Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Kakva igračina 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Aco sta kažeš za Izeta?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mašina, pozz.
Ovo je krajnje neozbiljna utakmica za procjenu necijih kvaliteta, ali vjerujem da je Hajrovic igrac koji je najblizi prvom timu od svih igraca koji su na klupi.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Izet treba da igra u prvi 11 jak je ko zemlja

Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Dominator !
Najbolji
Nadat se da će igrat od početka na desnom krilu.Jedino desno krilo koje imamo.

- 1988risha
- Kontakt:
Ne znam kako postaviti formaciju,ne znam koga istjerat,ali Izo treba u prvih 11... 

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
HAJROVIC ODLICAN. Kuca na vrata prvih 11. Sto ce se jako jakooooooo tesko desiti. Osim ako se Pjanica gurne iza Misketa. Miske ce svakako igrati u prvih 11. Jako teska odluka za Susica. Isto tako Visca se je predstavio u jako dobrom izdanju.
Decko je za prve postave, ja bih koliko god mi je drag ostavio vedatora na klupi i gurnuo Izeta na krilo. Ako nista da dobije 30min u toj formaciji.
1988risha je napisao/la:Ne znam kako postaviti formaciju,ne znam koga istjerat,ali Izo treba u prvih 11...

nesto slicno, samo ne znam ja bih ostavio medu u ekipi a pjanketa i misketa rotirao na desetkiAjax je napisao/la:1988risha je napisao/la:Ne znam kako postaviti formaciju,ne znam koga istjerat,ali Izo treba u prvih 11...
Slažem se Ajax... To je jedna jako dobra opcija ali se ne bi usudio ulaziti u utakmicu protiv Argentine sa samo jednim DM-om. Mislim da će se neko morati žrtvovati - Miske ili Hajrović za Salihovića na DM-u.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Mogao bi i Pjanic odigrati DM zajedno sa Besicem. A Misimovic ispred njih dvojice. Kao jedini zadnji vezni.kokakolas je napisao/la:Slažem se Ajax... To je jedna jako dobra opcija ali se ne bi usudio ulaziti u utakmicu protiv Argentine sa samo jednim DM-om. Mislim da će se neko morati žrtvovati - Miske ili Hajrović za Salihovića na DM-u.
- JackTheStripper
- Kontakt:
1988risha je napisao/la:Ne znam kako postaviti formaciju,ne znam koga istjerat,ali Izo treba u prvih 11...
Pogledaj moj potpis. To je ta dobitna kombinacija, balans.

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
- DonCorleone
- Kontakt:
Nije jer nema Misimovica, a mogu svi oni igrati. Izvadi Medunjanina i bice ti neke stvari jasnije. Nemoj mi reci da je kombinacija Medunjanin-Pjanic bolja od Pjanic-Misimovic.JackTheStripper je napisao/la:1988risha je napisao/la:Ne znam kako postaviti formaciju,ne znam koga istjerat,ali Izo treba u prvih 11...
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Susic samo mora imat muda i stavit dvojicu od Misimovica, Medunjanina i Ibisevica na klupu. Protiv Argentine u svakom slucaju, a mozda i u ostalim utakmicama. Visca i Hajrovic su tipovi igraca koji su nam zlata vrijedni. Ali Susic mora imat muda i stavit veca imena na klupa. Nisam optimistican po tom pitanju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- JackTheStripper
- Kontakt:
DonCorleone je napisao/la:Nije jer nema Misimovica, a mogu svi oni igrati. Izvadi Medunjanina i bice ti neke stvari jasnije. Nemoj mi reci da je kombinacija Medunjanin-Pjanic bolja od Pjanic-Misimovic.JackTheStripper je napisao/la:1988risha je napisao/la:Ne znam kako postaviti formaciju,ne znam koga istjerat,ali Izo treba u prvih 11...
Miske jeste igrac koji moze "jednim" potezom rijesiti citavu utakmicu. Ali protiv Argentine nam je takva osobina potrebna tamo negdje u 65+ minuti. Do tad cvrsta odbrana i trckaranje non stop, za sto Miske, koliko god da je smrsao, nije spreman.

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
-
- Kontakt:
Dovoljni su nam Pjanic i Besic nazad iz razloga sto kad Medunjanin igra on je nas playmaker, tj. iz odbrane lopta ide njemu u noge.
A upravo u takvoj ulozi Miralem Pjanić je najbolji, tj. ta pozicija mu najvise odgovora. Imao bi Bešića kao osigurača i mislim da je to dobitna kombinacija..Ne samo protiv Argentine nego u sve 3 tekme, a u 2. pol se uvijek može napraviti izmjena u zavinosti od rezultata..
Znači:
----------Bešić----Pjanić-----------
---Hajrović---- Miske------Lulić--
------------Džeko-------------------
A upravo u takvoj ulozi Miralem Pjanić je najbolji, tj. ta pozicija mu najvise odgovora. Imao bi Bešića kao osigurača i mislim da je to dobitna kombinacija..Ne samo protiv Argentine nego u sve 3 tekme, a u 2. pol se uvijek može napraviti izmjena u zavinosti od rezultata..
Znači:
----------Bešić----Pjanić-----------
---Hajrović---- Miske------Lulić--
------------Džeko-------------------
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 22 maj 2014, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
jack the stripperova formacija je najjača! 

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- DonCorleone
- Kontakt:
Isto tako spori Medunjanin ne moze pomoci odbrani ako se zelis braniti do 65te, dakle skaces sam sebi u stomak na taj nacin, dje ces se braniti 65 minuta sa Medunjaninom? Drugo je da se mi drzimo posjed lopte i stvaramo pritisak, a druga prica je kada se mi branimo do 65te, ne vidim onda nikakav smisao da igra Medunjanin.
Ako cemo realno po onom sto se danas vidjelo, ili sto forumasi sami kazu, onda mi morali igrati ovako:
--------------Begovic----------------
-Mujdza---Bico---Spaha--Kola----
----------Besic-------Pjanic--------
----------------Miske----------------
------Izet------------------Lula------
----------------Dzeko----------------
Ako vidis moj potpis, onda mozes zakljuciti da Salihovic i Hajrovic vode mrtvu bitku za prvih II, dok bi normalno sve ostalo trebalo biti poprilicno jasno. Odluci ce utakmice protiv Meksika i Obale po tom.
Ako cemo realno po onom sto se danas vidjelo, ili sto forumasi sami kazu, onda mi morali igrati ovako:
--------------Begovic----------------
-Mujdza---Bico---Spaha--Kola----
----------Besic-------Pjanic--------
----------------Miske----------------
------Izet------------------Lula------
----------------Dzeko----------------
Ako vidis moj potpis, onda mozes zakljuciti da Salihovic i Hajrovic vode mrtvu bitku za prvih II, dok bi normalno sve ostalo trebalo biti poprilicno jasno. Odluci ce utakmice protiv Meksika i Obale po tom.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 22 maj 2014, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, MElloo, sagitarius i 43 gosta.