FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Realist
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Realist » 26 maj 2014, 11:24

klasik je napisao/la:
Realist je napisao/la:Trebao bi Azmir vidjeti da dovede Bahrudina Atajića,mladog U-21 reprezentativca BiH.Dok je igrao za kadete i juniore Seltika bio je uvjerljivo najbolji strijelac tog najvećeg škotskog kluba.Ima 1-2 utakmice i za prvi tim.Posljednju sezonu bio je negdje na kaljenju i sad se vraća u Seltik gdje po meni nema šanse biti među prvih 11,pitanje je da li će biti drugi ili tek treći napadač Seltika.MOmak je klasični golgeter,mlad,poletan,željan lopte i igara u seniorskoj konkurenciji.Idealan za Slobodu.Treba ga pokušati kontaktirati.
Mijenjaj il nick il razmisljanje :roll:
Zašto,misliš da je loš za Slobodu ili da je nemoguć transfer ?

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 26 maj 2014, 11:25

Realist je napisao/la:Trebao bi Azmir vidjeti da dovede Bahrudina Atajića,mladog U-21 reprezentativca BiH.Dok je igrao za kadete i juniore Seltika bio je uvjerljivo najbolji strijelac tog najvećeg škotskog kluba.Ima 1-2 utakmice i za prvi tim.Posljednju sezonu bio je negdje na kaljenju i sad se vraća u Seltik gdje po meni nema šanse biti među prvih 11,pitanje je da li će biti drugi ili tek treći napadač Seltika.MOmak je klasični golgeter,mlad,poletan,željan lopte i igara u seniorskoj konkurenciji.Idealan za Slobodu.Treba ga pokušati kontaktirati.
Kakve gluposti ovdje necu procitati :facepalm:
Atajic u Slobodi :clap:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 maj 2014, 11:27

Ja bih volio kada bi nekad dosao Sevko Okic u Slobodu :mrgreen:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 26 maj 2014, 11:29

tuzlak1987 je napisao/la:Ja bih volio kada bi nekad dosao Sevko Okic u Slobodu :mrgreen:
eh to je već realno, on bi bio odlično pojačanje :)
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 26 maj 2014, 11:29

Realist je napisao/la:
klasik je napisao/la:
Zašto,misliš da je loš za Slobodu ili da je nemoguć transfer ?
Ako mu damo prvo kakvih gljiva, onda ga mozda i nagovorimo da dodje u Miki Maus ligu.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 maj 2014, 11:54

Jel na skupstini prihvacen "novi grb" ,trazim info sa sastanka u petak al nmg nigdje da nadjem.

Sta je sa onim filmom,ima li gdje da se pogleda.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 26 maj 2014, 11:58

klasik je napisao/la:
:thumbup: bravo klasik,citam i smijem se.Al na svim temama ima raje koje onako euforicno najavljuju pojacanja.Kad bi barem to bilo moguce ???Koristim ovu priliku da pozdravim TZraju i da vam cestitam povratak u PL.Promjene koje su se desile kod vas me iskreno raduju,jer ovakvi cete biti pravo osvjezenje za PL :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 26 maj 2014, 13:00

Svašta ja pričitah ovih dana.Mi ako sebi mislimo dobro, i ako ćemo se boriti za vrh moramo dobiti;Zrinjskog,Širokog,Sarajevo,Želju,Veleža.Borca,Čelika,Olimpica....Ljudi mi ulazimo u veći rang.Svi navedeni imaju strašne igrače.Žao mi je što niko ne spominje malog Bekića,starijeg Bekića,,Husejnovića,Borogovca,Tomića,Ćejvanovića.Mešanovića,Gojkovića,Zukića,malog Rahmanovića.ima ih još ,Svi su odlični igrači,igraju u jačim ligama,prošli Slobodinu školu fudbala,i skoro svima ističu ugovori.Svima nam je jasno da ova ekipa(čast izuzetcima) kojoj moramo biti zahvalni na postignutom rezultatu ,nije u stanju da se nosi ni sa zadnjim na tebali-Premijer lige.

Prema tome, ako sebi mislimo dobro, i našoj svetinji mislimo vratiti nekadašnji sjaj, moramo se debelo uozbiljiti.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 26 maj 2014, 13:16

Zodiac je napisao/la:Jel na skupstini prihvacen "novi grb" ,trazim info sa sastanka u petak al nmg nigdje da nadjem.
U petak je bila skupština UG Prijatelji FK Sloboda ;)

http://crveno-crni.ba/v3/126-odrzana-va ... stina.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Borimo se da se zakaže klupska skupština
tuzlanska Sloboda

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 maj 2014, 13:26

Hvala @zlajci .

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 26 maj 2014, 13:30

joksimovic je napisao/la:Svašta ja pričitah ovih dana.Mi ako sebi mislimo dobro, i ako ćemo se boriti za vrh moramo dobiti;Zrinjskog,Širokog,Sarajevo,Želju,Veleža.Borca,Čelika,Olimpica....Ljudi mi ulazimo u veći rang.Svi navedeni imaju strašne igrače.Žao mi je što niko ne spominje malog Bekića,starijeg Bekića,,Husejnovića,Borogovca,Tomića,Ćejvanovića.Mešanovića,Gojkovića,Zukića,malog Rahmanovića.ima ih još ,Svi su odlični igrači,igraju u jačim ligama,prošli Slobodinu školu fudbala,i skoro svima ističu ugovori.Svima nam je jasno da ova ekipa(čast izuzetcima) kojoj moramo biti zahvalni na postignutom rezultatu ,nije u stanju da se nosi ni sa zadnjim na tebali-Premijer lige.

