Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Po meni dosta izgledno da će Sousa uzeti Noletu 7 gemova, kvota fina 1,55. Sretno.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Prije desetak dana je popušio od Čilića 6-1 6-1 tako da je to po meni malo čupavo igratiGazijaKalesija je napisao/la:Po meni dosta izgledno da će Sousa uzeti Noletu 7 gemova, kvota fina 1,55. Sretno.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Cekam danima da se javi Leteci ali cini mi se da se naljutio na nas. 

Nece se momak stalno javljati,nego kad bude imao nesto fino i kad bude htio.Ne moze nam stalno davati paroveA_d_0 je napisao/la:Cekam danima da se javi Leteci ali cini mi se da se naljutio na nas.
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ko je taj momak, nisam igrao kladu 2 mjeseca, al povuče me roland garrosarelinho je napisao/la:Nece se momak stalno javljati,nego kad bude imao nesto fino i kad bude htio.Ne moze nam stalno davati paroveA_d_0 je napisao/la:Cekam danima da se javi Leteci ali cini mi se da se naljutio na nas.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ma znam jasno mi je, bio je jedno vrijeme jako aktivan al ne znam ko ga je sve pratio imao je dobrog profita. Salim se ja malo ovako, momak uvijek da siguran par pa ga cekamo ja mislim svi.arelinho je napisao/la:Nece se momak stalno javljati,nego kad bude imao nesto fino i kad bude htio.Ne moze nam stalno davati paroveA_d_0 je napisao/la:Cekam danima da se javi Leteci ali cini mi se da se naljutio na nas.
4-1 za sad. Bilo 4-0 i uze noletu break. Valjda ce izac na dobro, Onaj drugi sto sam polupo, vec sam pao.soxx je napisao/la:
Double
A_d_0 je napisao/la:Cekam danima da se javi Leteci ali cini mi se da se naljutio na nas.
kako čekaš danima, javio se u ponedjeljak Valur 1.85 i prošlo glatko, pa se javio u petak VPS 1 1.80 i naravno glatko 2-0, nemojte očekivati više ništa do kraja mjeseca tako je rekao, a i neće slati svako malo parove nije fer prema ljudima koji plaćaju, ako se javi super i hvala mu a ako ne ništa
- fanatic1991
- Kontakt:
Samo je bitno imati kesa kad javizgmiky je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:Cekam danima da se javi Leteci ali cini mi se da se naljutio na nas.
kako čekaš danima, javio se u ponedjeljak Valur 1.85 i prošlo glatko, pa se javio u petak VPS 1 1.80 i naravno glatko 2-0, nemojte očekivati više ništa do kraja mjeseca tako je rekao, a i neće slati svako malo parove nije fer prema ljudima koji plaćaju, ako se javi super i hvala mu a ako ne ništa

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
zgmiky je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:Cekam danima da se javi Leteci ali cini mi se da se naljutio na nas.

