RK Bosna

benajon
Kontakt:

Re: RK Bosna Sunce Osiguranje

Post Postao/la benajon » 18 nov 2008, 15:57

a sta da igraju mladi igraci onda bi svi govorili gdje je iskusan igrac sto ova djeca igraju realno nije sve izgubljeno imamo kup kupova i zagrebu su pravili 4 godine ekipu za ligu prvaka a mi tek 2 godine imamo nesto samo nek se ima para doce rezultati

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 18 nov 2008, 16:37

ma igraci su krivi najvise,kolke plate imaju a ne mogu da mrdnu guzovima pizda im materina

zmiuga_nopu
Kontakt:

Post Postao/la zmiuga_nopu » 18 nov 2008, 16:49

benajon je napisao/la:a sta da igraju mladi igraci onda bi svi govorili gdje je iskusan igrac sto ova djeca igraju realno nije sve izgubljeno imamo kup kupova i zagrebu su pravili 4 godine ekipu za ligu prvaka a mi tek 2 godine imamo nesto samo nek se ima para doce rezultati
Zaista nemam namjeru vrijedjati ali ti si izgubljen u vremenu i prostoru, ili ti je miro ili purivatra nesto u rodu
ekipa se ne pravi mijenjanjem desetorice igraca svake godine,da bi napravio ekipu moras imati bar 2 domaca igraca medju prvih sedam i dovesti kvalitetna pojacanja a ne otpad kojeg nitko nece
realno bosna je vjestacki klub preko kojeg se peru parei toga smo svi svjesni ali necemo to da priznamo

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 18 nov 2008, 18:44

Gdje nadjose ovo "sunce", bas se ne uklapa u ime, mada sponzor je svaki dobrodosao
- " $...

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 18 nov 2008, 23:16

Smijesno odigrati protiv onih grka nerjeseno .... Cvijic podnio ostavku ko ce sad doci ? Nema vise onih dobrih igraca kao prosle godine ili preprosle kad smo vec igrali sa HSV-om neznam vise ...

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 18 nov 2008, 23:24

obannon je napisao/la:Gdje nadjose ovo "sunce", bas se ne uklapa u ime, mada sponzor je svaki dobrodosao
bolje sunce nego lido

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 19 nov 2008, 14:34

sramota :?
010 ISN'T JUST A CODE

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 25 nov 2008, 17:42

Eto nismo teskog protivnika dobili.Valjda cemo proci njih.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 nov 2008, 18:52

Butmiran je napisao/la:Eto nismo teskog protivnika dobili.Valjda cemo proci njih.
siguran sam da ova bosna ce bez problema proci u 1/4 finale 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 jan 2009, 22:45

evo i Bosna se pojacala dovela je dva extra pojacanja,za proljetni dio takmicenja sto u domacem prvenstvu sto u ino kupovima! svaka cast!

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 05 jan 2009, 23:55

bosnas_ je napisao/la:evo i Bosna se pojacala dovela je dva extra pojacanja,za proljetni dio takmicenja sto u domacem prvenstvu sto u ino kupovima! svaka cast!
koga su doverli

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 jan 2009, 20:32

radenovica iz madeire i blizu potpisa je igrac steaue novozelec il tako nesto...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 06 jan 2009, 21:01

bistrikboy je napisao/la:radenovica iz madeire i blizu potpisa je igrac steaue novozelec il tako nesto...
Dobar je taj iz Steaue (lijevi bek - čini mi se ) , a prezime mu je cool :) __Nadoveza , negdje sam pročitao da je ove sezone u ligi šampiona Portlandu S.A. zabio 6 komada , Čehovskim medvedima 7 kom...

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 06 jan 2009, 21:26

GDJE JE OVDJE OMLADINSKI BH RUKOMET...I KO CUDIMO SE STO NAS NEMA NA VELIKIM TAKMICENJIMA...PA KAKO CEMO BIT KAD DOVODIMO IGRACE IZ VANA ...KAO SRBIJE NAPRIMJER...A NASI MLADI IGRACI MUCE SE PO KRIVAJI....ZIVINICAMA...LJUBUSKOM I SL.
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 jan 2009, 13:47

no rules je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:radenovica iz madeire i blizu potpisa je igrac steaue novozelec il tako nesto...
Dobar je taj iz Steaue (lijevi bek - čini mi se ) , a prezime mu je cool :) __Nadoveza , negdje sam pročitao da je ove sezone u ligi šampiona Portlandu S.A. zabio 6 komada , Čehovskim medvedima 7 kom...
dao je 26 golova u LP sda neznam kome koliko...

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 28 jan 2009, 02:25

zehro je napisao/la:GDJE JE OVDJE OMLADINSKI BH RUKOMET...I KO CUDIMO SE STO NAS NEMA NA VELIKIM TAKMICENJIMA...PA KAKO CEMO BIT KAD DOVODIMO IGRACE IZ VANA ...KAO SRBIJE NAPRIMJER...A NASI MLADI IGRACI MUCE SE PO KRIVAJI....ZIVINICAMA...LJUBUSKOM I SL.
jbg jarane bosna je klub koji igra najvaznije takmicenje u evropi i tu nema prostora za kaljenje mladih igraca...siguran sam da ce ako se pojavi neki sjajan mladi igrac (u sto ne sumnjam jer imamo izvrsnih talenata) dobiti sansu u bosni...pozz

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 03 feb 2009, 13:55

bosna je mozda najorganizovaniji klub u bosni i hercegovini i imaju ljudi para doveli sa dobra pojacanja
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 07 feb 2009, 22:34

kotor varoš-bosna 29 - 48 pozdrav ;)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 08 feb 2009, 13:10

dobro je znaci da su u formi
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

High

Post Postao/la High » 09 feb 2009, 18:30

fk sarajevo je napisao/la:bosna je mozda najorganizovaniji klub u bosni i hercegovini i imaju ljudi para doveli sa dobra pojacanja
Dobra je Bosna,poslije onog duela sa Hamburgom,kada je vecina kvalitetnih igraca otisla pomislio sam da se ovaj klub nacekati do sljedecih tekmi u Europi,ali nastavljaju dobru igru i svake sezone su u Europi,zavrsi se u Kupu pobjednika kupova,ali nadajmo se da ce nekad i nasa Bosna igrati u drugom kolu Lige prvaka ;)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.