Ladit ce muda na Bahamima
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
To je i taj velebajni tehničar na sredini terena kojem svaka lopta bježi po 2 metra, a da ne pričamo o izgubljenosti kod onog gola, nema šta.. Vratio nam se u pravo vrijeme..suhi je napisao/la:E moj carlo , taktika 0 bodova.
Sami kralj
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Toxicity je napisao/la:To je i taj velebajni tehničar na sredini terena kojem svaka lopta bježi po 2 metra, a da ne pričamo o izgubljenosti kod onog gola, nema šta.. Vratio nam se u pravo vrijeme..suhi je napisao/la:E moj carlo , taktika 0 bodova.
Sami kralj
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Aha.TariqAli je napisao/la:Samo da se javim, i kaem da im idemo jeebat mateeeer!
[youtube][/youtube]
E nek ti je di maria dobar..mirzatele je napisao/la:Koju smo mi seljacinu,debila,konja platili 100 miliona
ja ne znam šta gledašCap17an je napisao/la:Khedira odličan, za razliku od pojedinaca na terenu koji su zatvoreni i ne mogu ni loptu primiti. Bale i Benzema se ne razumiju jedne jedine sekunde. Di Maria šta je god ubacio, ubacio je na nivou igrača trećeligaškog kluba. Sve katastrofa na terenu.
A da ne govorim o "stručnjaku" na klupi.
Najgora ekipa i sezona Reala koju sam ja gledao u ovoj novijoj generaciji, čak je i ona Mourinhova momčad od prošle sezone bila bolja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.