RK Bosna
Re: RK Bosna Sunce Osiguranje
a sta da igraju mladi igraci onda bi svi govorili gdje je iskusan igrac sto ova djeca igraju realno nije sve izgubljeno imamo kup kupova i zagrebu su pravili 4 godine ekipu za ligu prvaka a mi tek 2 godine imamo nesto samo nek se ima para doce rezultati
- lolo d pitar
- Kontakt:
ma igraci su krivi najvise,kolke plate imaju a ne mogu da mrdnu guzovima pizda im materina
-
- Kontakt:
Zaista nemam namjeru vrijedjati ali ti si izgubljen u vremenu i prostoru, ili ti je miro ili purivatra nesto u rodubenajon je napisao/la:a sta da igraju mladi igraci onda bi svi govorili gdje je iskusan igrac sto ova djeca igraju realno nije sve izgubljeno imamo kup kupova i zagrebu su pravili 4 godine ekipu za ligu prvaka a mi tek 2 godine imamo nesto samo nek se ima para doce rezultati
ekipa se ne pravi mijenjanjem desetorice igraca svake godine,da bi napravio ekipu moras imati bar 2 domaca igraca medju prvih sedam i dovesti kvalitetna pojacanja a ne otpad kojeg nitko nece
realno bosna je vjestacki klub preko kojeg se peru parei toga smo svi svjesni ali necemo to da priznamo
Gdje nadjose ovo "sunce", bas se ne uklapa u ime, mada sponzor je svaki dobrodosao
- " $...
Smijesno odigrati protiv onih grka nerjeseno .... Cvijic podnio ostavku ko ce sad doci ? Nema vise onih dobrih igraca kao prosle godine ili preprosle kad smo vec igrali sa HSV-om neznam vise ...
- lolo d pitar
- Kontakt:
bolje sunce nego lidoobannon je napisao/la:Gdje nadjose ovo "sunce", bas se ne uklapa u ime, mada sponzor je svaki dobrodosao
- RK Gradacac
- Kontakt:
Eto nismo teskog protivnika dobili.Valjda cemo proci njih.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- bistrikboy
- Kontakt:
siguran sam da ova bosna ce bez problema proci u 1/4 finaleButmiran je napisao/la:Eto nismo teskog protivnika dobili.Valjda cemo proci njih.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
evo i Bosna se pojacala dovela je dva extra pojacanja,za proljetni dio takmicenja sto u domacem prvenstvu sto u ino kupovima! svaka cast!
koga su doverlibosnas_ je napisao/la:evo i Bosna se pojacala dovela je dva extra pojacanja,za proljetni dio takmicenja sto u domacem prvenstvu sto u ino kupovima! svaka cast!
- bistrikboy
- Kontakt:
radenovica iz madeire i blizu potpisa je igrac steaue novozelec il tako nesto...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Dobar je taj iz Steaue (lijevi bek - čini mi se ) , a prezime mu je coolbistrikboy je napisao/la:radenovica iz madeire i blizu potpisa je igrac steaue novozelec il tako nesto...

GDJE JE OVDJE OMLADINSKI BH RUKOMET...I KO CUDIMO SE STO NAS NEMA NA VELIKIM TAKMICENJIMA...PA KAKO CEMO BIT KAD DOVODIMO IGRACE IZ VANA ...KAO SRBIJE NAPRIMJER...A NASI MLADI IGRACI MUCE SE PO KRIVAJI....ZIVINICAMA...LJUBUSKOM I SL.
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
- bistrikboy
- Kontakt:
dao je 26 golova u LP sda neznam kome koliko...no rules je napisao/la:Dobar je taj iz Steaue (lijevi bek - čini mi se ) , a prezime mu je coolbistrikboy je napisao/la:radenovica iz madeire i blizu potpisa je igrac steaue novozelec il tako nesto...__Nadoveza , negdje sam pročitao da je ove sezone u ligi šampiona Portlandu S.A. zabio 6 komada , Čehovskim medvedima 7 kom...
jbg jarane bosna je klub koji igra najvaznije takmicenje u evropi i tu nema prostora za kaljenje mladih igraca...siguran sam da ce ako se pojavi neki sjajan mladi igrac (u sto ne sumnjam jer imamo izvrsnih talenata) dobiti sansu u bosni...pozzzehro je napisao/la:GDJE JE OVDJE OMLADINSKI BH RUKOMET...I KO CUDIMO SE STO NAS NEMA NA VELIKIM TAKMICENJIMA...PA KAKO CEMO BIT KAD DOVODIMO IGRACE IZ VANA ...KAO SRBIJE NAPRIMJER...A NASI MLADI IGRACI MUCE SE PO KRIVAJI....ZIVINICAMA...LJUBUSKOM I SL.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
bosna je mozda najorganizovaniji klub u bosni i hercegovini i imaju ljudi para doveli sa dobra pojacanja
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
kotor varoš-bosna 29 - 48 pozdrav 

- FK Sarajevo
- Kontakt:
dobro je znaci da su u formi
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Dobra je Bosna,poslije onog duela sa Hamburgom,kada je vecina kvalitetnih igraca otisla pomislio sam da se ovaj klub nacekati do sljedecih tekmi u Europi,ali nastavljaju dobru igru i svake sezone su u Europi,zavrsi se u Kupu pobjednika kupova,ali nadajmo se da ce nekad i nasa Bosna igrati u drugom kolu Lige prvakafk sarajevo je napisao/la:bosna je mozda najorganizovaniji klub u bosni i hercegovini i imaju ljudi para doveli sa dobra pojacanja

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.