Sta je problem tu?TeaM87 je napisao/la:Prodamo Grbavicu i ulozimo u Kosevo...svasta ce covjek ovdje procitati. 90+ godina se borimo za svoj stadion, gradimo ga bez ikakve pomoci, dignemo se iz pepela nakon rata, ozivimo jedini stadion u svijetu koji je bio na ratnoj liniji i sad to da zamijenimo za 51% Koseva ? Pa ne bi da mi nude 4 Koseva, svasta svasta
Sto neko ima drugacije misljenje od tebe pa se ti toliko ibretis tu?
Pa sta ces? Eto 20 godina, zapravo od kada se pocela graditi 82 ako se ne varam mi nemamo normaln nogometni stadion, vec nogometno ruglo koji privacli nas budale, tj nas koji VOLIMO ZELJU. U Praksi, takvi je 3.000 i od takvih klub nema apsolutno finansijsku korist osim pukog prezivljanja.
Ako si toliko pametan, zasto ne predlozis onda nesto bolje, neko samo prelozi kukanje kakvo?
Cekat nekog ulagaca mozda?
Pa evo samo od rata se ceka a nikako da se doceka, a klub vremenom krene gore pa se u vrlo kratkom vremenskom peridu spusti dole.
Po meni, tri su glavne bile prekretnice u histoji naseg kluba za pravljanje ili rekonstrukciju (t, kada smo imali nesto za ponuditi, mislim na zelenom tepihu, tj kada smo harali= Grbavice koje nismo iskoristi ili nismo pronasli adekvanta sredstva, ili jednostavno nismo znali?
1. Godina 1984 - Evropski podvig
2. Od 2001 do 2003 kada smo harali Bh nogometom, kako na terenu tako u finansijskim smislu.
3. Era od 2009 do 2013
Dakle, tri faze i nista.
Pazi, nista ja tebe ne napadam kako si ti mene, vec ti samo iznosim cinjenice.
STA UCITI?
Navijaca sve manje i manje, navijaca od kojih klub treba da zaraditi. Nikada Zeljo od juga nece zaraditi, tu smo mi bolesnici koji cemo doci kada je kisa, snijeg, kada cuskije padaju, ali gdje su oni sto trebaju na sjever, zapad, moguci istok?
Gledaj, danas 2014 a mi finansijski kao u 2009 u svakom smislu, od finansiskog, infrastrukture do navijaca kojih opet nema a osvojio si sve sto se moglo osvojiti vise puta.