Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

Ezio7
Kontakt:

Re: Facebook (pitanja, problemi...)

Post Postao/la Ezio7 » 18 maj 2014, 17:31

IlProfessore je napisao/la:E slušajte raja, sve net stranice, forum, yt i sve ostalo mi ide super i bez problema, samo mi fb ne funkcioniše. Mislio sam da je do konekcije, al' sve ostalo radi.. a na fb ni početne stranice, ni profila, ni chata.. čak se ne mogu ni odjaviti :crazy:
Ista situacija kod mene, još sam čekao vrlo važan odgovor na fb, ali sam se snašao nekako, odem na google ukucam m.facebook, i onda uđem kao preko moba, i radi najnormalnije. :njanjanja:
David Hayemaker Haye!!!

R.I.P Šejla Osmić

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 maj 2014, 21:07

Ezio7 je napisao/la:
IlProfessore je napisao/la:E slušajte raja, sve net stranice, forum, yt i sve ostalo mi ide super i bez problema, samo mi fb ne funkcioniše. Mislio sam da je do konekcije, al' sve ostalo radi.. a na fb ni početne stranice, ni profila, ni chata.. čak se ne mogu ni odjaviti :crazy:
Ista situacija kod mene, još sam čekao vrlo važan odgovor na fb, ali sam se snašao nekako, odem na google ukucam m.facebook, i onda uđem kao preko moba, i radi najnormalnije. :njanjanja:
Ista situacija i kod mene.
Samo ja ne kucam m.facebook, ja uđem preko mobitela.
DRUG NEBI TI PUNCA

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 19 maj 2014, 20:59

A vezano za instagram. S obzirom da sam stavio privatnost na acc i slike mi ne može vidjeti ko me nema na following listi, da li neko može vidjeti moju sliku ko me ne prati ako imam određeni tag na slici, npr. #fkzeljeznicar?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 maj 2014, 21:34

IlProfessore je napisao/la:A vezano za instagram. S obzirom da sam stavio privatnost na acc i slike mi ne može vidjeti ko me nema na following listi, da li neko može vidjeti moju sliku ko me ne prati ako imam određeni tag na slici, npr. #fkzeljeznicar?
ne moze ni tako :thumbup:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 21 maj 2014, 02:59

Je l' zna neko kako da onu traku u desnom gornjem uglu (sta je ko lajkao, objavio, itd.) vratim? Slucajno je sad sakrio, a ne mogu da nadjem kako se vraca. Navikao sam na nju, a i tako vidim neke stvari koje bi mi mozda promakle.
Hvala unaprijed! :)
Izdržati, to je temelj vrline!

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 21 maj 2014, 09:36

jeli vi imate problema sa Facebook-om? svako malo izbaci. neki eror a sve ostalo radi dakle nije do interneta

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 21 maj 2014, 16:41

rogeRF je napisao/la:Je l' zna neko kako da onu traku u desnom gornjem uglu (sta je ko lajkao, objavio, itd.) vratim? Slucajno je sad sakrio, a ne mogu da nadjem kako se vraca. Navikao sam na nju, a i tako vidim neke stvari koje bi mi mozda promakle.
Idi na vrh chata i jednostavno ga strelicom povuci dole i vratiće ti se. :D
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 21 maj 2014, 19:32

Kad je nekome rođendan,tamo sa strane kad upreš piše "FB korisnik" danas slavi rođendan pa u zagradi piše (21 god) npr.
Može li se vidjeti koliko neki fb korisnik ima godina kad mu nije rođendan i gdje se to može vidjeti?
Keep walking.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 21 maj 2014, 19:47

Cautinho je napisao/la:Kad je nekome rođendan,tamo sa strane kad upreš piše "FB korisnik" danas slavi rođendan pa u zagradi piše (21 god) npr.
Može li se vidjeti koliko neki fb korisnik ima godina kad mu nije rođendan i gdje se to može vidjeti?
Pa odes na "O meni" i ako nije stavio privatnost, mozes.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 21 maj 2014, 23:12

Radi li kod vas fb, stopa li?

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 21 maj 2014, 23:13

IlProfessore je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:Je l' zna neko kako da onu traku u desnom gornjem uglu (sta je ko lajkao, objavio, itd.) vratim? Slucajno je sad sakrio, a ne mogu da nadjem kako se vraca. Navikao sam na nju, a i tako vidim neke stvari koje bi mi mozda promakle.
Pokusavao sam nesto na taj fazon, ali te ne kontam sta si htio reci :D Da otvorim traku ovu od chata i sta dalje? Mozes malo bolje objasniti? :P

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 21 maj 2014, 23:17

rogeRF je napisao/la:
IlProfessore je napisao/la:
Pokusavao sam nesto na taj fazon, ali te ne kontam sta si htio reci :D Da otvorim traku ovu od chata i sta dalje? Mozes malo bolje objasniti? :P
Evo strelicom sam ti pokazao na sta trebas da kliknes misem i pomjeras gore dole ..

slika

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 21 maj 2014, 23:21

Sad se fura ovaj status tipa: od medicine samo znam ljubiti da prodje :facepalm:
Haj sto zemskinje, nego i muskarci poceli :mrgreen:
Stavio ovaj lik taj isti status, kad dole sjevnu komentar : Taman sa hemeroidima imam problem :lol:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 21 maj 2014, 23:31

IlPrincipe je napisao/la:
slika
Problem je sto kod mene te trake (da je tako nazovem) nikako nema, ne znam gdje onda da povucem strelicu. Evo vidi, ima samo ovo sto mi predlazu nekakve stranice da lajkam.
Evo sad sam gledao, ima mi to kad smanjim stranicu (zoom out), ali jedva da vidim citati onda.. :D

EDIT: Hvala puno obojici, napravio sam.. :D

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 23 maj 2014, 12:02

"Nepoznat uređaj je nedavno pokusao pristupiti Vasem korisnickom racunu. Dajte nam do znanja ako ste to bili Vi."
Jutros usao na fb. pise ovo prije 11 sati. Jel ovo znaci da je neko pokusao uci na profil ili ulazio. Jer mislim da m ise isto pojavljivalo i kad je cura nekad ulazila.
Mia San Mia

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 23 maj 2014, 16:08

R32 je napisao/la:"Nepoznat uređaj je nedavno pokusao pristupiti Vasem korisnickom racunu. Dajte nam do znanja ako ste to bili Vi."
Jutros usao na fb. pise ovo prije 11 sati. Jel ovo znaci da je neko pokusao uci na profil ili ulazio. Jer mislim da m ise isto pojavljivalo i kad je cura nekad ulazila.
da ;)
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 23 maj 2014, 16:11

Steta sto ova mala navija za zelju al je beton :D
slika
slika
slika
slika
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

filip13

Post Postao/la filip13 » 23 maj 2014, 18:31

madridist je napisao/la:
filip13 je napisao/la:kako promijeniti datum rođenja na fb?,nekad prije dvije tri sam promijenio i od tad ne mogu to uraditi
" onclick="window.open(this.href);return false;

neće,probao sam

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 24 maj 2014, 00:37

lucif3R666 je napisao/la:Steta sto ova mala navija za zelju al je beton :D
slika
slika
slika
slika
Pupak joj k'o pepeljara

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 24 maj 2014, 08:39

pupak joj savršen :beba:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 2 gosta.