Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Chinaglia
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Chinaglia » 20 maj 2014, 01:40

ma vidi se da Johnson regularni dio sezone igra sa 50%, laganica :D frajer je u doigravanju pokazao kakva je zvijer :D a i može mu se, najveći ugovor ima :D

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 20 maj 2014, 04:42

Ma ova tema je vazda puna pozitive ... Izgleda da smo ovu anketu prekucali xD a iskreno nema bas neki fan base ovaj brooklyn. Za slijedecu godinu ce mi bit pravo zao ako ode deron njega zaista volim jos od jute , zavolio sam ovu ekipu za ove 2 godine uza svo nerviranje poceo sam i navijat za njih. Nadam se da ce Joe slijedecu sezonu igrat na nivou playoffa bit ce uzivanja sigurno. Vraca se brook , moguc je odlazak bleca , livingstona , ne znam kakav ugovor ima AA kao ni AK 47 ... Al bit ce cistke , jedna od opcija je deron u Hjuston sto u biti znaci trejd za asika i lina . Ali cisto sumnjam da ista ima od toga Asik i zeli da ide zato da bi mogao biti prvi centar a pored brooka ne moze. Opet ne znam deron se moze osposobit mozda nekom operacijom za mene je to igrac 3 levela iznad lina bez pretjerivanja. Ne znam jel KG zavrsava karijeru ? Ne znamo ni sta ce sa paula biti ili barem ja ne znam od kako brooklyn ispao odgledao sam samo tekmu miamija i indijane nisam espn posjetio 2 puta od tad. Svejedno bit ce svega. Nadam se da mirza ne ide da ce odradit makar svoju zadnju sezonu u BKN-u , navijaci ga vole i postuju... Ima i onih koji ga zele trejdovat jer misle da mogu dobit nekoga boljeg ima onih koji ga zele u prvih pet al mislim da to bas i nije moguce. Ja sam nekako uvjeren da ga kidd nece pustiti , jer najvise mu je vjerovao u playoffu od svih igraca imao je stalno minute bez obzira kako je igrao... I vjerujem da ce jos vise radit sa njim te da necemo gledat mirzu koji samo sluzi za strec reketa iako je to meni sasvim ok ali da mu naprave malo neki akcija za lagane poene nije covjek koji ne zna odigrat akciju. Sad je to sve daleko citavo ljeto je pred njima a i pred nama vise cemo znat pred jesen jbg. A do tad uzivajte u ljetu ljudine a svejedno sastat cemo se kad repka bude igrala :salut:

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 20 maj 2014, 11:38

Who was your team MVP this year?
Paul Pierce
9%
Joe Johnson
34%
Mirza Teletovic
57%
Total votes: 2454

:bih: :bih: :bih:
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 20 maj 2014, 11:43

mirza dominira :lol: :lol:

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 20 maj 2014, 12:12

'ebo te belaj onoliki Brooklyn i nadglasa ih 10 forumaša iz Bosne :tokralju: :clap:
tačno smo najluđi narod na svijetu keve mi moje :bih:

mirza1243
Kontakt:

Post Postao/la mirza1243 » 20 maj 2014, 17:17

johnnyyK je napisao/la:mirza dominira :lol: :lol:
Samo ne razumijem zasto su ga uopste staljali u izbor kada su znali ste ce se desiti :D

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 20 maj 2014, 18:00

Mozambik je napisao/la:Mi koji glasamo smo ove godine pregledali vise utakmica od pola Bruklina.

Nervirali se, trpili kojekakve Thorntone, Livingstone, Blatchove, pa i JJ je imao veoma losu sezonu. Na pocetku je izgledao kao da je iz D-lige a ne All Star itd..

Uglavnom imamo puno pravo da biramo :bih:
Ustvari svi su bili kur.ac, samo je Mirza briljirao iz tekme u tekmu. :kafa:
Nama je Željo svetinja jedina.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 20 maj 2014, 18:03

Tacno tako. :kafa:

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 20 maj 2014, 18:07

očekivano od bošnjaka.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 20 maj 2014, 18:10

Tako, reci odmah da ti smetaju Bosnjaci.

Da mozda necu hvalit Pekovica ili Nedovica :wave:

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 20 maj 2014, 18:28

Jao jesi ograničen kao balkon, da bog sačuva. Da ne bih popio ban, stat' ću ovdje. Ne mogu, zaista, sa površnim umovima pričati o nečemu tako kompleksnom kao što je Mirza u NBA-u.