Ma salim se sta se odma ljutite. Znas i sam da sam pohvalio i tebe i njega i lijepo se zahvalio. Nit prozivam nekoga nit ista, nije covjek duzan, ni ti ni on da ovdje postavljate parove vec samo na glas razmisljam da tako kazem. Vjerujem da svi jedva cekaju da se javi.zgmiky je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:Cekam danima da se javi Leteci ali cini mi se da se naljutio na nas.
Snooker: Kvalifikacije za Wuxi classic
Dott (h-2.5) - Sharav 1 @1.90 (Marathonbet)
Kvale za Wuxi se igraju "best in 9 frames". Znači, tko prvi dođe do 5 pobjednik. Ovo je jak hendikep i nimalo ugodan, ali osobno mislim da je Dott u stanju ostaviti protivnika na 1-2 frejma. Ako bude tako, par prolazi. A kvota dosta dobra, 1.90. Tko se boji hende, nek pokuša izravnu jedinicu na Dotta (1.20). Malo, ali sigurno!
King - Walker L. 1 @1.36 (Marathonbet)
Upoznat sam sa mogućnostima Marka Kinga i zna bit jako neugodan kad poželi. S druge strane, Lee Walker je totalna nepoznanica i ne vjerujem da može ozbiljnije zaprijetiti večeras. Relativno lagan par, samo da na povrsinu ne izleti ona druga strana Kinga, koja me već par puta znala oboriti na tiketima. Ali računam da u ovom meču neće biti toliko pressinga pa bi mogao rutinerski obaviti posao. Bez živciranja i lomljenja stapova.
Ukupna kvota: 2.584
Dott (h-2.5) - Sharav 1 @1.90 (Marathonbet)
Kvale za Wuxi se igraju "best in 9 frames". Znači, tko prvi dođe do 5 pobjednik. Ovo je jak hendikep i nimalo ugodan, ali osobno mislim da je Dott u stanju ostaviti protivnika na 1-2 frejma. Ako bude tako, par prolazi. A kvota dosta dobra, 1.90. Tko se boji hende, nek pokuša izravnu jedinicu na Dotta (1.20). Malo, ali sigurno!
King - Walker L. 1 @1.36 (Marathonbet)
Upoznat sam sa mogućnostima Marka Kinga i zna bit jako neugodan kad poželi. S druge strane, Lee Walker je totalna nepoznanica i ne vjerujem da može ozbiljnije zaprijetiti večeras. Relativno lagan par, samo da na povrsinu ne izleti ona druga strana Kinga, koja me već par puta znala oboriti na tiketima. Ali računam da u ovom meču neće biti toliko pressinga pa bi mogao rutinerski obaviti posao. Bez živciranja i lomljenja stapova.
Ukupna kvota: 2.584
U desetom selu živi Antuntun!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
HJK-Seinajoen JK 1 1,40
RoPS Rovaniemi-Jaro X2 1,40
1,96
jako dobar sastav HJK
http://www.dodaj.rs/f/7/SN/2afki3QR/g84n02g.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaro u jakom sastavu, RoPS koliko toliko zakrpili izostanke, na klupi 6. nemaju sedmog fudbalera.
Ne bi trebalo doci nekoliko golova, vjerujem da bolji Jaro nece zijanit.
(negdje ce RoPS prekinuti niz, mozda danas ali pobjedom
)
RoPS Rovaniemi-Jaro X2 1,40
1,96
jako dobar sastav HJK
http://www.dodaj.rs/f/7/SN/2afki3QR/g84n02g.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaro u jakom sastavu, RoPS koliko toliko zakrpili izostanke, na klupi 6. nemaju sedmog fudbalera.
Ne bi trebalo doci nekoliko golova, vjerujem da bolji Jaro nece zijanit.
(negdje ce RoPS prekinuti niz, mozda danas ali pobjedom

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- fanatic1991
- Kontakt:

Ako je neko ispratio cestitke

I nesto samo da se prati

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Danke Nole!GazijaKalesija je napisao/la:Po meni dosta izgledno da će Sousa uzeti Noletu 7 gemova, kvota fina 1,55. Sretno.
PS
Kakve scene s onim dječakom u pauzi zbog kiše.

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
proso double.soxx je napisao/la:4-1 za sad. Bilo 4-0 i uze noletu break. Valjda ce izac na dobro, Onaj drugi sto sam polupo, vec sam pao.soxx je napisao/la:
Double

Angelholms-Husqvarna 2/1
ajmo probati
ajmo probati
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 26 maj 2014, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
1. 20.30 Reggio Emilia-Siena x2 2.15
HL
Gosti se neće samo tako predati, očekujem da izbore petu utakmicu
probati u singlu čisti X kvota 18 super tip
Kvitova-Diyaz 2 7.00 super tip
mislim da bi čehinja mogla biti eliminirana već na startu, mala šansa ali postoji bar dok ne završi meč
HL
Gosti se neće samo tako predati, očekujem da izbore petu utakmicu
probati u singlu čisti X kvota 18 super tip
Kvitova-Diyaz 2 7.00 super tip
mislim da bi čehinja mogla biti eliminirana već na startu, mala šansa ali postoji bar dok ne završi meč

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 26 maj 2014, 22:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.