Pa znas li koliki je bio budzet pa se ibretis?Pa budzet tvojih malih plavih je cca 2 M maraka pa opet nemate za vode da se ko ljudi okupate.Zato ne sumnjaj da ce budzet za sljedece sezone biti i vece od gore navedenogConnor je napisao/la:Čega pet miliona KM budžet ? Kad bi se gađali tramvajima...fcsforever je napisao/la:Izjavu Dine Selimovića treba posmatrati isključivo u kontekstu stabilnih i dobrih finansija. Buđet je za iduču god 5 MIL KM...i to je ono što daje stabilnost. Jer, do sada su igrači i išli poslije god ili čak polusezone radi toga "nismo ih imali ćime zadržati.." Toga više nema a dokaz tome su i ugovori naših igrača.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
A u slučaju da ode Delaćsarajlija je napisao/la:+1collector je napisao/la:"Naš tim, rekao bih, neće se mnogo mijenjati za narednu sezonu'', zaključio je Dino Selimović na kraju razgovora za portal ""
Ova racenica mi je posebno ostala upecatljiva u ovom razgovoru s Dinom... konacno su dosli pameti i skontali da nema nista od konstantnog silovanja ekipe i mjenjanja kadra svakih pola godine... mi sada vec imamo kostur od nekih 6 ili 7 kvalitetnih igraca, sa dobrim ugovorima i ekipu treba samo pojacati da deficitarnim pozicijama, a to su: stoper jer Vule ode, veza Jajalo ode i tu nam je potrebno pojacanje, zatim desni bek je pod moranje i sa ovim se moze zakljuciti dovodjenje igraca za prvih 11. Tu ce nam svakako biti potreban jedan napadac solidnog kvaliteta za klupe koji bi se rotirao sa Bilbijom i Krstom. Sve ostalo bi bilo nepotrebno gomilanje i u zavisnosti od odlazaka igraca prije svega Todorovica, Osmanagica, Travancica pa mozda i jednog od dvojca Puric ili Vusljanin dalo bi se razmiliti i o jos jednom krilnom igracu kao rezervi jer su gore nabrojani debelo podbacili na tim pozicijama !! Deji produziti ugovor !!!!
SRETAN BROJ - 1725
- Burberry46
- Kontakt:
Aldine tisina,iritiras svojim javljanjem. Eh cuj mu posta "kad bi se gadjali tramvajima"...BeSha1992 je napisao/la:Koji aldin ? Ako me znas sto se ne javis onda negdje gdje te mogu vidjeti, ovako si miš.Connor je napisao/la:aldine smaras, nisi interesantan, shvati to vec jednom...fcsforever je napisao/la:
Čega pet miliona KM budžet ? Kad bi se gađali tramvajima...
Hajde brzo trk u misiju rupu zvana "Tema NK Zeljeznicar". Tu ste svoji nedate nikome prici. Hajmo brzo !
Prvo odakle ti znas koji je moj klub i za koji ja klub navijam ? Drugo, znaš li ti šta je 5 miliona i odakle te pare ?Ado76 je napisao/la:Pa znas li koliki je bio budzet pa se ibretis?Pa budzet tvojih malih plavih je cca 2 M maraka pa opet nemate za vode da se ko ljudi okupate.Zato ne sumnjaj da ce budzet za sljedece sezone biti i vece od gore navedenogConnor je napisao/la:Čega pet miliona KM budžet ? Kad bi se gađali tramvajima...fcsforever je napisao/la:Izjavu Dine Selimovića treba posmatrati isključivo u kontekstu stabilnih i dobrih finansija. Buđet je za iduču god 5 MIL KM...i to je ono što daje stabilnost. Jer, do sada su igrači i išli poslije god ili čak polusezone radi toga "nismo ih imali ćime zadržati.." Toga više nema a dokaz tome su i ugovori naših igrača.
-
bordobijeli
- Kontakt:
u budjet ulaze i pripreme i placanje igraca ,troskovi utakmica i sve sto klub potrosi na bilo koji nacin .mislim da je sarajevo vec ove godine imalo oko 3 miliona ,ne vidim zasto je to neko cudo ako cemo imati budzet 5 mil.
@ Connor
Pa vidim na temi TVOG kluba kako i njma **** zivce sa komentarima.A znam sta je 5000000 KM,:CIMIROT,STOJCEV i VELKOSKI vrijede te pare,tako da tu pricu o 5M kao nekoj basnoslovnoj cifri,doduse za neke tipa vas i jeste, pricaj negdje drugo
Pa vidim na temi TVOG kluba kako i njma **** zivce sa komentarima.A znam sta je 5000000 KM,:CIMIROT,STOJCEV i VELKOSKI vrijede te pare,tako da tu pricu o 5M kao nekoj basnoslovnoj cifri,doduse za neke tipa vas i jeste, pricaj negdje drugo
Svi u napad jedan je Hase!!
Kako vam se da snjim diskutovati.
Prvotimac FK Sarajevo, Krste Velkoski danas igra prijateljsku utakmicu za "A" reprezentaciju Makedonije protiv Kameruna. Utakmica počinje u 19 sati. Sretno Krste!
Hoce li ko prenosti ovu utakmcu.Ako bude gdje link,nek neko postavi.
