Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Atletico prljava ekipa u pm , pusta im se dosta da udaraju i tu imaju prednost
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
To je i taj velebajni tehničar na sredini terena kojem svaka lopta bježi po 2 metra, a da ne pričamo o izgubljenosti kod onog gola, nema šta.. Vratio nam se u pravo vrijeme..suhi je napisao/la:E moj carlo , taktika 0 bodova.
Sami kralj
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Koju smo mi seljacinu,debila,konja platili 100 miliona
e kapitena i spadala smotanog, pu i nafaku i sve
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Toxicity je napisao/la:To je i taj velebajni tehničar na sredini terena kojem svaka lopta bježi po 2 metra, a da ne pričamo o izgubljenosti kod onog gola, nema šta.. Vratio nam se u pravo vrijeme..suhi je napisao/la:E moj carlo , taktika 0 bodova.
Sami kralj
Sami najbolji neupitno
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Jao navijaca popisam vas sve.. Kad je Iker spasavao real 100x pa da ne zaboravim kad je kapelo digao titulu u ligi kad je iker legenda. Ima covjek pravo da pogresi, nema veze sto je finale il ne.. Svakako produzetci ce bit..
I vi neki navijaci reala ? :S brukaa
A bayern bi popusio od reala sa onim ili bez onog sosona na klupi, jer su karine
I vi neki navijaci reala ? :S brukaa
A bayern bi popusio od reala sa onim ili bez onog sosona na klupi, jer su karine
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info
BHUnited-CS.Info
- PatrickBateman
- Kontakt:
Treba uvesti Ronalda u drugom da proigra Real 
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Aha.TariqAli je napisao/la:Samo da se javim, i kaem da im idemo jeebat mateeeer!
[youtube][/youtube]
Keep walking.
Khedira odličan, za razliku od pojedinaca na terenu koji su zatvoreni i ne mogu ni loptu primiti. Bale i Benzema se ne razumiju jedne jedine sekunde. Di Maria šta je god ubacio, ubacio je na nivou igrača trećeligaškog kluba. Sve katastrofa na terenu.
A da ne govorim o "stručnjaku" na klupi.
Najgora ekipa i sezona Reala koju sam ja gledao u ovoj novijoj generaciji, čak je i ona Mourinhova momčad od prošle sezone bila bolja.
Najgora ekipa i sezona Reala koju sam ja gledao u ovoj novijoj generaciji, čak je i ona Mourinhova momčad od prošle sezone bila bolja.
E nek ti je di maria dobar..mirzatele je napisao/la:Koju smo mi seljacinu,debila,konja platili 100 miliona
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info
BHUnited-CS.Info
Ide na produzetke ovo vjerujte mi
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
nikakve krvi i želje kod igrača reala,xavi alonso fali,modrić čim treba preuzet odgovornost se ukenja u gaće
I onda neko kaže Bale je opravdao uloženo.Igrač od 100 mil fula mrtvi zicer u finalu CL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ja ne znam šta gledašCap17an je napisao/la:Khedira odličan, za razliku od pojedinaca na terenu koji su zatvoreni i ne mogu ni loptu primiti. Bale i Benzema se ne razumiju jedne jedine sekunde. Di Maria šta je god ubacio, ubacio je na nivou igrača trećeligaškog kluba. Sve katastrofa na terenu.
ovakav nespreman Khedira je smiješan i nekoristan igrac.
Nedostatak Alonsa je ocigledan, glavna karika
Glavni igraci Reala, uzdanice tako da kazem, se uopste ne vide. Trojac Ronaldo-Bale-Benzema ne postoji u prvom dijelu, toliko osporavani Di Maria zaista vec duze vremena igra odlican fudbal, veceras mu samo fali raspolozen saigrac da se ovdje izjednaci. ATLM nema bas iskustva u ovakvim utakmicama, Realovi igraci vec imaju i to moze biti bitan faktor u nastavku. Previse centarsuteva, to nije vasa igra, odmah se vidi kako igraci ne znaju sta ce s loptom pa pokusavaju tako, Bale je uspio doduse prici blizu golu sa loptom u nogama ali i to je bilo nakon poklona Tiaga. To je Realu problem, sa loptom nikako da dodju blizu gola ATLM-a.
Ocekujem od nekog iz gore nabrojanih da izjednaci ovo ali se treba cuvati, imaju odlicnu kontru i iznenadjujuce su mirni i djeluju iskusno kod presinga. Fali ovdje Alonso itekako, vidi se iz aviona.
Ocekujem od nekog iz gore nabrojanih da izjednaci ovo ali se treba cuvati, imaju odlicnu kontru i iznenadjujuce su mirni i djeluju iskusno kod presinga. Fali ovdje Alonso itekako, vidi se iz aviona.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kad Real pobjedi na penale, i to predvođen Ikerom, proglasit će ga svecem, bogom, isusom čim već ne. Lakše malo.
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Alo zakrzljali,kanto ne provociraj ne tjeraj me iz vjere.Cautinho je napisao/la:Aha.TariqAli je napisao/la:Samo da se javim, i kaem da im idemo jeebat mateeeer!
[youtube][/youtube]
A ti enemy ne znam da li si gledao utakmicu ali na ovoj koju ja gledam bale je promašio 10000% šansu..prvo neće da doda ocu desno,onda mu sam panjzema i na kraju osuta ko da se igra na pijesku
Cuj Khedira najbolji
Mozda on niej kriv jer je bio odsutan 6 mjeseci, ali jako lose se postavlja, u principu, osjeti se bas izostanak Alonsa.
Mozda on niej kriv jer je bio odsutan 6 mjeseci, ali jako lose se postavlja, u principu, osjeti se bas izostanak Alonsa.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma nemamo m.uda. Kratko, jasno. Oni klepaju i ulaze 100 % u duel a mi se povlačimo k'o kakve pi.čkice.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
ikera prodati hitno ako vise postoji klub koji bi sebi uzeo ovakvo smece
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.