Ista situacija kod mene, još sam čekao vrlo važan odgovor na fb, ali sam se snašao nekako, odem na google ukucam m.facebook, i onda uđem kao preko moba, i radi najnormalnije.IlProfessore je napisao/la:E slušajte raja, sve net stranice, forum, yt i sve ostalo mi ide super i bez problema, samo mi fb ne funkcioniše. Mislio sam da je do konekcije, al' sve ostalo radi.. a na fb ni početne stranice, ni profila, ni chata.. čak se ne mogu ni odjaviti
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
Ista situacija i kod mene.Ezio7 je napisao/la:Ista situacija kod mene, još sam čekao vrlo važan odgovor na fb, ali sam se snašao nekako, odem na google ukucam m.facebook, i onda uđem kao preko moba, i radi najnormalnije.IlProfessore je napisao/la:E slušajte raja, sve net stranice, forum, yt i sve ostalo mi ide super i bez problema, samo mi fb ne funkcioniše. Mislio sam da je do konekcije, al' sve ostalo radi.. a na fb ni početne stranice, ni profila, ni chata.. čak se ne mogu ni odjaviti
Samo ja ne kucam m.facebook, ja uđem preko mobitela.
DRUG NEBI TI PUNCA
- IlProfessore
- Kontakt:
A vezano za instagram. S obzirom da sam stavio privatnost na acc i slike mi ne može vidjeti ko me nema na following listi, da li neko može vidjeti moju sliku ko me ne prati ako imam određeni tag na slici, npr. #fkzeljeznicar?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- IlPrincipe
- Kontakt:
ne moze ni takoIlProfessore je napisao/la:A vezano za instagram. S obzirom da sam stavio privatnost na acc i slike mi ne može vidjeti ko me nema na following listi, da li neko može vidjeti moju sliku ko me ne prati ako imam određeni tag na slici, npr. #fkzeljeznicar?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Je l' zna neko kako da onu traku u desnom gornjem uglu (sta je ko lajkao, objavio, itd.) vratim? Slucajno je sad sakrio, a ne mogu da nadjem kako se vraca. Navikao sam na nju, a i tako vidim neke stvari koje bi mi mozda promakle.
Hvala unaprijed!
Hvala unaprijed!
Izdržati, to je temelj vrline!
jeli vi imate problema sa Facebook-om? svako malo izbaci. neki eror a sve ostalo radi dakle nije do interneta
- IlProfessore
- Kontakt:
Idi na vrh chata i jednostavno ga strelicom povuci dole i vratiće ti se.rogeRF je napisao/la:Je l' zna neko kako da onu traku u desnom gornjem uglu (sta je ko lajkao, objavio, itd.) vratim? Slucajno je sad sakrio, a ne mogu da nadjem kako se vraca. Navikao sam na nju, a i tako vidim neke stvari koje bi mi mozda promakle.
Hvala unaprijed!
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Cautinho
- Kontakt:
Kad je nekome rođendan,tamo sa strane kad upreš piše "FB korisnik" danas slavi rođendan pa u zagradi piše (21 god) npr.
Može li se vidjeti koliko neki fb korisnik ima godina kad mu nije rođendan i gdje se to može vidjeti?
Može li se vidjeti koliko neki fb korisnik ima godina kad mu nije rođendan i gdje se to može vidjeti?
Keep walking.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa odes na "O meni" i ako nije stavio privatnost, mozes.Cautinho je napisao/la:Kad je nekome rođendan,tamo sa strane kad upreš piše "FB korisnik" danas slavi rođendan pa u zagradi piše (21 god) npr.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Radi li kod vas fb, stopa li?
Pokusavao sam nesto na taj fazon, ali te ne kontam sta si htio reciIlProfessore je napisao/la:Idi na vrh chata i jednostavno ga strelicom povuci dole i vratiće ti se.rogeRF je napisao/la:Je l' zna neko kako da onu traku u desnom gornjem uglu (sta je ko lajkao, objavio, itd.) vratim? Slucajno je sad sakrio, a ne mogu da nadjem kako se vraca. Navikao sam na nju, a i tako vidim neke stvari koje bi mi mozda promakle.
Hvala unaprijed!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Evo strelicom sam ti pokazao na sta trebas da kliknes misem i pomjeras gore dole ..rogeRF je napisao/la:Pokusavao sam nesto na taj fazon, ali te ne kontam sta si htio reciIlProfessore je napisao/la:Idi na vrh chata i jednostavno ga strelicom povuci dole i vratiće ti se.rogeRF je napisao/la:Je l' zna neko kako da onu traku u desnom gornjem uglu (sta je ko lajkao, objavio, itd.) vratim? Slucajno je sad sakrio, a ne mogu da nadjem kako se vraca. Navikao sam na nju, a i tako vidim neke stvari koje bi mi mozda promakle.
Hvala unaprijed!Da otvorim traku ovu od chata i sta dalje? Mozes malo bolje objasniti?

Sad se fura ovaj status tipa: od medicine samo znam ljubiti da prodje
Haj sto zemskinje, nego i muskarci poceli
Stavio ovaj lik taj isti status, kad dole sjevnu komentar : Taman sa hemeroidima imam problem
Haj sto zemskinje, nego i muskarci poceli
Stavio ovaj lik taj isti status, kad dole sjevnu komentar : Taman sa hemeroidima imam problem
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Problem je sto kod mene te trake (da je tako nazovem) nikako nema, ne znam gdje onda da povucem strelicu. Evo vidi, ima samo ovo sto mi predlazu nekakve stranice da lajkam.IlPrincipe je napisao/la:
Evo sad sam gledao, ima mi to kad smanjim stranicu (zoom out), ali jedva da vidim citati onda..
EDIT: Hvala puno obojici, napravio sam..
"Nepoznat uređaj je nedavno pokusao pristupiti Vasem korisnickom racunu. Dajte nam do znanja ako ste to bili Vi."
Jutros usao na fb. pise ovo prije 11 sati. Jel ovo znaci da je neko pokusao uci na profil ili ulazio. Jer mislim da m ise isto pojavljivalo i kad je cura nekad ulazila.
Jutros usao na fb. pise ovo prije 11 sati. Jel ovo znaci da je neko pokusao uci na profil ili ulazio. Jer mislim da m ise isto pojavljivalo i kad je cura nekad ulazila.
Mia San Mia
-
lucif3R666
- Kontakt:
daR32 je napisao/la:"Nepoznat uređaj je nedavno pokusao pristupiti Vasem korisnickom racunu. Dajte nam do znanja ako ste to bili Vi."
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
-
lucif3R666
- Kontakt:
Steta sto ova mala navija za zelju al je beton

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
madridist je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;filip13 je napisao/la:kako promijeniti datum rođenja na fb?,nekad prije dvije tri sam promijenio i od tad ne mogu to uraditi
neće,probao sam
Pupak joj k'o pepeljaralucif3R666 je napisao/la:Steta sto ova mala navija za zelju al je beton![]()
- IlPrincipe
- Kontakt:
pupak joj savršen