Kad bi se sastali Nadal i Djokovic u najboljim izdanjima Bog zna kakav bi to mec bio.Naravno, u takvim izdanjima Nadalu ide prednost na sljaci a Novaku na hardu i travi.Medjutim ne znam da cemo ikad gledati takvo izdanje gdje su oba covjeka na vrhu igre i forme.Ukljucujuci bilo koje igrace a ne njih dvojicu samo.
Godine 2011 je Novak bio na vrhuncu, Rafa je bio u dobroj formi ali nije kvalitativno bio dobar da pobjedi takvog Djokovica.Godinu poslje su i jedan i drugi izgledali dosta dobro i tu je Nadal pokazao prevlast na sljaci a Novak u onom epskom finalu na tvrdoj podlozi AO-a.Vise meceva nismo vidjeli jer se Nadal povrjedio.Prosle godine Nadal je dosta rovit i sa losijom igrom opet uspio prevladati šljakom ali ni Novak tu nije bio na svom vrhuncu.Nije bilo fizickih problema ali je sigurno mogao igrati bolje nego sto jeste.Na HC-u poslje je i Novak bio dosta dobar ali je Rafa bio u nekom "ultra super" izdanju te pobjedio.Ove godine je Nadala (priznao ti to ili ne) povreda leđa kostala dosta toga.Ne kazem da bi ponovio HC rezultate sa prosle godine i/ili pobjedio Novaka u finalu Miamia ali bi uvjeren sam uzeo Stanislasa u finalu AO-a i pruzio dosta bolji otpor na IW-u te pobjedio Ferrera i Almagra na sljaci, pa smijem reci i ovog Djokovica.
Hocu da kazem da nije sve u kvaliteti same igre, udaraca, matchupa isl..Dosta je bitno tempirati formu, ne praviti padove u toku meča, u ključnim mečevima se pobrinuti da ti rade svi udarci, forehand,backhand...nebitno, ne upecati se u mrezu kad je potrebno, ne dopustiti da razni spletovi okolnosti uticu na tebe, biti mentalno i fizicki jak itd itd itd
A to su upravo stvari u kojima je Nadal najjaci sve ove godine (uzecu par ovih meceva ove godine kao izuetak), mozda cak i najbolji ikad u tim stavkama.
Sto se mene tice nek svaka naredna sezona bude kao prosla.Nek Novak uzima svoje meceve bez izgubljenog seta, nek dere Rafu u dvorani poslje US-a, nek se sve on pita u meču ali nek na kraju Nadal pobjedi u dva finala GS-a pa makar to bilo u 5 setova gdje ce Rafa svoja tri uzimati 7:6 7:6 7:5 a Novak svoja dva sa po 6:0...ako me razumijes sta ti zelim reci.
Ja svoj optimizam sam uvijek gajio i uvijek cu gajiti na tome da Rafa lakse dolazi do svoje forme, da ne pravi neke stvari koje Novak pravi.On nek ponovi igru sa US-a prosle godine i ja garantujem da ce opet pobjediti Novaka na istoj podlozi osim ako Novak ne ponovi 2011 godinu a mnogo veće su šanse da ce Rafa ponoviti tu igru nego Novak...
eto, zivio, nemam volje u ovim vremenima da se prepirem previse
LP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.