Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
Vincent Tan donira 225 000 KM a njegova fondacija prikuplja jos pomoci.
1946
- Evolution87
- Kontakt:
MALEZIJSKI MILIJARDER U VELIKOJ AKCIJI POMOĆI ZA NAJUGROŽENIJE
Human gest gazde FK Sarajevo: Tan pomaže BiH sa 225.000 KM
Dirnut tragedijom u BiH, malezijski milijarder i odnedavno vlasnik FK Sarajevo Vinsent Tan (Vincent) žrtvama katastrofalnih poplava donirat će 500.000 malezijskih ringita (oko 225.000 KM).
Tanova fondacija "Sunce" pokrenula je u Maleziji široku akciju prikupljanja pomoći unesrećenom narodu u BiH.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
opet o posljedicama... a niko o sistemu, sve dok je ovakav nema napretka
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Gdje sad onaj najbogatiji bosanac sa svoje 24 milijarde
Mirsad Kebo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bio sam u Doboju i skoro se vratio. Yebote ono ko da je opkoljen grad. Grad smrdi na ne znam ni ja sta. Uglavnom horor veliki... mislim da ima istine u onome sto pricaju da ima puno vise mrtvih i da se kriju po zgradama kako neko napisa ovdje.
Ne moze da smrdi onoliko citav grad samo od yebenog mulja nikako.
Ne moze da smrdi onoliko citav grad samo od yebenog mulja nikako.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Krije se broj mrtvih i to je sigurno,ja sam cuo info za neki trzni centar u kojem je potopljeno xy osoba,preko 100-200 ljudi navodno je bilo tu,samo se suti o tome,neznam jel neko jos cuo slicnu pricu
Evo i danas se jedna zena javila kod Batka u emisiju i rekla da ima dole preko 100 mrtvih i da se krije to
http://www.udrimuski.ba/clanak/6557/pos ... udri-muski
Evo i danas se jedna zena javila kod Batka u emisiju i rekla da ima dole preko 100 mrtvih i da se krije to
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tus care, o Tusu je rijec.miky_hz je napisao/la:Krije se broj mrtvih i to je sigurno,ja sam cuo info za neki trzni centar u kojem je potopljeno xy osoba,preko 100-200 ljudi navodno je bilo tu,samo se suti o tome,neznam jel neko jos cuo slicnu pricu![]()
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Eronet donirao 3000 mobitela s 10 km na računu nastradalima u poplavama..

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Ja sam cuo sad ne znam koliko je istina kada su Bihacki rafteri prvi probili u grad Doboj da su vidjeli leseve kako plutaju
Najgore su ove priče koje kreću sa "čuo sam..." i one naravno kasnije budu preuveličane. Nemojte nagađati o izgubljenim ljudskim životima, to može izazvati samo paniku. Što se tiče smrada to je normalno. U rijeku Bosnu se ulijeva kanalizacija od oko milion stanovnika, osim kanalizacije tu su i razne hemikalije kao što su deterdženti i tu se još miješaju i industrijske vode i pesticidi/herbicidi i slično.
U Zavidovićima, na mjestima gdje se rijeka izlila je ostao veoma neprijatan smrad, a niko nije poginuo niti ima plutajućih leševa, ali postoji velika opasnost od zaraznih bolesti a pogotovo u mjestima koja nemaju čiste vode i higijenskih sredstava. Morate znati i za period inkubacije virusa, tako da simptome nekih zaraza ne možemo uočiti nekoliko dana ili čak sedmica poslije ulaska virusa u organizam.
U Zavidovićima, na mjestima gdje se rijeka izlila je ostao veoma neprijatan smrad, a niko nije poginuo niti ima plutajućih leševa, ali postoji velika opasnost od zaraznih bolesti a pogotovo u mjestima koja nemaju čiste vode i higijenskih sredstava. Morate znati i za period inkubacije virusa, tako da simptome nekih zaraza ne možemo uočiti nekoliko dana ili čak sedmica poslije ulaska virusa u organizam.
Sve te shvatam oko ovog vezano za smrad, medjutim Obren Petrovic nacelnik Doboja je recimo odma dan poslije potopa izjavio za neku tv kucu ili radio stanicu, nisam sad vise siguran da u Doboju imaju oko 200 mrtvih najmanje. Nakon toga nije on demantovao tu pricu nego neko drugi.truts je napisao/la:Najgore su ove priče koje kreću sa "čuo sam..." i one naravno kasnije budu preuveličane. Nemojte nagađati o izgubljenim ljudskim životima, to može izazvati samo paniku. Što se tiče smrada to je normalno. U rijeku Bosnu se ulijeva kanalizacija od oko milion stanovnika, osim kanalizacije tu su i razne hemikalije kao što su deterdženti i tu se još miješaju i industrijske vode i pesticidi/herbicidi i slično.
Frajer je mozda izletio sa informacijom i zato biva smjenjen. Sad se opet informacije takve pojavljuju. Ne vjerujem da sad neko moze preuvelicat da je poginulo 100 ljudi, a po tom stupa na snagu vojska koja se ponasa kao da zeli da zapecati grad, kao u onoj video igrici Resident Evil. Niti jedan grad nas recimo nije opkoljen vojskom i ne sakrivaju se informacije dok ovamo ne daju ljudima ulazak u grad i stoje na punktovima ko da je rat.
Siroki moze iznenaditi samo budale.Ljudi imaju para i gotivna su raja,to znam jer ih poznajem par tamo i bio sam kod njih.Ova pomoc nije radi "furke" kao kod nekih..Nacionalisti su oni na vlasti,narod nije.
BHF Bosanska Krajina!
Znaci sportisti su im djeca od tih sa vlasti?apocalyps je napisao/la:Siroki moze iznenaditi samo budale.Ljudi imaju para i gotivna su raja,to znam jer ih poznajem par tamo i bio sam kod njih.Ova pomoc nije radi "furke" kao kod nekih..Nacionalisti su oni na vlasti,narod nije.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
82360 KM od ulaznica za pomoc zrtvama od ove utakmice u Gradaccu i bice jos od ostalih aktivnosti

SLOBODA NAVIJAČIMA
kako se lahko prodajete na te priče o stotinama mrtvih. Ljudi jel vi stvarno mislite da se u Bosni može tako nešto sakriti, a toliko ljudi je svjedičilo tome a svako od njih u džepu ima telefon kojim može pristupiti internetu. Nije to neko mozganje, čista logika.
Možda se krije ukupan broj žrtava al da su stotine plutale il šta već daj ba.
Možda se krije ukupan broj žrtava al da su stotine plutale il šta već daj ba.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
http://www.thesundaily.my/news/1054503" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
Fk SaravejoHead je napisao/la:http://www.thesundaily.my/news/1054503
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Humanitarna utakmica u Gradačcu: Za žrtve poplava prikupljeno 102.360 KM
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 21 gost.