FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bhsport
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bhsport » 28 maj 2014, 09:36

molotovljev je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Razlika izmedju Zelje i sarajeva je u filozofiji jedne su osnovali UDBA koji ne dusi imaju hiljade ljudskih zivota do pred rat imali psihologa koji je granatirao ovaj grad i koji isto tako ima hiljade ljudskih zivota na dusi.S druge strane Zeljo osnovan od raje radnicke klase i bilo je pokusaja od sve i jedne vlasti da se Zeljo ugasi.Nismo nikada imali posla sa masovnim ubicama i isto tako postoje knjige i neoborivi dokazi da je istina sve ovo gore napisano.
Opet vi poredite dva kluba. Svako ima pravo na svoje misljenje pa tako i ja: uvijek ste bili i ostali mali radnicki klub.
Sarajevo je institucija u svim segmentima, kako za vas tako i za sve bh klubove...
A sto se tice posla sa ubicama, nekako po tvojoj prici ispada kao da bi ja kao navijac FCS
trebao da snosim dio odgovornosti ili griznju savjesti zbog nekog psihopate sa Durmitora.
Bezobrazan si pile....a eto ja necu biti kao ti pa pisati o pojedi im prijeratnim igracima Zelje..
A ti nastavi da foliras ovu cetu partizana....
Mi smo radnicki klub a vi politronski ulizivacki i to cete uvijek ostati od 46 pa do danas.
Moja dresa, boja fesa, boja partijske knjizice uzivajte dupeuvlakaci.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 28 maj 2014, 09:57

@sarajlijatm

88'me g. je ante markovic,zaustavio sve investicije koje nisu bile od kapitalnog znacaja i tako je ostala samo sjeverna tribina napravljena.

Ovo nije istina, vas je zajebao Videoton, planirali ste da prolazite u finale i da će biti još love i da će se stadion i dalje praviti. Ugovor je već bio napravljen s firmom GP Bosna i trebali ste proći i samo da se to potpiše i počne graditi, međutim znamo šta je bilo...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 28 maj 2014, 10:55

Plavi87 je napisao/la:Mislim da je klub napravio veliki promašaj sa novim sportskim direktorom :crazy:
Šta je taj čovjek uradio od kako je imenovan za direktora :?:
Anes Nuspahić je nas novi igrac. Obavljeni razgovori sa Kuzmanovicem i Pandzom. :kafa:
Nisam siguran jesi li ironican, ali hajde. kuknjava

Sportski direktor je Amar, reci ti sta je taj covjek uradio ?
NO PYRO NO PARTY

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 28 maj 2014, 10:59

Lik je napisao/la:@sarajlijatm

88'me g. je ante markovic,zaustavio sve investicije koje nisu bile od kapitalnog znacaja i tako je ostala samo sjeverna tribina napravljena.

Ovo nije istina, vas je zajebao Videoton, planirali ste da prolazite u finale i da će biti još love i da će se stadion i dalje praviti. Ugovor je već bio napravljen s firmom GP Bosna i trebali ste proći i samo da se to potpiše i počne graditi, međutim znamo šta je bilo...
Daj ba šta lupetaš, sjeverna tribina je napravljena 1987, utakmica sa videotonom se igrala1985! Tako da ništa nije planirano, sve je spontano bilo nakon para od UEFE. Tada je napravljen projekat na kojem bi Grbavica bila kompletna kao sjevrna tribina, mislim da taj projekat još postoji, i bila bi takva da rata nije bilo. Samo, života ti, nemoj više odgovarati jer smo jučer davili raju sa ovom raspravom. Stvarno nema ništa gore za nekog navijača koji dođe na temu da vidi šta se dešava sa klubom a da mora čitati nekakve rasprave. Nemojte počninjati bezpotrebne rasprave, kao što neko reće, milion puta su se iste vrtile na ovoj temi.
lafomamone je napisao/la:
Mislim da je klub napravio veliki promašaj sa novim sportskim direktorom :crazy:
Ko je vama uopste sportski direktor :?:

Posao sportskog direktora je da se brine o ogračima, odlasci - dolasci igrača. Prema tome, mislim da je Amar Osim, samo što je to kod nas preformulisano u Menadžer. On se malo pogrešno izrazio, mislio je na izvršnog direktora, jedino dobro što je uradio je ŽeljoTV i ovo oko pomoćnog.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 28 maj 2014, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 28 maj 2014, 11:02

SarajlijaTM je napisao/la:Pa jesi napravio, prolaskom 3 predkola dobivas oko milion maraka samo od evrope, a gdje su karte od vjerovatno punog stadiona u trecem, eventualno 4 kolu, pa tv prava, pa nalozena raja na utakmice opet...
Moze to ispasti lijepa prica, od koje se moze financijski prodisati

