Hajduk prije nego Partizan svakako.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma vjeruj mi, nista to nije toliko strasno. Samo se ne treba prepasti ako se dobije ovaj jaci protivnik.sarajlija je napisao/la:Dzole mozemo se nadigravat, ali treba tu izbjeci : Nome Kalju, Botev, Aberdeen, Linfield, St. Johnstone, Spartak, Inter Baku.., ostali mogu proc.![]()
Daj boze da to tako bude, opet i ako izvucemo nekog od ovih vec nabrojanih opasnih protivnika ne treba se prepast i mi jos ako se pojacamo do pocetka odigravanja EL nema sumlje da mozemo dogurat do play-off-a abd.DzoleZeljo je napisao/la:Ma vjeruj mi, nista to nije toliko strasno. Samo se ne treba prepasti ako se dobije ovaj jaci protivnik.sarajlija je napisao/la:Dzole mozemo se nadigravat, ali treba tu izbjeci : Nome Kalju, Botev, Aberdeen, Linfield, St. Johnstone, Spartak, Inter Baku.., ostali mogu proc.![]()
Ipak je ovo EL i tu se jos moze sa mizernim budetom doci na ivicu ulaska, pa cak i uci.
CL je vec druga dimenzija za sve nase timove iz ex-yuge. Dinamo ima sredstava da napravi momcad do grupe (tesko, ali ima), ali za nadmetanje u grupi nema.
+1collector je napisao/la:"Naš tim, rekao bih, neće se mnogo mijenjati za narednu sezonu'', zaključio je Dino Selimović na kraju razgovora za portal ""
Ova racenica mi je posebno ostala upecatljiva u ovom razgovoru s Dinom... konacno su dosli pameti i skontali da nema nista od konstantnog silovanja ekipe i mjenjanja kadra svakih pola godine... mi sada vec imamo kostur od nekih 6 ili 7 kvalitetnih igraca, sa dobrim ugovorima i ekipu treba samo pojacati da deficitarnim pozicijama, a to su: stoper jer Vule ode, veza Jajalo ode i tu nam je potrebno pojacanje, zatim desni bek je pod moranje i sa ovim se moze zakljuciti dovodjenje igraca za prvih 11. Tu ce nam svakako biti potreban jedan napadac solidnog kvaliteta za klupe koji bi se rotirao sa Bilbijom i Krstom. Sve ostalo bi bilo nepotrebno gomilanje i u zavisnosti od odlazaka igraca prije svega Todorovica, Osmanagica, Travancica pa mozda i jednog od dvojca Puric ili Vusljanin dalo bi se razmiliti i o jos jednom krilnom igracu kao rezervi jer su gore nabrojani debelo podbacili na tim pozicijama !! Deji produziti ugovor !!!!
To nam nije pod moranjem imamo Dupovca i Tatomirovica, Tadejevic na lijevom beku i desni bek gdje moramo dovesti dobrog igraca.collector je napisao/la:"Naš tim, rekao bih, neće se mnogo mijenjati za narednu sezonu'', zaključio je Dino Selimović na kraju razgovora za portal ""
Ova racenica mi je posebno ostala upecatljiva u ovom razgovoru s Dinom... konacno su dosli pameti i skontali da nema nista od konstantnog silovanja ekipe i mjenjanja kadra svakih pola godine... mi sada vec imamo kostur od nekih 6 ili 7 kvalitetnih igraca, sa dobrim ugovorima i ekipu treba samo pojacati da deficitarnim pozicijama, a to su: stoper jer Vule ode, veza Jajalo ode i tu nam je potrebno pojacanje, zatim desni bek je pod moranje i sa ovim se moze zakljuciti dovodjenje igraca za prvih 11. Tu ce nam svakako biti potreban jedan napadac solidnog kvaliteta za klupe koji bi se rotirao sa Bilbijom i Krstom. Sve ostalo bi bilo nepotrebno gomilanje i u zavisnosti od odlazaka igraca prije svega Todorovica, Osmanagica, Travancica pa mozda i jednog od dvojca Puric ili Vusljanin dalo bi se razmiliti i o jos jednom krilnom igracu kao rezervi jer su gore nabrojani debelo podbacili na tim pozicijama !! Deji produziti ugovor !!!!
