Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Samo ne razumijem zasto su ga uopste staljali u izbor kada su znali ste ce se desitijohnnyyK je napisao/la:mirza dominira![]()
Ustvari svi su bili kur.ac, samo je Mirza briljirao iz tekme u tekmu.Mozambik je napisao/la:Mi koji glasamo smo ove godine pregledali vise utakmica od pola Bruklina.
Nervirali se, trpili kojekakve Thorntone, Livingstone, Blatchove, pa i JJ je imao veoma losu sezonu. Na pocetku je izgledao kao da je iz D-lige a ne All Star itd..
Uglavnom imamo puno pravo da biramo
i ja sam digao rukeVasa Ladacki je napisao/la:Jao jesi ograničen kao balkon, da bog sačuva. Da ne bih popio ban, stat' ću ovdje. Ne mogu, zaista, sa površnim umovima pričati o nečemu tako kompleksnom kao što je Mirza u NBA-u.
Unistavanjem ovih anketa sa nerealnim glasanjima samo pravim stereotipe o nama samima i cak malo odmazemo mirzi jer se ne moze vidjeti kakv je realno misljenja navijaca nets-a, a ne mirzeRealnoGledano je napisao/la:i ja sam digao rukeVasa Ladacki je napisao/la:Jao jesi ograničen kao balkon, da bog sačuva. Da ne bih popio ban, stat' ću ovdje. Ne mogu, zaista, sa površnim umovima pričati o nečemu tako kompleksnom kao što je Mirza u NBA-u.
glasao sam za Mirzu (al samo jednom, jbg ne mogu protiv sebe)
kolko god ja volio Mirzu nema sanse ni da bi ga rođeni otac proglasio MVP-om ekipe
treba bit fer i realan jbg,usrali smo i ovu anketu
ne vjerujem da Mirza zeli ovakvu podrsku od nas da mu mi osvajamo nezasluzene nagrade
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.