Nego, razmisljam nesto danas, ovo oko evrope i kontam, nikad veci pesimisti nismo bili. Pa se sjetim prosle godine kad smo isti bili, mislim mi navijaci, a zeljo na terenu casno odigra sa 5x jacom ekipom...
Bice svasta ove godine, prerano ste spustili gace ljudi :P

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Nemoj price o lovi, ispadas pitar, nije sve u parama, ima nesto i u Zeljinoj djeci, vidis da su najjaci, to je velicina kluba, a ne lova, i da 30 godina ne bude rezultata za Zelju vrijedi zivjeti, mozda je"drugacija", netipicna filozofija u ovom vremenu, al' je kvalitetnija. Ne slazem se i sa ovim nalozena raja, koji ce ti **** takvi sto im treba rezultat da se loze, bolje imat 300 pravih koji su uvijek uz klub nego nalozene. Totalno drukciji od drugih!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 28 maj 2014, 11:19

@Adviser

Treba ti crtat, da ste prošli u finale bilo bi vam još više love i pravili bi još ne bi ostalo samo na sjeveru, logično je da se pravilo poslije kad su pare legle. I ovo da je bilo planirano sa spomenutom firmom je 1000 % tačno.
I ovo nije rasprava ovo su činjenice :cool:
Hajd sad ćao
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 28 maj 2014, 11:20

Od koje bolesti je bolovao Dejan ?
NO PYRO NO PARTY

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 maj 2014, 11:25

Buu je napisao/la:Od koje bolesti je bolovao Dejan ?
Mislim leukemija prije neki dan mu rodjendan bio :(
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Plavi87
Kontakt:

Post Postao/la Plavi87 » 28 maj 2014, 11:46

pile87 je napisao/la:
Mislim leukemija prije neki dan mu rodjendan bio :(
:(
https://www.youtube.com/watch?v=RxWwXlSs1nI
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2014.html

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 28 maj 2014, 11:49

Lik je napisao/la:@Adviser

Treba ti crtat, da ste prošli u finale bilo bi vam još više love i pravili bi još ne bi ostalo samo na sjeveru, logično je da se pravilo poslije kad su pare legle. I ovo da je bilo planirano sa spomenutom firmom je 1000 % tačno.
Hajd sad ćao
Očito treba tebi crtat kao većini, tek poslije UEFA se to uradilo, uopšte nije planirano prije niti u toku takmičenja. lupetaš guposti.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 maj 2014, 11:54

England je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Pa jesi napravio, prolaskom 3 predkola dobivas oko milion maraka samo od evrope, a gdje su karte od vjerovatno punog stadiona u trecem, eventualno 4 kolu, pa tv prava, pa nalozena raja na utakmice opet...
Moze to ispasti lijepa prica, od koje se moze financijski prodisati

Nego, razmisljam nesto danas, ovo oko evrope i kontam, nikad veci pesimisti nismo bili. Pa se sjetim prosle godine kad smo isti bili, mislim mi navijaci, a zeljo na terenu casno odigra sa 5x jacom ekipom...
Bice svasta ove godine, prerano ste spustili gace ljudi :P

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Nemoj price o lovi, ispadas pitar, nije sve u parama, ima nesto i u Zeljinoj djeci, vidis da su najjaci, to je velicina kluba, a ne lova, i da 30 godina ne bude rezultata za Zelju vrijedi zivjeti, mozda je"drugacija", netipicna filozofija u ovom vremenu, al' je kvalitetnija. Ne slazem se i sa ovim nalozena raja, koji ce ti **** takvi sto im treba rezultat da se loze, bolje imat 300 pravih koji su uvijek uz klub nego nalozene. Totalno drukciji od drugih!
Mojne me sa njima porediti,ziv bio ;)
Lova je nazalost potrebna za zivot,kako obicnom gradjaninu,tako i sportskom kolektivu,nazalost odavno nema vise "sve za raju,jarane".
Nalozena raja ,e to ti je ono otprilike kad se amar vratio,pa smo imali najvecu posjetu u istoriji plbih.Sam spadam u onih 500-2000 standardnih i takodjer mi je najbolje kad smo samo mi tu,ali to nije najbolje za klub.Samim tim i ja drugacije razmisljam,kontas.

@Adviser-Raspitaj se malo bolje ili procitaj istoriju 80tih,pa ce ti biti jasnije,mozda sam se zaj... za godinu,ali to ti je to. Blokada svih projekata koji nisu kapitalni u to vrijeme...

R.I.P. Dejan Drakul :( :( :(

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 maj 2014, 12:00

RIP DEJAN DRAKUL !

