Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

- 1988risha
- Kontakt:

Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
1988risha je napisao/la:Ne znam kako postaviti formaciju,ne znam koga istjerat,ali Izo treba u prvih 11...

nesto slicno, samo ne znam ja bih ostavio medu u ekipi a pjanketa i misketa rotirao na desetkiAjax je napisao/la:1988risha je napisao/la:Ne znam kako postaviti formaciju,ne znam koga istjerat,ali Izo treba u prvih 11...
Don't raise your voice, improve your argument.
Mogao bi i Pjanic odigrati DM zajedno sa Besicem. A Misimovic ispred njih dvojice. Kao jedini zadnji vezni.kokakolas je napisao/la:Slažem se Ajax... To je jedna jako dobra opcija ali se ne bi usudio ulaziti u utakmicu protiv Argentine sa samo jednim DM-om. Mislim da će se neko morati žrtvovati - Miske ili Hajrović za Salihovića na DM-u.
- JackTheStripper
- Kontakt:
1988risha je napisao/la:Ne znam kako postaviti formaciju,ne znam koga istjerat,ali Izo treba u prvih 11...
Pogledaj moj potpis. To je ta dobitna kombinacija, balans.

ne slomi ga, al zube polomi.
- DonCorleone
- Kontakt:
Nije jer nema Misimovica, a mogu svi oni igrati. Izvadi Medunjanina i bice ti neke stvari jasnije. Nemoj mi reci da je kombinacija Medunjanin-Pjanic bolja od Pjanic-Misimovic.JackTheStripper je napisao/la:1988risha je napisao/la:Ne znam kako postaviti formaciju,ne znam koga istjerat,ali Izo treba u prvih 11...
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- JackTheStripper
- Kontakt:
DonCorleone je napisao/la:Nije jer nema Misimovica, a mogu svi oni igrati. Izvadi Medunjanina i bice ti neke stvari jasnije. Nemoj mi reci da je kombinacija Medunjanin-Pjanic bolja od Pjanic-Misimovic.JackTheStripper je napisao/la:1988risha je napisao/la:Ne znam kako postaviti formaciju,ne znam koga istjerat,ali Izo treba u prvih 11...
Miske jeste igrac koji moze "jednim" potezom rijesiti citavu utakmicu. Ali protiv Argentine nam je takva osobina potrebna tamo negdje u 65+ minuti. Do tad cvrsta odbrana i trckaranje non stop, za sto Miske, koliko god da je smrsao, nije spreman.

ne slomi ga, al zube polomi.
-
- Kontakt:
A upravo u takvoj ulozi Miralem Pjanić je najbolji, tj. ta pozicija mu najvise odgovora. Imao bi Bešića kao osigurača i mislim da je to dobitna kombinacija..Ne samo protiv Argentine nego u sve 3 tekme, a u 2. pol se uvijek može napraviti izmjena u zavinosti od rezultata..
Znači:
----------Bešić----Pjanić-----------
---Hajrović---- Miske------Lulić--
------------Džeko-------------------
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- DonCorleone
- Kontakt:
Ako cemo realno po onom sto se danas vidjelo, ili sto forumasi sami kazu, onda mi morali igrati ovako:
--------------Begovic----------------
-Mujdza---Bico---Spaha--Kola----
----------Besic-------Pjanic--------
----------------Miske----------------
------Izet------------------Lula------
----------------Dzeko----------------
Ako vidis moj potpis, onda mozes zakljuciti da Salihovic i Hajrovic vode mrtvu bitku za prvih II, dok bi normalno sve ostalo trebalo biti poprilicno jasno. Odluci ce utakmice protiv Meksika i Obale po tom.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, 7republictz, adrenaline323, Anoniman, antisisoja1919, aqarius, AzRimiRzA, Balorda, Beli98, bhfanatic14, bordocrveni, Brazzzoo123, bvsic, CAGarfia, Confiance, Direktorcic, DjaniTarik, Edincapitano, EdinjoBos, ELDIABLO20, Fudo, galia95, General505, GG3, Goalgetter, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hafiz00, HariTz, Hrammm1921, hurem, Jegres, Kaunas, L-Train, legendarnadruga, lol89, Maverick, Micron, MostarNeretva, NebeskaSila96, sagitarius, Scholl, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, Sveti, TheTruth34, totasef1, travuljasSs, Uknaac, Venom i 329 gostiju.