Zašto,misliš da je loš za Slobodu ili da je nemoguć transfer ?klasik je napisao/la:Mijenjaj il nick il razmisljanjeRealist je napisao/la:Trebao bi Azmir vidjeti da dovede Bahrudina Atajića,mladog U-21 reprezentativca BiH.Dok je igrao za kadete i juniore Seltika bio je uvjerljivo najbolji strijelac tog najvećeg škotskog kluba.Ima 1-2 utakmice i za prvi tim.Posljednju sezonu bio je negdje na kaljenju i sad se vraća u Seltik gdje po meni nema šanse biti među prvih 11,pitanje je da li će biti drugi ili tek treći napadač Seltika.MOmak je klasični golgeter,mlad,poletan,željan lopte i igara u seniorskoj konkurenciji.Idealan za Slobodu.Treba ga pokušati kontaktirati.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kakve gluposti ovdje necu procitatiRealist je napisao/la:Trebao bi Azmir vidjeti da dovede Bahrudina Atajića,mladog U-21 reprezentativca BiH.Dok je igrao za kadete i juniore Seltika bio je uvjerljivo najbolji strijelac tog najvećeg škotskog kluba.Ima 1-2 utakmice i za prvi tim.Posljednju sezonu bio je negdje na kaljenju i sad se vraća u Seltik gdje po meni nema šanse biti među prvih 11,pitanje je da li će biti drugi ili tek treći napadač Seltika.MOmak je klasični golgeter,mlad,poletan,željan lopte i igara u seniorskoj konkurenciji.Idealan za Slobodu.Treba ga pokušati kontaktirati.
Atajic u Slobodi
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja bih volio kada bi nekad dosao Sevko Okic u Slobodu 
eh to je već realno, on bi bio odlično pojačanjetuzlak1987 je napisao/la:Ja bih volio kada bi nekad dosao Sevko Okic u Slobodu
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Ako mu damo prvo kakvih gljiva, onda ga mozda i nagovorimo da dodje u Miki Maus ligu.Realist je napisao/la:Zašto,misliš da je loš za Slobodu ili da je nemoguć transfer ?klasik je napisao/la:Mijenjaj il nick il razmisljanjeRealist je napisao/la:Trebao bi Azmir vidjeti da dovede Bahrudina Atajića,mladog U-21 reprezentativca BiH.Dok je igrao za kadete i juniore Seltika bio je uvjerljivo najbolji strijelac tog najvećeg škotskog kluba.Ima 1-2 utakmice i za prvi tim.Posljednju sezonu bio je negdje na kaljenju i sad se vraća u Seltik gdje po meni nema šanse biti među prvih 11,pitanje je da li će biti drugi ili tek treći napadač Seltika.MOmak je klasični golgeter,mlad,poletan,željan lopte i igara u seniorskoj konkurenciji.Idealan za Slobodu.Treba ga pokušati kontaktirati.
Jel na skupstini prihvacen "novi grb" ,trazim info sa sastanka u petak al nmg nigdje da nadjem.
Sta je sa onim filmom,ima li gdje da se pogleda.
Sta je sa onim filmom,ima li gdje da se pogleda.
klasik je napisao/la:Mijenjaj il nick il razmisljanjeRealist je napisao/la:Trebao bi Azmir vidjeti da dovede Bahrudina Atajića,mladog U-21 reprezentativca BiH.Dok je igrao za kadete i juniore Seltika bio je uvjerljivo najbolji strijelac tog najvećeg škotskog kluba.Ima 1-2 utakmice i za prvi tim.Posljednju sezonu bio je negdje na kaljenju i sad se vraća u Seltik gdje po meni nema šanse biti među prvih 11,pitanje je da li će biti drugi ili tek treći napadač Seltika.MOmak je klasični golgeter,mlad,poletan,željan lopte i igara u seniorskoj konkurenciji.Idealan za Slobodu.Treba ga pokušati kontaktirati.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
joksimovic
- Kontakt:
Svašta ja pričitah ovih dana.Mi ako sebi mislimo dobro, i ako ćemo se boriti za vrh moramo dobiti;Zrinjskog,Širokog,Sarajevo,Želju,Veleža.Borca,Čelika,Olimpica....Ljudi mi ulazimo u veći rang.Svi navedeni imaju strašne igrače.Žao mi je što niko ne spominje malog Bekića,starijeg Bekića,,Husejnovića,Borogovca,Tomića,Ćejvanovića.Mešanovića,Gojkovića,Zukića,malog Rahmanovića.ima ih još ,Svi su odlični igrači,igraju u jačim ligama,prošli Slobodinu školu fudbala,i skoro svima ističu ugovori.Svima nam je jasno da ova ekipa(čast izuzetcima) kojoj moramo biti zahvalni na postignutom rezultatu ,nije u stanju da se nosi ni sa zadnjim na tebali-Premijer lige.