P.S

Ovi sto govore za direktora,neka navedu ime i prezime osobe koja dodje u neku firmu i napravi radikalne pomake za pola godine :roll: :shh:
Željeznicar za život cijeli !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 maj 2014, 12:00

Preminuo je u Bijeljini sinoć nakon komplikacija od operacije...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 28 maj 2014, 12:03

SarajlijaTM je napisao/la:
@Adviser-Raspitaj se malo bolje ili procitaj istoriju 80tih,pa ce ti biti jasnije,mozda sam se zaj... za godinu,ali to ti je to. Blokada svih projekata koji nisu kapitalni u to vrijeme...
OK to, nisam tebi ni odgovarao već njemu govorim da je beze priča da je Željo planirao da će igrati u finalu i da na osnovu toga zavisilo koliko će se graditi. Tek poslije polufinala kupa UEFA se o tome razmišljalo, čak možda i taj ugovor sa GP Bosna (kojeg pominje) je postojao ali opet kažem tek poslije Videotona.
likusa je napisao/la: Ovi sto govore za direktora,neka navedu ime i prezime osobe koja dodje u neku firmu i napravi radikalne pomake za pola godine :roll: :shh:
Pusti priču i pametovanje, od toga se ne živi. On je tu da obezbjedi budžet, sponzore i sl. Budžet za narednu sezonu je manji nego prošle sezone (kad on nije bio direktor) a od budžeta zavisi i kvalitet ekipe. Ti si možda zadovoljna sa Željom koji će biti takav da niko iz kluba (kao i prošle sezone) neće izaći u javnost i reći koje su ambicije i šta je cilj, ja nisam time zadovoljan, neću da ga branim. Ako je suditi po Amarovoj priči iz Oslobođenja a i iz prošle sezone se može zaključiti da nećemo imati ekipu koja se može boriti za titulu, a ako Amar ne napravi čudo sa trenutnim limitiranim sredstvima tj. ne pogodi sa igračima koje ima u planu dovede, onda nam je i Evropa upitna. Prema tome, neću da ga branim dok ne zasluži i dok u Želji (po pitanju budžeta) ne bude pozitivnih rezultata. Takvo razmišljanje tj. brani ovoga, brani onoga, iako nije zaslužio, nas je i dovelo u ovakvu situaciju. Ja sam za pohvalu kad zasluže ali i za pozitivne kritike. Pohvale za ŽeljoTV, SBF i pomoćni teren a kritike za budžet.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 28 maj 2014, 13:00, ukupno mijenjano 4 puta.

admirbreza
Kontakt:

Post Postao/la admirbreza » 28 maj 2014, 12:09

DzoleZeljo je napisao/la:Da malo skrenemo sa ovih sranja i prepucavanja. Vise ne znam kako raji ne ude u glavu da od toga nema nista osim stvaranja negativne energije i trosenje vremena uzalud.

Naime, konacno sam nasao jedan stadion koji je bas nesto sto nama treba.
Niti je pretjeran napucan, kao sto su mnogi projekti do sada bili, a kako vidim, mozemo komontro iskoristiti sjevernu stranu, tj samo je rekonstruisati po potrebi a ne rusiti.

Dakle, to je stadion Viking-a u Norveskoj, tocnije grad Stavanger.

Stadion ima 16.500 sjedecih mjesta, a nevjerovatno je identican nasoj sjevernoj tribini!
Kompletna izgradnja je sjatala oko 20 mil €.
slika
slika

Jos slika ima ovdje...

http://stadiony.net/stadiony/nor/viking_stadion" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.viking-fk.no/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo odlično izgleda i baš ovakvo nešto bi nam došlo ko budali šamar. Doduše trebalo bi vremena naviknuti se da si na jugu i svega par metara od terena....
A suze bi se prolile da izgubimo ovu zakrivljenu tribinu, čovjek je nekako zavoli :bow:
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 28 maj 2014, 12:13

RIP Dejan Drakul :(

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 28 maj 2014, 12:35

Počivao u miru Dejane.
Žao mi je što nikad nisi dobio pravu priliku u svetom dresu.

Braćo manijaci, mislim da ovog momka ne bi trebali zaboraviti, kažu da mu je plavi dres ujedno bio i zadnji u karijeri :salut:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 28 maj 2014, 12:36

ZahaKING je napisao/la:Počivao u miru Dejane.
Žao mi je što nikad nisi dobio pravu priliku u svetom dresu.

Braćo manijaci, mislim da ovog momka ne bi trebali zaboraviti, kažu da mu je plavi dres ujedno bio i zadnji u karijeri :salut:

od čega je bolovo
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 28 maj 2014, 12:37

Tužan dan za sve nas, RIP ljudino
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 28 maj 2014, 12:40

Adviser je napisao/la:
Lik je napisao/la:@Adviser

Hajd sad ćao
Očito treba tebi crtat kao većini, tek poslije UEFA se to uradilo, uopšte nije planirano prije niti u toku takmičenja. lupetaš guposti.
Dobar si momak, hajd pogledaj ovo boldirano :kafa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Tarapi i 47 gostiju.