Prema tome, ako sebi mislimo dobro, i našoj svetinji mislimo vratiti nekadašnji sjaj, moramo se debelo uozbiljiti.
Bekic mladji i Mesanovic su bez ugovora na kraju ove sezone, i 99% oba igraca idu vani,Bekic starji igra u Sesvetama, jos uvijek pod ugovorom sa Dinamom, znam da je u sezoni kad smo ispali od Slobode dobijo preko 2000 maraka a cesto je bio povrijeden, iako je odlican igrac, Husejinovic ce ponovo pauzirat pola godine, i tako da ni od njega nema koristi, a i pitanje je dal bi se on vratio u Slobodu, za Borogovca nisam cuo od kako je imao onu epizonu u Lukavcu gdje nije igrao, Cejvanovic igra u Gruziji mislim al isto tako sam ga gledo i u PL kad smo ispali a i u ovoj drugoj ligi, i mislim da on nije kvaliteta stopera kojeg trebamo, Gojkovic je u Celiku, igra za mladu reprezentaciju, ima menadjera, koji ce ga vjerovatno prodat dal u Srbiju dal negdje dalje, Zukic igra u Ceskoj 1. ligi, nisam bas nesto siguran ni u njegov kvalitet, moguce da bi bio dobar, al isto tako je pitanje dal bi on se vratio ovamo, vjerujem da gore ima odlicne uslove, Rahmanovic "igra" u Olimpicu, ima nekog managera iz Beograda, vjerujem da i on ceka priliku da ga ubaci ponovo u Srpsku ligu.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 maj 2014, 13:43

Atajic :mrgreen: :mrgreen: zasto ne Mandžukić vidiš da ne treba Bayernu :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 26 maj 2014, 13:47

vama ce garant mozda doci ovi igraci tipa travancic i tako ti koji ne igraju u vecim klubovima u PL kao i u susjednim ligama a i bit ce puno slobodnih igraca iz pl tipa radnik mladost rudar olimpic i tako a za vece malo bolje igrace tesko mozete ocekivati ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 maj 2014, 13:52

Zar mi imamo neke vece klubove u PL

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 maj 2014, 13:53

Rule_hz je napisao/la:vama ce garant mozda doci ovi igraci tipa travancic i tako ti koji ne igraju u vecim klubovima u PL kao i u susjednim ligama a i bit ce puno slobodnih igraca iz pl tipa radnik mladost rudar olimpic i tako a za vece malo bolje igrace tesko mozete ocekivati ;)
Bice nesto slicno kao kod vas, drugorazredni igraci ali ipak dobri za nase uvjete i kvalitet lige.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 26 maj 2014, 13:57

Polako ljudi, pricekajmo imaju jos dva kola do kraja pa cemo onda o spekulacijama i o pojacanjima za PL.

Ja vjerujem u Azmira i Ciru, ako udjemo da ce dovesti nogometase koji ce i biti pojacanja i vjerujem da ce praviti ekipu koja se moze nositi sa ekipama iz vrha PL, ali opet kazem pricekajmo do subote pa cemo onda o tome!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 maj 2014, 13:57

Rule_hz je napisao/la:vama ce garant mozda doci ovi igraci tipa travancic i tako ti koji ne igraju u vecim klubovima u PL kao i u susjednim ligama a i bit ce puno slobodnih igraca iz pl tipa radnik mladost rudar olimpic i tako a za vece malo bolje igrace tesko mozete ocekivati ;)
Travančić koliko sam upratio je neloš igrač? Mislim da realno mozemo dovesti i Mesanovica, Gojkovica te Bekica mlađeg, imamo para trenutno a imamo i trenera koji je ime, al sad ti menadžeri :roll: ne znam šta je s Kantarom iz Rudara (Pr) on bi bio pojačanje, barem mislim, bio je dobar jedno vrijeme :? :? ne znam šta je sa Arezinom i njemu je ugovor istekao, što se tiče štopera kojim ističu ugovori u PL a valjaju tu je Regoje samo šanse da on dođe su ispod 1%, a mogo bi i Mešanović sa svojim jaranom Mamićem vidjet nekog iz Dinama na posudbu?
Nullius in verba

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 maj 2014, 14:05

Heller je napisao/la:
Travančić koliko sam upratio je neloš igrač? Mislim da realno mozemo dovesti i Mesanovica, Gojkovica te Bekica mlađeg, imamo para trenutno a imamo i trenera koji je ime, al sad ti menadžeri :roll: ne znam šta je s Kantarom iz Rudara (Pr) on bi bio pojačanje, barem mislim, bio je dobar jedno vrijeme :? :? ne znam šta je sa Arezinom i njemu je ugovor istekao, što se tiče štopera kojim ističu ugovori u PL a valjaju tu je Regoje samo šanse da on dođe su ispod 1%, a mogo bi i Mešanović sa svojim jaranom Mamićem vidjet nekog iz Dinama na posudbu?
Mešanović moze jedino na tribinu, i to da plati uredno ulaznicu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 maj 2014, 14:07

Probisvjet je napisao/la:
Heller je napisao/la:
Mešanović moze jedino na tribinu, i to da plati uredno ulaznicu.
Znam, nego kurci se kako je dobar s Mamićem i kako je Slobodin vojnik
Nullius in verba

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 26 maj 2014, 14:09

Zvuči nestvarno da se situacija potpuno preokrenulo za godinu dana. Od gašenja kluba, sada je tema postala utakmica s Bešiktašom i pojačanja za PL. Neka se trend nastavi i u budućnosti, nemam ništa protiv. :D

@staragarda, pridružujem se čestitkama i sve najbolje. :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []