Rusija - Slovačka d/n 1 DA @1,90.
Mislim da će oba tima dati gol ovdje i prije se za to odlučujem nego za bilo šta drugo.
Makedonija - Kamerun dg1 @1,60. Makedonija može do gola.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Prije desetak dana je popušio od Čilića 6-1 6-1 tako da je to po meni malo čupavo igratiGazijaKalesija je napisao/la:Po meni dosta izgledno da će Sousa uzeti Noletu 7 gemova, kvota fina 1,55. Sretno.
Nece se momak stalno javljati,nego kad bude imao nesto fino i kad bude htio.Ne moze nam stalno davati paroveA_d_0 je napisao/la:Cekam danima da se javi Leteci ali cini mi se da se naljutio na nas.
Ko je taj momak, nisam igrao kladu 2 mjeseca, al povuče me roland garrosarelinho je napisao/la:Nece se momak stalno javljati,nego kad bude imao nesto fino i kad bude htio.Ne moze nam stalno davati paroveA_d_0 je napisao/la:Cekam danima da se javi Leteci ali cini mi se da se naljutio na nas.
Ma znam jasno mi je, bio je jedno vrijeme jako aktivan al ne znam ko ga je sve pratio imao je dobrog profita. Salim se ja malo ovako, momak uvijek da siguran par pa ga cekamo ja mislim svi.arelinho je napisao/la:Nece se momak stalno javljati,nego kad bude imao nesto fino i kad bude htio.Ne moze nam stalno davati paroveA_d_0 je napisao/la:Cekam danima da se javi Leteci ali cini mi se da se naljutio na nas.
4-1 za sad. Bilo 4-0 i uze noletu break. Valjda ce izac na dobro, Onaj drugi sto sam polupo, vec sam pao.soxx je napisao/la:
Double
A_d_0 je napisao/la:Cekam danima da se javi Leteci ali cini mi se da se naljutio na nas.
Samo je bitno imati kesa kad javizgmiky je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:Cekam danima da se javi Leteci ali cini mi se da se naljutio na nas.
kako čekaš danima, javio se u ponedjeljak Valur 1.85 i prošlo glatko, pa se javio u petak VPS 1 1.80 i naravno glatko 2-0, nemojte očekivati više ništa do kraja mjeseca tako je rekao, a i neće slati svako malo parove nije fer prema ljudima koji plaćaju, ako se javi super i hvala mu a ako ne ništa
zgmiky je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:Cekam danima da se javi Leteci ali cini mi se da se naljutio na nas.
kako čekaš danima, javio se u ponedjeljak Valur 1.85 i prošlo glatko, pa se javio u petak VPS 1 1.80 i naravno glatko 2-0, nemojte očekivati više ništa do kraja mjeseca tako je rekao, a i neće slati svako malo parove nije fer prema ljudima koji plaćaju, ako se javi super i hvala mu a ako ne ništa
Ma salim se sta se odma ljutite. Znas i sam da sam pohvalio i tebe i njega i lijepo se zahvalio. Nit prozivam nekoga nit ista, nije covjek duzan, ni ti ni on da ovdje postavljate parove vec samo na glas razmisljam da tako kazem. Vjerujem da svi jedva cekaju da se javi.zgmiky je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:Cekam danima da se javi Leteci ali cini mi se da se naljutio na nas.

Danke Nole!GazijaKalesija je napisao/la:Po meni dosta izgledno da će Sousa uzeti Noletu 7 gemova, kvota fina 1,55. Sretno.
proso double.soxx je napisao/la:4-1 za sad. Bilo 4-0 i uze noletu break. Valjda ce izac na dobro, Onaj drugi sto sam polupo, vec sam pao.soxx je napisao/la:
Double
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.