Poplave i Nepogode sirom BiH

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Head
Kontakt:

Re: Poplave i Nepogode sirom BiH

Post Postao/la Head » 22 maj 2014, 15:26

Vincent Tan donira 225 000 KM a njegova fondacija prikuplja jos pomoci.
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 22 maj 2014, 15:26

MALEZIJSKI MILIJARDER U VELIKOJ AKCIJI POMOĆI ZA NAJUGROŽENIJE
Human gest gazde FK Sarajevo: Tan pomaže BiH sa 225.000 KM

Dirnut tragedijom u BiH, malezijski milijarder i odnedavno vlasnik FK Sarajevo Vinsent Tan (Vincent) žrtvama katastrofalnih poplava donirat će 500.000 malezijskih ringita (oko 225.000 KM).

Tanova fondacija "Sunce" pokrenula je u Maleziji široku akciju prikupljanja pomoći unesrećenom narodu u BiH.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 22 maj 2014, 15:27

opet o posljedicama... a niko o sistemu, sve dok je ovakav nema napretka :facepalm:
pa i u ovakvim situacijama neljudi (dobro se zna koji i iz kojeg dijela drzave) su se potrudil ida dokazu kako ova drzava ne moze i nije moguca da funkcionira (nije bilo saglasnosti o odluci da na nivou drzave bude proglaseno stanje prirodne katastrofe, al˙ hajde krivite sad vlast, svi su krivi, naravno :facepalm:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 maj 2014, 15:29

Gdje sad onaj najbogatiji bosanac sa svoje 24 milijarde

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 maj 2014, 15:43

Mirsad Kebo :thumbup:

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 22 maj 2014, 16:08

Bio sam u Doboju i skoro se vratio. Yebote ono ko da je opkoljen grad. Grad smrdi na ne znam ni ja sta. Uglavnom horor veliki... mislim da ima istine u onome sto pricaju da ima puno vise mrtvih i da se kriju po zgradama kako neko napisa ovdje.
Ne moze da smrdi onoliko citav grad samo od yebenog mulja nikako. :wtf:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 maj 2014, 16:20

Krije se broj mrtvih i to je sigurno,ja sam cuo info za neki trzni centar u kojem je potopljeno xy osoba,preko 100-200 ljudi navodno je bilo tu,samo se suti o tome,neznam jel neko jos cuo slicnu pricu :eh:

Evo i danas se jedna zena javila kod Batka u emisiju i rekla da ima dole preko 100 mrtvih i da se krije to

http://www.udrimuski.ba/clanak/6557/pos ... udri-muski
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 22 maj 2014, 16:31

miky_hz je napisao/la:Krije se broj mrtvih i to je sigurno,ja sam cuo info za neki trzni centar u kojem je potopljeno xy osoba,preko 100-200 ljudi navodno je bilo tu,samo se suti o tome,neznam jel neko jos cuo slicnu pricu :eh:

Evo i danas se jedna zena javila kod Batka u emisiju i rekla da ima dole preko 100 mrtvih i da se krije to

http://www.udrimuski.ba/clanak/6557/pos ... udri-muski
Tus care, o Tusu je rijec. :(
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 22 maj 2014, 16:34

Eronet donirao 3000 mobitela s 10 km na računu nastradalima u poplavama..

slika
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 22 maj 2014, 16:34

Ja sam cuo sad ne znam koliko je istina kada su Bihacki rafteri prvi probili u grad Doboj da su vidjeli leseve kako plutaju

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 22 maj 2014, 16:52

Najgore su ove priče koje kreću sa "čuo sam..." i one naravno kasnije budu preuveličane. Nemojte nagađati o izgubljenim ljudskim životima, to može izazvati samo paniku. Što se tiče smrada to je normalno. U rijeku Bosnu se ulijeva kanalizacija od oko milion stanovnika, osim kanalizacije tu su i razne hemikalije kao što su deterdženti i tu se još miješaju i industrijske vode i pesticidi/herbicidi i slično.