Prema tome, ako sebi mislimo dobro, i našoj svetinji mislimo vratiti nekadašnji sjaj, moramo se debelo uozbiljiti.
Prema tome, ako sebi mislimo dobro, i našoj svetinji mislimo vratiti nekadašnji sjaj, moramo se debelo uozbiljiti.
U petak je bila skupština UG Prijatelji FK SlobodaZodiac je napisao/la:Jel na skupstini prihvacen "novi grb" ,trazim info sa sastanka u petak al nmg nigdje da nadjem.
http://crveno-crni.ba/v3/126-odrzana-va ... stina.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Borimo se da se zakaže klupska skupština
tuzlanska Sloboda
Hvala @zlajci .
Bekic mladji i Mesanovic su bez ugovora na kraju ove sezone, i 99% oba igraca idu vani,Bekic starji igra u Sesvetama, jos uvijek pod ugovorom sa Dinamom, znam da je u sezoni kad smo ispali od Slobode dobijo preko 2000 maraka a cesto je bio povrijeden, iako je odlican igrac, Husejinovic ce ponovo pauzirat pola godine, i tako da ni od njega nema koristi, a i pitanje je dal bi se on vratio u Slobodu, za Borogovca nisam cuo od kako je imao onu epizonu u Lukavcu gdje nije igrao, Cejvanovic igra u Gruziji mislim al isto tako sam ga gledo i u PL kad smo ispali a i u ovoj drugoj ligi, i mislim da on nije kvaliteta stopera kojeg trebamo, Gojkovic je u Celiku, igra za mladu reprezentaciju, ima menadjera, koji ce ga vjerovatno prodat dal u Srbiju dal negdje dalje, Zukic igra u Ceskoj 1. ligi, nisam bas nesto siguran ni u njegov kvalitet, moguce da bi bio dobar, al isto tako je pitanje dal bi on se vratio ovamo, vjerujem da gore ima odlicne uslove, Rahmanovic "igra" u Olimpicu, ima nekog managera iz Beograda, vjerujem da i on ceka priliku da ga ubaci ponovo u Srpsku ligu.joksimovic je napisao/la:Svašta ja pričitah ovih dana.Mi ako sebi mislimo dobro, i ako ćemo se boriti za vrh moramo dobiti;Zrinjskog,Širokog,Sarajevo,Želju,Veleža.Borca,Čelika,Olimpica....Ljudi mi ulazimo u veći rang.Svi navedeni imaju strašne igrače.Žao mi je što niko ne spominje malog Bekića,starijeg Bekića,,Husejnovića,Borogovca,Tomića,Ćejvanovića.Mešanovića,Gojkovića,Zukića,malog Rahmanovića.ima ih još ,Svi su odlični igrači,igraju u jačim ligama,prošli Slobodinu školu fudbala,i skoro svima ističu ugovori.Svima nam je jasno da ova ekipa(čast izuzetcima) kojoj moramo biti zahvalni na postignutom rezultatu ,nije u stanju da se nosi ni sa zadnjim na tebali-Premijer lige.
Atajic
zasto ne Mandžukić vidiš da ne treba Bayernu 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
vama ce garant mozda doci ovi igraci tipa travancic i tako ti koji ne igraju u vecim klubovima u PL kao i u susjednim ligama a i bit ce puno slobodnih igraca iz pl tipa radnik mladost rudar olimpic i tako a za vece malo bolje igrace tesko mozete ocekivati 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zar mi imamo neke vece klubove u PL
- Probisvjet
- Kontakt:
Bice nesto slicno kao kod vas, drugorazredni igraci ali ipak dobri za nase uvjete i kvalitet lige.Rule_hz je napisao/la:vama ce garant mozda doci ovi igraci tipa travancic i tako ti koji ne igraju u vecim klubovima u PL kao i u susjednim ligama a i bit ce puno slobodnih igraca iz pl tipa radnik mladost rudar olimpic i tako a za vece malo bolje igrace tesko mozete ocekivati
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Polako ljudi, pricekajmo imaju jos dva kola do kraja pa cemo onda o spekulacijama i o pojacanjima za PL.