Otišli u Maglaj da bi pomogli ljudima u nesreći, a par puta navijali 'ajmo plavi ale
Koji si to bolesnik pa to nije normalnobagrcavi je napisao/la:Otišli u Maglaj da bi pomogli ljudima u nesreći, a par puta navijali 'ajmo plavi aleDa vas nema trebalo bi vas izmisliti...
bagrcavi je napisao/la:Otišli u Maglaj da bi pomogli ljudima u nesreći, a par puta navijali 'ajmo plavi aleDa vas nema trebalo bi vas izmisliti...
nije bolest sve sto bolibagrcavi je napisao/la:Otišli u Maglaj da bi pomogli ljudima u nesreći, a par puta navijali 'ajmo plavi aleDa vas nema trebalo bi vas izmisliti...
Čega pet miliona KM budžet ? Kad bi se gađali tramvajima...fcsforever je napisao/la:Izjavu Dine Selimovića treba posmatrati isključivo u kontekstu stabilnih i dobrih finansija. Buđet je za iduču god 5 MIL KM...i to je ono što daje stabilnost. Jer, do sada su igrači i išli poslije god ili čak polusezone radi toga "nismo ih imali ćime zadržati.." Toga više nema a dokaz tome su i ugovori naših igrača.
aldine smaras, nisi interesantan, shvati to vec jednom...Connor je napisao/la:Čega pet miliona KM budžet ? Kad bi se gađali tramvajima...fcsforever je napisao/la:Izjavu Dine Selimovića treba posmatrati isključivo u kontekstu stabilnih i dobrih finansija. Buđet je za iduču god 5 MIL KM...i to je ono što daje stabilnost. Jer, do sada su igrači i išli poslije god ili čak polusezone radi toga "nismo ih imali ćime zadržati.." Toga više nema a dokaz tome su i ugovori naših igrača.
Koji aldin ? Ako me znas sto se ne javis onda negdje gdje te mogu vidjeti, ovako si miš.BeSha1992 je napisao/la:aldine smaras, nisi interesantan, shvati to vec jednom...Connor je napisao/la:Čega pet miliona KM budžet ? Kad bi se gađali tramvajima...fcsforever je napisao/la:Izjavu Dine Selimovića treba posmatrati isključivo u kontekstu stabilnih i dobrih finansija. Buđet je za iduču god 5 MIL KM...i to je ono što daje stabilnost. Jer, do sada su igrači i išli poslije god ili čak polusezone radi toga "nismo ih imali ćime zadržati.." Toga više nema a dokaz tome su i ugovori naših igrača.
Pa znas li koliki je bio budzet pa se ibretis?Pa budzet tvojih malih plavih je cca 2 M maraka pa opet nemate za vode da se ko ljudi okupate.Zato ne sumnjaj da ce budzet za sljedece sezone biti i vece od gore navedenogConnor je napisao/la:Čega pet miliona KM budžet ? Kad bi se gađali tramvajima...fcsforever je napisao/la:Izjavu Dine Selimovića treba posmatrati isključivo u kontekstu stabilnih i dobrih finansija. Buđet je za iduču god 5 MIL KM...i to je ono što daje stabilnost. Jer, do sada su igrači i išli poslije god ili čak polusezone radi toga "nismo ih imali ćime zadržati.." Toga više nema a dokaz tome su i ugovori naših igrača.
A u slučaju da ode Delaćsarajlija je napisao/la:+1collector je napisao/la:"Naš tim, rekao bih, neće se mnogo mijenjati za narednu sezonu'', zaključio je Dino Selimović na kraju razgovora za portal ""
Aldine tisina,iritiras svojim javljanjem. Eh cuj mu posta "kad bi se gadjali tramvajima"...BeSha1992 je napisao/la:Koji aldin ? Ako me znas sto se ne javis onda negdje gdje te mogu vidjeti, ovako si miš.Connor je napisao/la:aldine smaras, nisi interesantan, shvati to vec jednom...fcsforever je napisao/la:
Čega pet miliona KM budžet ? Kad bi se gađali tramvajima...