Prvotimac FK Sarajevo, Krste Velkoski danas igra prijateljsku utakmicu za "A" reprezentaciju Makedonije protiv Kameruna. Utakmica počinje u 19 sati. Sretno Krste!
Hoce li ko prenosti ovu utakmcu.Ako bude gdje link,nek neko postavi.
Vi ste gluplji što se sa njim raspravljate, stavite ga na black list i gotovo 
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Stavite aldina, donu kako vec na offline listu i cao ba daj ba neka ovo neko pobrise, necu svaki put da udjem da nesto korisno procitam o svom klubu, i tu naletim na na ove poznate likove koji nemaju mozga uopste i kome je IQ ravan nuli
... samo bezveze pune temu glupostima i nepotrebnim postovima.
Krste zabij ga veceras jednom ono kako ti znas
Krste zabij ga veceras jednom ono kako ti znas
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 26 maj 2014, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
ne kontam kako mozete ocekivati da vam budjet skoci za 2/3 miliona a niste imali posjetu svaku tekmu po 30 000 niti ste potpisali neki novi super giga mega sponzorski ugovor.... dino je glup ako misli da ta 2/3 miliona koliko ce vam skociti budjet nece morati vratiti tanu kad tad..
uredu, imate 5 000 000 u steku, ali to se ne moze racunati ko budjet, vise ko kredit..
uredu, imate 5 000 000 u steku, ali to se ne moze racunati ko budjet, vise ko kredit..
- Burberry46
- Kontakt:
- moustapha
- Kontakt:
Micron je napisao/la:ne kontam kako mozete ocekivati da vam budjet skoci za 2/3 miliona a niste imali posjetu svaku tekmu po 30 000 niti ste potpisali neki novi super giga mega sponzorski ugovor.... dino je glup ako misli da ta 2/3 miliona koliko ce vam skociti budjet nece morati vratiti tanu kad tad..
Ja mislim da niti sam ne znas sta si htio napisati.
#divovi
-
bordobijeli
- Kontakt:
jel stvarno ovo mislis ili onako radi rasprave pisesMicron je napisao/la:ne kontam kako mozete ocekivati da vam budjet skoci za 2/3 miliona a niste imali posjetu svaku tekmu po 30 000 niti ste potpisali neki novi super giga mega sponzorski ugovor.... dino je glup ako misli da ta 2/3 miliona koliko ce vam skociti budjet nece morati vratiti tanu kad tad..
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Joj pametnjakovica, covjek je kupio klub kako ne kontas ? Njemu nije cilj zaraditi 2-3 miliona , njemu to to sin za dirucak pojede.Cilj mu je akademija i reklame kroz euro takmicenja.
HZ_ilidzaa je napisao/la:Joj pametnjakovica, covjek je kupio klub kako ne kontas ? Njemu nije cilj zaraditi 2-3 miliona , njemu to to sin za dirucak pojede.Cilj mu je akademija i reklame kroz euro takmicenja.
ti fakat mislis da ove bogatase bas zaboli neka stvar za pare ?
Micron je napisao/la:ne kontam kako mozete ocekivati da vam budjet skoci za 2/3 miliona a niste imali posjetu svaku tekmu po 30 000 niti ste potpisali neki novi super giga mega sponzorski ugovor.... dino je glup ako misli da ta 2/3 miliona koliko ce vam skociti budjet nece morati vratiti tanu kad tad..
Micron je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:Joj pametnjakovica, covjek je kupio klub kako ne kontas ? Njemu nije cilj zaraditi 2-3 miliona , njemu to to sin za dirucak pojede.Cilj mu je akademija i reklame kroz euro takmicenja.
ti fakat mislis da ove bogatase bas zaboli neka stvar za pare ?
Haj se dogovori sam sa sobom šta pričaš pa dodji, ili nemoj dolaziti više nikako.
-
fcsforever
- Kontakt:
Budžet jeste 5 MILIONA KM..a klub će to zvanično i objaviti. Mislim da od ove sedmice zvanično ulazimo u trku sa Livornom..za MATU JAJALA.
aldine smaras, nisi interesantan, shvati to vec jednom...[/quote]
Koji aldin ? Ako me znas sto se ne javis onda negdje gdje te mogu vidjeti, ovako si miš.[/quote]
Nisam mis, svaki dan na Medicinskom fakultetu potrazi me, ime i prezime ako si nagodan dobit ces u inbox, a nije problem ni ovdje... Pijem kafe u Hillu i Duke-u na Bjelavama, sta te jos interesuje?? skini se vise sa FKS nisi nikome interesantan... izvinjavam se na off-u al zaista iritira decko..
Koji aldin ? Ako me znas sto se ne javis onda negdje gdje te mogu vidjeti, ovako si miš.[/quote]
Nisam mis, svaki dan na Medicinskom fakultetu potrazi me, ime i prezime ako si nagodan dobit ces u inbox, a nije problem ni ovdje... Pijem kafe u Hillu i Duke-u na Bjelavama, sta te jos interesuje?? skini se vise sa FKS nisi nikome interesantan... izvinjavam se na off-u al zaista iritira decko..
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Post je prijavljen.Micron je napisao/la:jesi fkt glup da ne mozes da skontas sta sam napisao ili sta ?
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google [Bot], nedimmmm1337, TETRAPAK i 29 gostiju.