Ja vjerujem u Azmira i Ciru, ako udjemo da ce dovesti nogometase koji ce i biti pojacanja i vjerujem da ce praviti ekipu koja se moze nositi sa ekipama iz vrha PL, ali opet kazem pricekajmo do subote pa cemo onda o tome!
Ja vjerujem u Azmira i Ciru, ako udjemo da ce dovesti nogometase koji ce i biti pojacanja i vjerujem da ce praviti ekipu koja se moze nositi sa ekipama iz vrha PL, ali opet kazem pricekajmo do subote pa cemo onda o tome!
Travančić koliko sam upratio je neloš igrač? Mislim da realno mozemo dovesti i Mesanovica, Gojkovica te Bekica mlađeg, imamo para trenutno a imamo i trenera koji je ime, al sad ti menadžeriRule_hz je napisao/la:vama ce garant mozda doci ovi igraci tipa travancic i tako ti koji ne igraju u vecim klubovima u PL kao i u susjednim ligama a i bit ce puno slobodnih igraca iz pl tipa radnik mladost rudar olimpic i tako a za vece malo bolje igrace tesko mozete ocekivati
Nullius in verba
- Probisvjet
- Kontakt:
Mešanović moze jedino na tribinu, i to da plati uredno ulaznicu.Heller je napisao/la:Travančić koliko sam upratio je neloš igrač? Mislim da realno mozemo dovesti i Mesanovica, Gojkovica te Bekica mlađeg, imamo para trenutno a imamo i trenera koji je ime, al sad ti menadžeriRule_hz je napisao/la:vama ce garant mozda doci ovi igraci tipa travancic i tako ti koji ne igraju u vecim klubovima u PL kao i u susjednim ligama a i bit ce puno slobodnih igraca iz pl tipa radnik mladost rudar olimpic i tako a za vece malo bolje igrace tesko mozete ocekivatine znam šta je s Kantarom iz Rudara (Pr) on bi bio pojačanje, barem mislim, bio je dobar jedno vrijeme
![]()
ne znam šta je sa Arezinom i njemu je ugovor istekao, što se tiče štopera kojim ističu ugovori u PL a valjaju tu je Regoje samo šanse da on dođe su ispod 1%, a mogo bi i Mešanović sa svojim jaranom Mamićem vidjet nekog iz Dinama na posudbu?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Znam, nego kurci se kako je dobar s Mamićem i kako je Slobodin vojnikProbisvjet je napisao/la:Mešanović moze jedino na tribinu, i to da plati uredno ulaznicu.Heller je napisao/la:Travančić koliko sam upratio je neloš igrač? Mislim da realno mozemo dovesti i Mesanovica, Gojkovica te Bekica mlađeg, imamo para trenutno a imamo i trenera koji je ime, al sad ti menadžeriRule_hz je napisao/la:vama ce garant mozda doci ovi igraci tipa travancic i tako ti koji ne igraju u vecim klubovima u PL kao i u susjednim ligama a i bit ce puno slobodnih igraca iz pl tipa radnik mladost rudar olimpic i tako a za vece malo bolje igrace tesko mozete ocekivatine znam šta je s Kantarom iz Rudara (Pr) on bi bio pojačanje, barem mislim, bio je dobar jedno vrijeme
![]()
ne znam šta je sa Arezinom i njemu je ugovor istekao, što se tiče štopera kojim ističu ugovori u PL a valjaju tu je Regoje samo šanse da on dođe su ispod 1%, a mogo bi i Mešanović sa svojim jaranom Mamićem vidjet nekog iz Dinama na posudbu?
Nullius in verba
Zvuči nestvarno da se situacija potpuno preokrenulo za godinu dana. Od gašenja kluba, sada je tema postala utakmica s Bešiktašom i pojačanja za PL. Neka se trend nastavi i u budućnosti, nemam ništa protiv.
@staragarda, pridružujem se čestitkama i sve najbolje.
@staragarda, pridružujem se čestitkama i sve najbolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.