Pa moguce je, jer ce po obicaju morat spasavat svoje kolege iz odbrane sa nevjerovatnim klizecim startovima. Obicno mu to i uspije, ali protiv igraca kalibra Aguera i Messia se moze odmaknut i Spahicu. Hoces radije opkladu da ce spasit barem 2 cista gola?AlanSmith14 je napisao/la:@Cartman smijes li opkladu da će tvoj miljenik napravit' penal protiv Argentine?
Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Emir Spahić
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Znam i ja da će spasiti dva čista gola,ali se bojim da pored toga ne kiksa kao sto ima običaj protiv velikih i jakih protivnika ( protiv nas u obje tekme ove godine u LP, protiv PSG, Dortmunda vani ...) ....to je samo ove godine protiv jakih.Cartman je napisao/la:Pa moguce je, jer ce po obicaju morat spasavat svoje kolege iz odbrane sa nevjerovatnim klizecim startovima. Obicno mu to i uspije, ali protiv igraca kalibra Aguera i Messia se moze odmaknut i Spahicu. Hoces radije opkladu da ce spasit barem 2 cista gola?AlanSmith14 je napisao/la:@Cartman smijes li opkladu da će tvoj miljenik napravit' penal protiv Argentine?
A imam neki yeben osjeća da ce ga ova prepotentnost (koju njegovi simpatizeri ne priznaju) odvesti u nekakvu glupost protiv Argentine.Molim Allaha da pogrijesim.
Liverpool - 67 titles
-
pirotehnik
- Kontakt:
- sanelmasetic
- Kontakt:
odoh brate lijepo dijete za ruku i na bazen , a vi uzivajte pljujuc i dalje
- RockyMaivia
- Kontakt:
Nas Khal Drogo.
Zahvali mu se i na ovome:
[youtube][/youtube]
Ozbiljno? Ozbiljno? Ali, fakat jesi li ozbiljan?RockyMaivia je napisao/la: Zahvali mu se i na ovome:
[youtube][/youtube]
- RockyMaivia
- Kontakt:
Mrtav ozbiljan,ali ono najbitnije je da je sredio frizuru.Ma kakva utakmica,nek' se on proveobagrcavi je napisao/la:
Ozbiljno? Ozbiljno? Ali, fakat jesi li ozbiljan?![]()
![]()
![]()
![]()
Trebali su prikazati prvi zuti karton,kada napada sudiju.
- RockyMaivia
- Kontakt:
Alene oprostibagrcavi je napisao/la:Samo nastavi, zanimljiv si.
RockyMaivia je napisao/la: Zahvali mu se i na ovome:
[youtube][/youtube]
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
u pravu si.. zaposleni, odrasli i normalni ljudi imaju bitnija i pametnija posla.. uživaj ti samo, a ovdje što rjeđe navraćaj jer ovaj forum je postao sranjesanelmasetic je napisao/la:Ljudi upravo sam zakljucio da sam ja gori od vas zato sto ovo prelijepo prijepodne provodim citajuc vasa sra..a, nisam cesto tuj al i ovo malo je previse
odoh brate lijepo dijete za ruku i na bazen , a vi uzivajte pljujuc i dalje
- RockyMaivia
- Kontakt:
Bio i ostaoZahaKING je napisao/la:RockyMaivia je napisao/la: Zahvali mu se i na ovome:
[youtube][/youtube]ti za sebe kažeš da si poznavaoc fudbala?
EMIRE SINE BOSANSKI!
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Meni pored tog obecanja nista vise i ne treba,dusa mi je mirna i nije me nicega i nikoga strah.Neka igre pocnu.
Kapitenu,sine,ponosu bosanski
PONOS BOSANSKI!
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Voli te tvoje Sarajevo.

Spremne za Brazil!
Trenutno korisnika/ca: 313, addebisi, ANamelessGhoul, Balorda, bavariapivo, Beduin, BiH26, CAGarfia, CHR, CrvenoCrnaArmija, CudanLik, Daduli, denza, DjaniTarik, enobarca, ErosViverosViv, Goalgetter, Gomis99, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, hansbosna, Hardzavi, HariTz, head88, Imamkarbarum, invincible1921, inzomni, Jarodwest, jasmin10, JimmyPage, karajlo, Kaunas, Kompromis, L-Train, labostarmomosa, Lavcina, legendarnadruga, LenyYoro15, Lynx, meecko, Meshko91, miguelramos, Mocvara1991, MokraKifla, omanovski, Pensioner26, PingoFTW, PointBlank, Proximic, rishovski, Romagnoli13, s4mke, SanaBosna, signalidunapark, soccerfan, Sport90, StevieG8, THEC, TofiTofita, Truba1905burazeru, USB, Vaya, Venom, zicer, zikerrz21 i 484 gosta.