Pa moguce je, jer ce po obicaju morat spasavat svoje kolege iz odbrane sa nevjerovatnim klizecim startovima. Obicno mu to i uspije, ali protiv igraca kalibra Aguera i Messia se moze odmaknut i Spahicu. Hoces radije opkladu da ce spasit barem 2 cista gola?AlanSmith14 je napisao/la:@Cartman smijes li opkladu da će tvoj miljenik napravit' penal protiv Argentine?
Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Znam i ja da će spasiti dva čista gola,ali se bojim da pored toga ne kiksa kao sto ima običaj protiv velikih i jakih protivnika ( protiv nas u obje tekme ove godine u LP, protiv PSG, Dortmunda vani ...) ....to je samo ove godine protiv jakih.Cartman je napisao/la:Pa moguce je, jer ce po obicaju morat spasavat svoje kolege iz odbrane sa nevjerovatnim klizecim startovima. Obicno mu to i uspije, ali protiv igraca kalibra Aguera i Messia se moze odmaknut i Spahicu. Hoces radije opkladu da ce spasit barem 2 cista gola?AlanSmith14 je napisao/la:@Cartman smijes li opkladu da će tvoj miljenik napravit' penal protiv Argentine?
A imam neki yeben osjeća da ce ga ova prepotentnost (koju njegovi simpatizeri ne priznaju) odvesti u nekakvu glupost protiv Argentine.Molim Allaha da pogrijesim.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
pirotehnik
- Kontakt:
- sanelmasetic
- Kontakt:
Ljudi upravo sam zakljucio da sam ja gori od vas zato sto ovo prelijepo prijepodne provodim citajuc vasa sra..a, nisam cesto tuj al i ovo malo je previse 
odoh brate lijepo dijete za ruku i na bazen , a vi uzivajte pljujuc i dalje
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
cartman sta se stobom desava.ti si ko neko curica od 12 godina kad prica o justin bieberu
- RockyMaivia
- Kontakt:
[quote="Cartman"]Kapitenu, hvala ti za jos jedan dan koji si zrtvovao za nezahvalni narod. Ne zasluzujemo te! Nocas oplodi barem dvije, daj im tu cast! 
Nas Khal Drogo.
Zahvali mu se i na ovome:
[youtube][/youtube]
Nas Khal Drogo.
Zahvali mu se i na ovome:
[youtube][/youtube]
StarMo nije skutorija...
Ozbiljno? Ozbiljno? Ali, fakat jesi li ozbiljan?RockyMaivia je napisao/la: Zahvali mu se i na ovome:
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA
- RockyMaivia
- Kontakt:
Mrtav ozbiljan,ali ono najbitnije je da je sredio frizuru.Ma kakva utakmica,nek' se on proveobagrcavi je napisao/la:
Ozbiljno? Ozbiljno? Ali, fakat jesi li ozbiljan?![]()
![]()
![]()
![]()
Trebali su prikazati prvi zuti karton,kada napada sudiju.
StarMo nije skutorija...
- RockyMaivia
- Kontakt:
Alene oprostibagrcavi je napisao/la:Samo nastavi, zanimljiv si.
StarMo nije skutorija...
RockyMaivia je napisao/la: Zahvali mu se i na ovome:
[youtube][/youtube]
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
u pravu si.. zaposleni, odrasli i normalni ljudi imaju bitnija i pametnija posla.. uživaj ti samo, a ovdje što rjeđe navraćaj jer ovaj forum je postao sranjesanelmasetic je napisao/la:Ljudi upravo sam zakljucio da sam ja gori od vas zato sto ovo prelijepo prijepodne provodim citajuc vasa sra..a, nisam cesto tuj al i ovo malo je previse
- RockyMaivia
- Kontakt:
Bio i ostaoZahaKING je napisao/la:RockyMaivia je napisao/la: Zahvali mu se i na ovome:
[youtube][/youtube]ti za sebe kažeš da si poznavaoc fudbala?
StarMo nije skutorija...
ja mislio da ne znam na kalendar, al' bgm 1. april davno proš'o
EMIRE SINE BOSANSKI!
EMIRE SINE BOSANSKI!
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
Kapiten lavljeg srca je rekao:Porucujem nasim navijacima da ih mi nikada necemo iznevjeriti.
Meni pored tog obecanja nista vise i ne treba,dusa mi je mirna i nije me nicega i nikoga strah.Neka igre pocnu.
Kapitenu,sine,ponosu bosanski

Meni pored tog obecanja nista vise i ne treba,dusa mi je mirna i nije me nicega i nikoga strah.Neka igre pocnu.
Kapitenu,sine,ponosu bosanski
Jedan jedini, volim ovog čovjeka k'o da mi je brat rođeni!

PONOS BOSANSKI!
PONOS BOSANSKI!
Hvala ti najveci sine Bosanski. Mi ti se kunemo! Andjele nas, vodi nas do novih uspjeha!

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Idi iz svetinje! Seo će igrati stopera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Spremne za Brazil!
Trenutno korisnika/ca: BiH26, Google Adsense [Bot], hurem, izdzezveubrazil, MiranGlasnic, VivaLaLiberta i 40 gostiju.