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 20 maj 2014, 19:19

Vasa Ladacki je napisao/la:Jao jesi ograničen kao balkon, da bog sačuva. Da ne bih popio ban, stat' ću ovdje. Ne mogu, zaista, sa površnim umovima pričati o nečemu tako kompleksnom kao što je Mirza u NBA-u.
i ja sam digao ruke
glasao sam za Mirzu (al samo jednom, jbg ne mogu protiv sebe :kralj: )
kolko god ja volio Mirzu nema sanse ni da bi ga rođeni otac proglasio MVP-om ekipe
treba bit fer i realan jbg,usrali smo i ovu anketu
ne vjerujem da Mirza zeli ovakvu podrsku od nas da mu mi osvajamo nezasluzene nagrade :salut:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 20 maj 2014, 20:54

zivote dragi, da li vama neko ovim glasovima steti, uzima iz dzepa ili nesto slicno?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 20 maj 2014, 20:55

RealnoGledano je napisao/la:
Vasa Ladacki je napisao/la:Jao jesi ograničen kao balkon, da bog sačuva. Da ne bih popio ban, stat' ću ovdje. Ne mogu, zaista, sa površnim umovima pričati o nečemu tako kompleksnom kao što je Mirza u NBA-u.
i ja sam digao ruke
glasao sam za Mirzu (al samo jednom, jbg ne mogu protiv sebe :kralj: )
kolko god ja volio Mirzu nema sanse ni da bi ga rođeni otac proglasio MVP-om ekipe
treba bit fer i realan jbg,usrali smo i ovu anketu
ne vjerujem da Mirza zeli ovakvu podrsku od nas da mu mi osvajamo nezasluzene nagrade :salut:
Unistavanjem ovih anketa sa nerealnim glasanjima samo pravim stereotipe o nama samima i cak malo odmazemo mirzi jer se ne moze vidjeti kakv je realno misljenja navijaca nets-a, a ne mirze
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 maj 2014, 20:57

Treba biti realan ,svi mi volimo Mirzu ali sigurno nije mvp :!: Da se bira MIP slozio bi se da je on,ali ovako :nene: ..

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 20 maj 2014, 22:36

neznam zasto uopce vlada misljenje da "pravi" navijaci Netsa nisu glasali za Mirzu.Odlicna druga godina, Europljanin (i to ih malo pali ;) ) i veliki borac na parketu.Covjek je od proslogodisnje nepoznanice postao jedan od boljih igraca sa klupe na Istoku...Mozda smo malo i subjektivni ali ne bi ga ni oni stavili u isti kos sa PP-om i JJ-om da neznaju koliko je dobro odigrao sezonu, a pogotovo playoff...

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 20 maj 2014, 22:39

65% :urnebes:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 21 maj 2014, 01:10

Nisam glasao za Mirzu.
Jeste vi svjesni sta je MVP ?

I ja volim Mirzu i pratio sam ga skoro svaku noc, tako da shvatam da je ovo sve navijacki ali imam osjecaj da mu ovako samo skacemo u stomak i da cemo mi Bosanci biti predmet ismijavanja nakon ovoga,a isto tako i sam Mirza.

Mirza je sam svojim radom i trudom pokazao da za njega itekako ima mjesta u NBA i da je ovo sezone itekako vazan faktor Netsa, medjutim, treba znati neke granice ljudi moji.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

heski
Kontakt:

Post Postao/la heski » 21 maj 2014, 01:37

Mirza je za cijelu sezonu dobio ocjenu B:
http://thebrooklyngame.com/mirza-teleto ... iew-grade/

Gotovo svi igrači sa sličnom minutažom su također dobili B, osim Kirilenka koji je dobio C+, vjerovatno jer se ipak od njega više očekivalo. Mislim da, kako je krenulo, na početku sezone svi bismo "ubili za ovo" ali pokazao je da može mnogo više pa su nam naravno i apetiti porasli. Uskoro će i na netsdaily.com biti ocjena ukupne sezone, vjerovatno sa puno detaljnijim opisom pa ćemo imati priliku još bolje da vidimo kakvu reputaciju je izgradio kod onih koji detaljno prate Netse. Mada i ovaj članak otprilike sumira većinu onoga što se ovdje piše.

emko1995
Kontakt:

Post Postao/la emko1995 » 21 maj 2014, 09:51

Jel Mirza šta doniro za spas od ovog kijameta.nije se nigdje pojavila takva vijest,al mi naumpadne Srebrenica 2013 gdje se pojavio nenajavljen,niko nije znao da ce doc.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ZmajOdBosne33 i 22 gosta.