U Zavidovićima, na mjestima gdje se rijeka izlila je ostao veoma neprijatan smrad, a niko nije poginuo niti ima plutajućih leševa, ali postoji velika opasnost od zaraznih bolesti a pogotovo u mjestima koja nemaju čiste vode i higijenskih sredstava. Morate znati i za period inkubacije virusa, tako da simptome nekih zaraza ne možemo uočiti nekoliko dana ili čak sedmica poslije ulaska virusa u organizam.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 22 maj 2014, 17:01

truts je napisao/la:Najgore su ove priče koje kreću sa "čuo sam..." i one naravno kasnije budu preuveličane. Nemojte nagađati o izgubljenim ljudskim životima, to može izazvati samo paniku. Što se tiče smrada to je normalno. U rijeku Bosnu se ulijeva kanalizacija od oko milion stanovnika, osim kanalizacije tu su i razne hemikalije kao što su deterdženti i tu se još miješaju i industrijske vode i pesticidi/herbicidi i slično.

U Zavidovićima, na mjestima gdje se rijeka izlila je ostao veoma neprijatan smrad, a niko nije poginuo niti ima plutajućih leševa, ali postoji velika opasnost od zaraznih bolesti a pogotovo u mjestima koja nemaju čiste vode i higijenskih sredstava. Morate znati i za period inkubacije virusa, tako da simptome nekih zaraza ne možemo uočiti nekoliko dana ili čak sedmica poslije ulaska virusa u organizam.
Sve te shvatam oko ovog vezano za smrad, medjutim Obren Petrovic nacelnik Doboja je recimo odma dan poslije potopa izjavio za neku tv kucu ili radio stanicu, nisam sad vise siguran da u Doboju imaju oko 200 mrtvih najmanje. Nakon toga nije on demantovao tu pricu nego neko drugi.
Frajer je mozda izletio sa informacijom i zato biva smjenjen. Sad se opet informacije takve pojavljuju. Ne vjerujem da sad neko moze preuvelicat da je poginulo 100 ljudi, a po tom stupa na snagu vojska koja se ponasa kao da zeli da zapecati grad, kao u onoj video igrici Resident Evil. Niti jedan grad nas recimo nije opkoljen vojskom i ne sakrivaju se informacije dok ovamo ne daju ljudima ulazak u grad i stoje na punktovima ko da je rat.

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 22 maj 2014, 17:16

Siroki moze iznenaditi samo budale.Ljudi imaju para i gotivna su raja,to znam jer ih poznajem par tamo i bio sam kod njih.Ova pomoc nije radi "furke" kao kod nekih..Nacionalisti su oni na vlasti,narod nije.
BHF Bosanska Krajina!

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 22 maj 2014, 17:40

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 22 maj 2014, 17:47

apocalyps je napisao/la:Siroki moze iznenaditi samo budale.Ljudi imaju para i gotivna su raja,to znam jer ih poznajem par tamo i bio sam kod njih.Ova pomoc nije radi "furke" kao kod nekih..Nacionalisti su oni na vlasti,narod nije.
Znaci sportisti su im djeca od tih sa vlasti?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 22 maj 2014, 18:09

82360 KM od ulaznica za pomoc zrtvama od ove utakmice u Gradaccu i bice jos od ostalih aktivnosti :clap: :clap: :clap:
SLOBODA NAVIJAČIMA

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 22 maj 2014, 18:38

kako se lahko prodajete na te priče o stotinama mrtvih. Ljudi jel vi stvarno mislite da se u Bosni može tako nešto sakriti, a toliko ljudi je svjedičilo tome a svako od njih u džepu ima telefon kojim može pristupiti internetu. Nije to neko mozganje, čista logika.
Možda se krije ukupan broj žrtava al da su stotine plutale il šta već daj ba.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 maj 2014, 18:46

http://www.thesundaily.my/news/1054503" onclick="window.open(this.href);return false;
1946

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 22 maj 2014, 18:49

Fk Saravejo :mrgreen:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 22 maj 2014, 19:17

Humanitarna utakmica u Gradačcu: Za žrtve poplava prikupljeno 102.360 KM

[youtube][/youtube]

:thumbup: :bih:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1 i 30 gostiju.